FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
joj lijepi strah, malo im momak zaprijetio i od njega prave lamparda
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
ponizavanja?Jaozinho22 je napisao/la:Ko kaze da je ovo Amirova najbolja sezona ?Usput, tvoj pokušaj ponižavanja Amira nam govori mnogo o tebi
da ovo je njegova najbolja sezona zar ne? ili je imao bolju? slobodno daj STATISTIKU
nije ovo ponizavanje, ja sam rekao da su redzic i amir jedina dva igraca iz lige koje bih ja da sam na mjestu Tana platio da dodju u fks jer su ogroman potencijal

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ovo je njegova prva sezona u PRVOM TIMU,prošle godine je uletio kao KADET i umalo vam ga zavalio na derbiju,pri tom je komandovao sredinom terenaPantelija je napisao/la:ponizavanja?Jaozinho22 je napisao/la:Ko kaze da je ovo Amirova najbolja sezona ?Usput, tvoj pokušaj ponižavanja Amira nam govori mnogo o tebi
da ovo je njegova najbolja sezona zar ne? ili je imao bolju? slobodno daj STATISTIKU
nije ovo ponizavanje, ja sam rekao da su redzic i amir jedina dva igraca iz lige koje bih ja da sam na mjestu Tana platio da dodju u fks jer su ogroman potencijal

Da ponižavaš vrati se gore na post kad sam ja spominjao Amira i 007 vidjet ces da ponizavas Amira.Po tebi je Amir fukara.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
nije fukara, nego ne neralno da se stavi cijena hadziahmetovicu koji ima ne preko 800 plate i radovcu koji ma 5000Jaozinho22 je napisao/la:Ovo je njegova prva sezona u PRVOM TIMU,prošle godine je uletio kao KADET i umalo vam ga zavalio na derbiju,pri tom je komandovao sredinom terenaPantelija je napisao/la:ponizavanja?Jaozinho22 je napisao/la:Ko kaze da je ovo Amirova najbolja sezona ?Usput, tvoj pokušaj ponižavanja Amira nam govori mnogo o tebi
nije ovo ponizavanje, ja sam rekao da su redzic i amir jedina dva igraca iz lige koje bih ja da sam na mjestu Tana platio da dodju u fks jer su ogroman potencijal![]()
Da ponižavaš vrati se gore na post kad sam ja spominjao Amira i 007 vidjet ces da ponizavas Amira.Po tebi je Amir fukara.
nerealno je da je godina razlike a da radovac ima preko 100 nastupa za prvi tim
nerealno je jer je radovac na turniru u italiji bio najbolji igrac i vec tada je imao ogrommnu pponudu talijanskog klub
napisao sam ono jer ti smatras hadziahmetovica boljim jer pije caj a ovaj neko skupo pice, kakva patetika jbt, pije jer ima, kupio je q7 jer ima, jer mu je klub dao, ja bi sutra da imate mozga jocinu, kokotovu i livajninu pplatu dao amiru i ponudio ugovor na 4 godine... minimalno... ali eto, prodat ce se radovac, prodat ce se amir pa cemo vidjeti ko ce vise zaraditi i ko ce bolje proci
ti vidis s kim se raspravljas ?Jaozinho22 je napisao/la:Ovo je njegova prva sezona u PRVOM TIMU,prošle godine je uletio kao KADET i umalo vam ga zavalio na derbiju,pri tom je komandovao sredinom terenaPantelija je napisao/la:ponizavanja?Jaozinho22 je napisao/la:Ko kaze da je ovo Amirova najbolja sezona ?Usput, tvoj pokušaj ponižavanja Amira nam govori mnogo o tebi
nije ovo ponizavanje, ja sam rekao da su redzic i amir jedina dva igraca iz lige koje bih ja da sam na mjestu Tana platio da dodju u fks jer su ogroman potencijal![]()
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ko Allaha ti spominje gore skupo piće ? Šta se bolan provaljuješ,de pročitaj šta sam napisao pa onda odgovaraj nemoj ućoravo i naslijepo. Ovo je forum brate,nećemo ovde gatat.
I trazi statistiku od proslih sezona

koju god statistiku da uzmes, radovac je BOLJIclub21 je napisao/la:I trazi statistiku od proslih sezona![]()

- JoseMourinho
- Kontakt:
E majko moja jel moguće da neko ovako provaljuje 

-
- Kontakt:
Vidis da lik buba i ofira se a da i ne konta.. Kad neko kaze da ovaj njihov hitman cuga zato sto ima pet milja platu i zato sto mu se moze jasno ti je o kakvom se kapacitetu radi.. Sto je najgore poredi dvojicu sportista na osnovu mogucnosti i zeljom za cuganjemJaozinho22 je napisao/la:Ko Allaha ti spominje gore skupo piće ? Šta se bolan provaljuješ,de pročitaj šta sam napisao pa onda odgovaraj nemoj ućoravo i naslijepo. Ovo je forum brate,nećemo ovde gatat.

