gonzales je napisao/la:Biće veselo oko devetke
ev čekam da se ovaj hokej malo pročepi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
gonzales je napisao/la:Biće veselo oko devetke
Čini mi se da će ići obrnuto. Mada bi volio da i Čačo dođe u overadis30 je napisao/la:S.Rodriguez 14,5 više 1,95
G.Ayon 11,5 manje 1,90
kfc 3,70
admir12345 je napisao/la:CSKA-REAL MADRID Z2 169 koseva .previse kvalitetni igraca na jednom mjestu pogotovo za 3 poena
N.De.Colo 18+ veceras ce ga vjerovatno cuvat Carroll koji je katastrofalan u odbrani vjerujem da ce to znati iskoristit de colo i lagano preci
Moze li under?tajger je napisao/la:Hajde poznavaoci euro lige tri igraca preko pliz
moze rodjoroceda22 je napisao/la:Moze li under?tajger je napisao/la:Hajde poznavaoci euro lige tri igraca preko pliz
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
A zasto under tita ti ?branimir85 je napisao/la:sta mislite za shveda 16.5 under za veci ulog?
Nema ti ovog treceg u premijeru u ponudi a printezis na 12.5 granicazgmiky je napisao/la:Barcelona-Khimki 1Q 2 2.60
@tajger ja bih ovako ali nisam sad neki stručnjak, ako hoćeš bacit pare prepiši
Khimki je odlična ekipa, Shved kao lokomotiva vuče i čovjek koji je najviše plaćen u Europi sigurno da će nakon CSKA kojima je utrpao kući 30 koševa htjeti pobjediti i Barcelonu, valjda ubaci 17, on je to u stanju dati u jednoj četvrtini kad krene. Printezis i Spanoulis dvojba vječita kad igra Oly ipak sam se odlučio za Printezisa valjda dobar odabirShengelia je više na osjećaj pa eto
Adams ( olimpijakos )tajger je napisao/la:moze rodjoroceda22 je napisao/la:Moze li under?tajger je napisao/la:Hajde poznavaoci euro lige tri igraca preko pliz
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
da vidim ostala razmisljanja,pored koponena,dragica,rice ne mislim da ce bas forsirati,a jos igraju protiv barce u gostima koja je izgubila prvu,a zasto bi igrao over?adis30 je napisao/la:A zasto under tita ti ?branimir85 je napisao/la:sta mislite za shveda 16.5 under za veci ulog?
majstore to je il over il preskokbranimir85 je napisao/la:sta mislite za shveda 16.5 under za veci ulog?
majstore to je il over il preskok[/quotezlatniljiljan je napisao/la:branimir85 je napisao/la:sta mislite za shveda 16.5 under za veci ulog?
Kako nece forsirat kad lik ispuca 15-ak lopti po utakmici od toga pola za 3p i sa procentom suta od 50%branimir85 je napisao/la:da vidim ostala razmisljanja,pored koponena,dragica,rice ne mislim da ce bas forsirati,a jos igraju protiv barce u gostima koja je izgubila prvu,a zasto bi igrao over?adis30 je napisao/la:A zasto under tita ti ?branimir85 je napisao/la:sta mislite za shveda 16.5 under za veci ulog?
Bar nesto da ubodem....slavenp je napisao/la:Celta daje gol 1.22
Eibar daje gol 1.25
Wigan - Gillingham gg3+ 2.51 ili sigurnije 2+ 1.31
na cenera pa da pratimo
Slabo..exorciiist je napisao/la:Jučer duplanje prošlo, tek u subotu ponovo.
Danas je ponuda slaba, pa ćemo pokušat nešto na marku.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.