.ovo je tema Jusuf Nurkic a ne reprezentacija BiH, dakle..
Nije tacno, cijeli ovaj podforum je "Kosarkaska Reperezentacija BiH", trebas prvo malo prokontati prije nego se pocnes mangupisati.. iako bi se slozio sa tobom da tema Jusuf Nurkic ne bi trebala biti na ovom podforumu je on NIJE kosarkaski reprezentativac BiH.
zaboli me, koji sam ja k*rac ha ? pa ja sam ti druze moj "k*rac" kome je pun k*rac ljudi kao sto si ti, sta pokusavas postic ?
tvoje pravo da se izjasnis kako zelis
da nam mozda ne zelis nametnut svoje misljenje kao ispravno a mi svi ostali grijesimo, samo si ti upravu ?
Koji samo on, a koji to SVI vi? Vas pet sest tipa BiH Sport i slicnih koji podrzavate sve sto je degradirajuce u ovoj drzavi, a sve ono sto je proizvelo uspjeh i napredak toliko omalovazavate da se cesto pitam da niste "ubaceni elementi"

Mislis sto ljudi sute da ih nema, nece ljudi da se prepiru sa takvima vise, da dokazuju, stoje mnogo porgresno jer kada takvima das dizgine tesko ih je posle iskontrolisati. Naravno tu je i politika sportsport.ba portala jer u zasjedi vazda cekaju neki Nermin, Bosna, Kes ili slicni da te banuju za bezveznu stvar dok na forumu i danas pise covjek koji je npr Harunu psovao sve po spisku a forumasima cak i BOGA. Ja ocekujem uskoro novi ban, ali to me nece sprijeciti da kazem sto mislim
Aha, sve sto nije po tvome je glupo.molim te nemoj da daviš sa tom glupom spikom
Samo ti i dalje cejfaj, sad ce Baja Nindza da se prodere. Iskreno ja sam malo i gledo prije ali nikakav cejf nisam osjetio, naprotiv htio sam u zemlju da propadnem od sramote kad se onaj Enesov sarav poceo onako bleciti na ljude bas kao da je sad iz planine sisao. Gasol ga gleda nije mu jasno, zbunjen je totalno dok mu se ovaj idiotski unosi u facu...to mi neki cejf.sereš nam se na ćejš a to niko ne voli...
Dobro si se opisao..dosli smo da gledamo tekmu i zajedno komentarisemo Jukinu igru a ne da citam komentare napaćenog Bošnje ispranog mozga iššššš![]()