FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ups, zaboravili smo Neymara
Ja razumijem grublju, cvrscu igru i takvu taktiku, ali ne mogu shvatit da npr Papa Diop napravi 7 prekrsaja i da covjek ne dobije crveni karton. Pa onda onaj nepostojeci ofsajd Vidala
Bilo je dosta gresaka sudije , trebali smo im uvaliti jos 2-3 minimalno , da nije tih gresaka bilo. Zelim im da budu vjecno na dnu i onda da nam dodju na Nou Camp predzadnje kolo pa da ih ispratimo petardom iz lige, jer ovaj sljam ne zasluzuje biti u Primeri.

27.10.2020
Dobio je Diop i to direktni (već imao žuti), ali tek nakon što je nešto rekao Suletuleorey je napisao/la:Ja razumijem grublju, cvrscu igru i takvu taktiku, ali ne mogu shvatit da npr Papa Diop napravi 7 prekrsaja i da covjek ne dobije crveni karton. Pa onda onaj nepostojeci ofsajd VidalaBilo je dosta gresaka sudije , trebali smo im uvaliti jos 2-3 minimalno , da nije tih gresaka bilo. Zelim im da budu vjecno na dnu i onda da nam dodju na Nou Camp predzadnje kolo pa da ih ispratimo petardom iz lige, jer ovaj sljam ne zasluzuje biti u Primeri.

Uglavnom Perez i Diop su najviše udarali u ove dvije tekme i sva sreća pa ne mogu igrati u revanšu.
Šta reći na ovoDiop (Espanyol): "You can't say we were violent - there was no blood. If we'd have wanted, they would have left the pitch on a stretcher."

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- branimir85
- Kontakt:
sama izjava je za minimalno 5 tekmi neigranjamessilla je napisao/la:Dobio je Diop i to direktni (već imao žuti), ali tek nakon što je nešto rekao Suletuleorey je napisao/la:Ja razumijem grublju, cvrscu igru i takvu taktiku, ali ne mogu shvatit da npr Papa Diop napravi 7 prekrsaja i da covjek ne dobije crveni karton. Pa onda onaj nepostojeci ofsajd VidalaBilo je dosta gresaka sudije , trebali smo im uvaliti jos 2-3 minimalno , da nije tih gresaka bilo. Zelim im da budu vjecno na dnu i onda da nam dodju na Nou Camp predzadnje kolo pa da ih ispratimo petardom iz lige, jer ovaj sljam ne zasluzuje biti u Primeri.
![]()
Uglavnom Perez i Diop su najviše udarali u ove dvije tekme i sva sreća pa ne mogu igrati u revanšu.
Šta reći na ovoDiop (Espanyol): "You can't say we were violent - there was no blood. If we'd have wanted, they would have left the pitch on a stretcher."

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Piqué: "Espanyol fans say they're bigger than Barça. I hope they're able to fill up their stadium in the 2nd leg"

Moze postaviti neko highlights i debitovanje Arde i Vidala?!
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Imao lik samo zuti karton nakon svega i onda dobio direktan crveni tek kasnije kad je dobacio sudiji nesto. A ova izjava na kraju je sramota za sport. Jer i nakon UFC matcha budu sasvim primjerene izjave, rukuju se i to je to. Treba ga kazniti 5 utakmica pa mu nece naumpast vise. Strah me samo da u uzvratu ne bude povreda.
Njihova ekipa je smijesna, hajde i nekako prva tekma, npr i Atletico igra u kost, cvrsto, ali ovako jbt da jedan igrac ima 7 prekrsaja za 60 minuta i ne dobije crveni karton je smijesno. Ovo me podsjetilo na tekmu Portugal- Nizozemska na svjetskom prvenstvu 2006 gdje je bilo 4 crvena kartona i 16 zutih cini mi se
Njihova ekipa je smijesna, hajde i nekako prva tekma, npr i Atletico igra u kost, cvrsto, ali ovako jbt da jedan igrac ima 7 prekrsaja za 60 minuta i ne dobije crveni karton je smijesno. Ovo me podsjetilo na tekmu Portugal- Nizozemska na svjetskom prvenstvu 2006 gdje je bilo 4 crvena kartona i 16 zutih cini mi se

