Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Ferdinand
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Ferdinand » 07 jan 2016, 02:49

ovo je tema Jusuf Nurkic a ne reprezentacija BiH, dakle..
.
Nije tacno, cijeli ovaj podforum je "Kosarkaska Reperezentacija BiH", trebas prvo malo prokontati prije nego se pocnes mangupisati.. iako bi se slozio sa tobom da tema Jusuf Nurkic ne bi trebala biti na ovom podforumu je on NIJE kosarkaski reprezentativac BiH.
zaboli me, koji sam ja k*rac ha ? pa ja sam ti druze moj "k*rac" kome je pun k*rac ljudi kao sto si ti, sta pokusavas postic ?

tvoje pravo da se izjasnis kako zelis
da nam mozda ne zelis nametnut svoje misljenje kao ispravno a mi svi ostali grijesimo, samo si ti upravu ?

Koji samo on, a koji to SVI vi? Vas pet sest tipa BiH Sport i slicnih koji podrzavate sve sto je degradirajuce u ovoj drzavi, a sve ono sto je proizvelo uspjeh i napredak toliko omalovazavate da se cesto pitam da niste "ubaceni elementi" :D . Idi malo nazad pa pogledaj koliko ljudi je reklo ono sto ja i dalje govorim o Nurkicu, a to je da je seljacina kojim monipulise neprijatelj BiH kosarke Enes T, kojemu smeta ujedinjenje kompletne Bosne bar na kosarkaskom polju. Danas sutra kada Enes uz pomoc Rumenog dodje na svoje, hoces li gledati Sikirasa i druge Srbe i Hrvate u BiH reprezentaciji? Bezbeli ce Harun biti kriv jer je ostavio "haos iza sebe".
Mislis sto ljudi sute da ih nema, nece ljudi da se prepiru sa takvima vise, da dokazuju, stoje mnogo porgresno jer kada takvima das dizgine tesko ih je posle iskontrolisati. Naravno tu je i politika sportsport.ba portala jer u zasjedi vazda cekaju neki Nermin, Bosna, Kes ili slicni da te banuju za bezveznu stvar dok na forumu i danas pise covjek koji je npr Harunu psovao sve po spisku a forumasima cak i BOGA. Ja ocekujem uskoro novi ban, ali to me nece sprijeciti da kazem sto mislim
molim te nemoj da daviš sa tom glupom spikom
Aha, sve sto nije po tvome je glupo.
sereš nam se na ćejš a to niko ne voli...
Samo ti i dalje cejfaj, sad ce Baja Nindza da se prodere. Iskreno ja sam malo i gledo prije ali nikakav cejf nisam osjetio, naprotiv htio sam u zemlju da propadnem od sramote kad se onaj Enesov sarav poceo onako bleciti na ljude bas kao da je sad iz planine sisao. Gasol ga gleda nije mu jasno, zbunjen je totalno dok mu se ovaj idiotski unosi u facu...to mi neki cejf.
dosli smo da gledamo tekmu i zajedno komentarisemo Jukinu igru a ne da citam komentare napaćenog Bošnje ispranog mozga iššššš :salut:
Dobro si se opisao..

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 07 jan 2016, 02:50

Ajde opet sedam, virtual dan pauze...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 07 jan 2016, 02:51

sajo10 je napisao/la:Al covjece koliko je snazan Nurkic... Jao sto se KAT oslobodio odma bez Juke hahaha. :D Samo moram pohvaliti ovog Jokica, ima vrlo dobre ofanzivne predispozicije!

Kaze Malone oko 20 minuta za Juku veceras :thumbup:
Pratim i ja bas Jokica ima fin ofanzivni repertoar ali definitivno momak nije za centra, četvorka bi trebala bit njegova prirodna pozicija
gledam kad neko od Denverovih igraca baci a Jokic pokusava doc do off skoka, ne moze nikog da makne za razliku od Juke
koji je bas dominantan pod kosem, samo sto ga sut ne ide pa to ne dolazi dd izrazaja toliko

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 07 jan 2016, 02:52

Mozda ruzno izgleda ovih 1-7 al bila su dva tip ina i jedna teska situqcija.Morao je bolje kod onog polaganja.U odbrani opet odlican sjajna blokada za poene iz kontre.Odlicno iskace kod pnr.Uzivancija ga gledati.

Btw kako je u dva poteza unio KAT-a pod kos,nevjerovatnu snagu ima,zato trenutno procenti ne trebaju zabrinjavati jer ima nevjerovatan ofanzivni potencijal.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 jan 2016, 02:54

RealnoGledano je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Al covjece koliko je snazan Nurkic... Jao sto se KAT oslobodio odma bez Juke hahaha. :D Samo moram pohvaliti ovog Jokica, ima vrlo dobre ofanzivne predispozicije!

