Psajdak je napisao/la:Pa eto, cijene nisu baš kao u Bingu, ali podnošljivo je

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jedne cijene ovamo a na kasi drugePsajdak je napisao/la:Pa eto, cijene nisu baš kao u Bingu, ali podnošljivo je
Dosta grešaka, pristranost takodjer nevjerovatna ali jbg objektivnost je izgleda se negdje izgubilavrbanjusa je napisao/la:Smješne cijene na transfermarketu. Posebno kad uporediš sa drugim ekipama iz naše lige gdje su nabijene cijene igračima. Pristrasno urađeno prije svega.
To su se nesto zaebali.. Ispravice onaj krelac prilikom sljedeceg update-a..Minjore je napisao/la:Samo ne znam kako je Hadziahmetovic skuplji od Kalasija
Dženis je čini mi se ok.Vidio sam na facebok kako igra lopte sa nekom djecom u sali ,za Dadu ne znamGator je napisao/la:Sta je sa Dzenisovom i Damirovom povredom ?
Sve stoji sto si rekao medjutim stvari se vremenom mjenjaju nekad ono sto je bilo gore bude dole i obratno, kad smo mi u pitanju jedno je sigurno mi se lagano vracemo tamo gdje trebamo biti ali ne samo rezultatski i na sportskom planu nego kao kolektiv a to je ono po meni najbitnije. Jasno je da je tezak i najgori period iza nas od sada ocekujem samo dobre i lijepe vijesti kada je Zeljo u pitanju ostali nek cuvaju guzove drugo im nista ne preostaje.vrbanjusa je napisao/la:Meni su gori ovi portali koji bez trunke razmišljanja prenesu ove nazovi cifre. Nevjerovatno majke mi. Namjenski se nanosi šteta ne samo našem klubu nego i drugim klubovima. Neće niti jedan ozbiljan klub gledati transfermarket kad procjenjuje igrača ali hoće navijači, simpatizeri.
Amir je za ove "najskuplje" igrače PLBIH Del Piero.
Također, postavljanje lažnih podataka kod nekih transfera je namjenski urađeno. Sramota za one koji su radili ovo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 32 gosta.