BUDI ŽELJO !!!
Poznajem licno Amira i mogu potvrditi sve što si rekao. Amir je dobar, neiskvaren i lijepo vaspitan momak. Ne kontam samo kakve to veze ima sa transferom? Transfer ti zavisi od toga šta konzumiraš u Argeliniju? Ako pogledaš malo objektivno, shvatit ceš da je @Pantelija u pravu.Jaozinho22 je napisao/la:Amir je normala momak,fin povučen,ne ističe se,jednostavno je jedan obični građanin ovog grada, kada sjedi u Argeliniju pije čaj dok Radovac 007 duva duplu dinju s ajs bonbonom, usput opsuje kojem navijacu sta i zaprijeti,to je osnovna razlika tako da nema potrebe njih dvojicu stavljat u istu rečenicu.
Das Ist Walter
Kada imas poremecen sistem vrijednosti onda i gledas takoHadzijalagic je napisao/la:Vidis da lik buba i ofira se a da i ne konta.. Kad neko kaze da ovaj njihov hitman cuga zato sto ima pet milja platu i zato sto mu se moze jasno ti je o kakvom se kapacitetu radi.. Sto je najgore poredi dvojicu sportista na osnovu mogucnosti i zeljom za cuganjemJaozinho22 je napisao/la:Ko Allaha ti spominje gore skupo piće ? Šta se bolan provaljuješ,de pročitaj šta sam napisao pa onda odgovaraj nemoj ućoravo i naslijepo. Ovo je forum brate,nećemo ovde gatat.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Inače ne zalazi u rasprave ali ponekad uđem onako letimično da porčitam o čemu se piše. Kaže neki lij pio bi i AMir da ima od čega hahhahahahahhaha
Pa druže moj zbog toga se djeci i ne daju velike pare u tim godinama, a ne zbog toga što nemaš da im daš. AMir bi trebao po kvaliteti biti naš najplaćeniji igrač ali to nigdje u svijetu nije tako baš zbog toga što to momke u tim godinama odvede u drugom pravcu.
Zbog toga je i Began imao manju platu. DIgao se i ufatio fursat jedno vrijeme, pa su ga spustili, a onda mu digli pplatio kad se vratio u normalu. Na njemu se baš to vidjelo. Amir je ipak zreliji, ali i on je dijete i podložan svemu ko i ostali.
Pa druže moj zbog toga se djeci i ne daju velike pare u tim godinama, a ne zbog toga što nemaš da im daš. AMir bi trebao po kvaliteti biti naš najplaćeniji igrač ali to nigdje u svijetu nije tako baš zbog toga što to momke u tim godinama odvede u drugom pravcu.
Zbog toga je i Began imao manju platu. DIgao se i ufatio fursat jedno vrijeme, pa su ga spustili, a onda mu digli pplatio kad se vratio u normalu. Na njemu se baš to vidjelo. Amir je ipak zreliji, ali i on je dijete i podložan svemu ko i ostali.
Nove procjene koje si postavio na TM su ti bezveze. Tvoja procjena je da je Sarajevo duplo skuplje od Širokog ili Zrinjskog, što nema veze sa mozgom. Pet igrača Sarajeva si procijenio kao najskuplje u LigiZukanovic je napisao/la:Nemojte sada nesto lupati.svako ima svoje misljenje i to je ok.meni se dosad 2 igraca zelje zahvalili za cijene.i ako su igraci zadovolji i ja sam.
pozdrav svima

Razumijem da si subjektivan, ali bar malo realnosti ti ne bi bilo na odmet.

-
- Kontakt:
Kada već ulaziš u raspravu, bar mi nemoj trpati riječi u usta, već razmišljaj o onom što čitaš. Za tvoje dobro govorim, bar se nećeš brukati. I dalje se trudiš da nama otvoriš oči, a klub ti sa ovakvim igračima koji trenutno nastupaju, debelo premašio budžet. O čemu mi pričamo? Danima polemišete o Aleksandrovu, a želja vam Blagojević, mogućnost Simeunović.. Uostalom, spominješ nekakve klauzule u Amirovom ugovoru. Okej, da li znaš na koji način Tan vraća uloženi novac, ili pak smatrate da se radi o halal parama?Pantelija je napisao/la:koju god statistiku da uzmes, radovac je BOLJIclub21 je napisao/la:I trazi statistiku od proslih sezona![]()
to kaze statistika i psajdak, ne ja
Pročitaj sve i jedan moj post na ovu temu, tek tada ćeš shvatiti o čemu zapravo govorim. Odgovaraš samo na ono, što izvučeš iz konteksta..
Ajzea je forumaš godine !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Šta ti Ajzea lupetaš i znaš kod njih Blagojević ne bi bio ni u trećoj postavi. 

Cijene su po mene smijesne (da se Zukan ne naljuti), govorim realno. Recimo da Duljevic kosta koliko i http://www.transfermarkt.de/josip-pivar ... eler/45826Hadzijalagic je napisao/la:Sefko Okic 600k eura
Po meni to nije realno da ne nabrajam zbog cega.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ovaj tip je kopu ko kašikara, jel on ozbiljan
Blage veze nema.

Blage veze nema.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.