Kaze Malone oko 20 minuta za Juku veceras :thumbup:
Pratim i ja bas Jokica ima fin ofanzivni repertoar ali definitivno momak nije za centra, četvorka bi trebala bit njegova prirodna pozicija
gledam kad neko od Denverovih igraca baci a Jokic pokusava doc do off skoka, ne moze nikog da makne za razliku od Juke
koji je bas dominantan pod kosem, samo sto ga sut ne ide pa to ne dolazi dd izrazaja toliko
Drago mi je da nisam jedini koji to misli da bi Malone mogao probati Nikolu na cetvorku. Jokic na centru je dosta slab fizicki... ali zato mozda kao cetvorka zajedno sa Jukom bi bio :thumbup: :thumbup:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 07 jan 2016, 03:02

juka uvijek bolje djeluje nego sto statistika pokazuje...i lani su ga zajebavali tip in-i, u jednom napadu ih zna skupit po dva-tri, na kraju ko ne gleda konta ispromasivo se, a on medju tri covjeka pokusava ucackat loptu

trebace vremena da skine "hrđu",sto bi rekli ameri...ne treba forsirat, ne znam ni sto malone poziva akcije na njega, neka u pocetku djeluje iz drugog plana, rasterecno..

brzo se i umori jer nema predaha na oba kraja parketa...ipak igra nakon 8 mj

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 07 jan 2016, 03:09

baglama je napisao/la:juka uvijek bolje djeluje nego sto statistika pokazuje...i lani su ga zajebavali tip in-i, u jednom napadu ih zna skupit po dva-tri, na kraju ko ne gleda konta ispromasivo se, a on medju tri covjeka pokusava ucackat loptu

trebace vremena da skine "hrđu",sto bi rekli ameri...ne treba forsirat, ne znam ni sto malone poziva akcije na njega, neka u pocetku djeluje iz drugog plana, rasterecno..

brzo se i umori jer nema predaha na oba kraja parketa...ipak igra nakon 8 mj
Ne slazem se drug da ne treba sutati... Bas da bi skinuo "hrdju" mora uzimati suteva da bi vratio osjecaj i samopouzdanje :D
Po svemu ovome vidis koliko racunaju na njega cim mu daju ovoliko prostora :clap:
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 07 jan 2016, 03:29

Bez obzira što je u ovom momentu Jokić vjerovatno bolja solucija od Nurkića, ovo je ipak previše minutaže...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 jan 2016, 03:38

Sta reci posle ovoga.. koju poruku poslati?? :mrgreen: :mrgreen: :clap: :clap: :clap:

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 07 jan 2016, 03:38

Vraca babo Denver u zivot :zviz:

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 07 jan 2016, 03:40

"waooo he cant move a Nurk" :rol: :kralj:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 jan 2016, 03:45

Juka i Gallo ubise brasno!! Tooo!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 jan 2016, 03:47

12:40 min, 9 pts, 5 reb, 2 ast, 2 bs i glavni "krivac" za vodstvo Denvera posle trece cetvrtine.. :tokralju: :tokralju:

Galo :thumbup:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 07 jan 2016, 03:47, ukupno mijenjano 1 put.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 jan 2016, 03:47

valjda je sada jasno sta je nurk za jokica
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 07 jan 2016, 03:48

najjaca scena pekovic ne moze pomaknut Nurkica :shock: :lol:

mrcina ga ce za dvije godine imat 10-15 bacanja po mecu jer ga niko nece moc zaustavit

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 07 jan 2016, 03:50

Ulaskom Juke Denver se vrati od -10 na +1. Cijenin da samo loši poznavaoci košarke ili zlonamjerni navijači mogu tvrditi da je Jokić bolji od Juke.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 jan 2016, 03:50

sajo10 je napisao/la:12:40 min, 9 pts, 5 reb, 2 ast, 2 bs i glavni "krivac" za vodstvo Denvera posle trece cetvrtine.. :tokralju: :tokralju:

Galo :thumbup:
Poceo je i van parketa vise Juka da se druzi sa saigracima a manje sa nasima ovdje a sa Gallom je neko vece isao hokej da gleda. NAvikava se on jos i na zivot ovdje a kod nas u Denveru je i malo specificna situacija pa se teze i navici. Elem, samo sabura. Bice Juka odlican!! :clap: :clap:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 07 jan 2016, 03:54

4 bloka :tokralju:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 jan 2016, 03:55

4 block shots and the staaaaaree hahaha. Joj sto yebe zivce sa ovim pogledima posle banana :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.