27.10.2020
Gurbeti nemaju sanse u revansu, nadam se da ce enrike odmoriti trio msn, nek igraju munja,sandro i jos neki mladic, iniesta,alves,alba, pike i sergio takodje nek odmore jerovi gurbeti bi nekome mogli slomiti nogu, rezervni nas tim moze odraditi revans
Arda i vidal konacno nastupili, ali pod evidentnom tremom,em dugo nisu igrali em novi klub, sad bi lucho njih trebao malo forsirati da sto prije udju u ritam,igrat ce sigurno revans ovaj, a i sad za vikend je laksa utakmica na kamp nou pa i tu bi bilo lijepo da startaju
Sjajni igraci, samo treba im utakmica da se uhodaju. Suarez uhvatio period losije forme, ali proci ce to brzo, mogo bi vec sad za vikend uvaljat hetrik
Messi se budi, dobra utakmica nakon duze vremena,cim se ne zahebava odlucuje utakmice, za nekih mjesec dana ocekujem da ce dostici svoj maksimum forme i onda slijedi showtime i titule
Nadam se da ce novi napadac doci brzo
Arda i vidal konacno nastupili, ali pod evidentnom tremom,em dugo nisu igrali em novi klub, sad bi lucho njih trebao malo forsirati da sto prije udju u ritam,igrat ce sigurno revans ovaj, a i sad za vikend je laksa utakmica na kamp nou pa i tu bi bilo lijepo da startaju
Sjajni igraci, samo treba im utakmica da se uhodaju. Suarez uhvatio period losije forme, ali proci ce to brzo, mogo bi vec sad za vikend uvaljat hetrik
Messi se budi, dobra utakmica nakon duze vremena,cim se ne zahebava odlucuje utakmice, za nekih mjesec dana ocekujem da ce dostici svoj maksimum forme i onda slijedi showtime i titule
Nadam se da ce novi napadac doci brzo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
[youtube][/youtube]Derdiyok je napisao/la:Moze postaviti neko highlights i debitovanje Arde i Vidala?!
Arda i Vidal još nisu napravljeni
Edit:
Arda
[youtube][/youtube]
Vidal
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 06 jan 2016, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ajde Arda i može proći, ali Vidal je fakat bio slab, vidi se da ga je žestoka trema spucala.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
@leorey
tacno je da Atletico igra grubo, muški - ali nikad nismo vidjeli da njihov golman onako mučki pokušava slomiti nogu Messiju ili nekog indijanca poput Diopa, Roca ili onog kapitena Lopeza (ja kapitena i gov.ana
)....ovi su hinjavci neviđeni
koji su htjeli od fudbalske utakmice napraviti ragbi....dobro je primjetio @Messilla - ovo se poklapa sa dolaskom onog cigana rumunskog Galce, jer ovako hinjski i bezobrazno nisu prije igrali.
U revanš poslati Munira, Sandra, Sampera, Adriana, Vermaelena, Mathieua i ostale rezerviste- neka njih lupaju....znam da je to zavala i da zvuci grozno, ali jbg šta drugo da se radi...valjda nece levati prokockati 3 gola prednosti
tacno je da Atletico igra grubo, muški - ali nikad nismo vidjeli da njihov golman onako mučki pokušava slomiti nogu Messiju ili nekog indijanca poput Diopa, Roca ili onog kapitena Lopeza (ja kapitena i gov.ana

U revanš poslati Munira, Sandra, Sampera, Adriana, Vermaelena, Mathieua i ostale rezerviste- neka njih lupaju....znam da je to zavala i da zvuci grozno, ali jbg šta drugo da se radi...valjda nece levati prokockati 3 gola prednosti
ujfaluši?let3 je napisao/la:@leorey
tacno je da Atletico igra grubo, muški - ali nikad nismo vidjeli da njihov golman onako mučki pokušava slomiti nogu Messiju ili nekog indijanca poput Diopa, Roca ili onog kapitena Lopeza (ja kapitena i gov.ana)....ovi su hinjavci neviđeni
koji su htjeli od fudbalske utakmice napraviti ragbi....dobro je primjetio @Messilla - ovo se poklapa sa dolaskom onog cigana rumunskog Galce, jer ovako hinjski i bezobrazno nisu prije igrali.
koja ciganije covjece dragi sta ovo bi veceras ,svasta,nije ni cudo sto je bilo u tunelu svega ,trebalo ih je polomit samo da ne vide sluzbena lica.sacekat ih ispred staonva kuca i prebit ko macke
,sva sreca nikom nista ne fali nema povreda igraca barce.
od golmana do napadaca ciganija sve redom ,sramota da se ono naziva fudbalerima .
mogu mislit kako ce bit naspanovani da istuku barcine igrace u revansu,jos ce ubacit neke debile sa klupe da lome ,neymara se ne smije stavit na taj teren u revansu ,slomice mu nogu.imaju ga na piku jer ih vrti ko vrtesku a ne mogu mu nista.
stavit neke rezervise jer bice krvi kak je krenulo,sjebali ljudi mourinhov real sa mesarstvom ,sta je ovo
a barcine igrace su tako zainatili ,nisam vidio da nako grizu kod 4 1 nikad ,ono isli bas da ih naderu,messi isto iznerivran ,zato su i dobili sta su trazili
sto se tice debitanata zadovoljan sam ,ardau drugom pol vec mnogo bolji ,prvo pol malo se trazio
vidal dobar isto .bice to mnogo bolje kako budu vise igrali

od golmana do napadaca ciganija sve redom ,sramota da se ono naziva fudbalerima .
mogu mislit kako ce bit naspanovani da istuku barcine igrace u revansu,jos ce ubacit neke debile sa klupe da lome ,neymara se ne smije stavit na taj teren u revansu ,slomice mu nogu.imaju ga na piku jer ih vrti ko vrtesku a ne mogu mu nista.

stavit neke rezervise jer bice krvi kak je krenulo,sjebali ljudi mourinhov real sa mesarstvom ,sta je ovo

a barcine igrace su tako zainatili ,nisam vidio da nako grizu kod 4 1 nikad ,ono isli bas da ih naderu,messi isto iznerivran ,zato su i dobili sta su trazili

sto se tice debitanata zadovoljan sam ,ardau drugom pol vec mnogo bolji ,prvo pol malo se trazio
vidal dobar isto .bice to mnogo bolje kako budu vise igrali
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Rekoh ja da se Neyo najviše naložio, al' ih je ponižavao.
Nakon njega Messi.
Pa Sule, ali Sule je dopustio da ga bijes previše obuzme pa je fulao prazan gol u dva navrata. 
Arda bi to lagano pošamarao, ali nije imao vremena da se pozabavi cigama, bio je previše impresioniran debijem.
Čekamo ih u predzadnjem kolu, nadam se kad budu pred zonom ispadanja.

Arda bi to lagano pošamarao, ali nije imao vremena da se pozabavi cigama, bio je previše impresioniran debijem.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
sule je stvarno legenda ,on je veceras toliko se nalozio da je pregoriomessilla je napisao/la:Rekoh ja da se Neyo najviše naložio, al' ih je ponižavao.Nakon njega Messi.
Pa Sule, ali Sule je dopustio da ga bijes previše obuzme pa je fulao prazan gol u dva navrata.

on se sav pojeo veceras ,bas onako ponasanje igraca espanola ga je izbacilo iz takta ,u tom prevelikom zaru i borbi da im zacepi gubice golom je bas grijesio al i onaj pas messija na kraju je bio potezak i malo neprecizan ,nije bas bilo lako za dat gol ko u subotu kad fula sa metar.
cak ih sule doceko u tunelu, nagovorio im se pravo

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
ney im pravio djecu veceras ,ovi se pojedose ,ne mogu nista a ovaj se smije
zato moze ostat bez noge
,u uzvatu nista ,ney ostaje kod kuce

zato moze ostat bez noge

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Al im slomi kapitena tu
Neće ba niko od MSN-a igrati, onda i ovi važniji igrači tipa Pique, Busi, Iniesta, vjerovatno i Alba (imamo još dva lijeva beka
). Pa nije Lucho izgorio po glavi. 

Neće ba niko od MSN-a igrati, onda i ovi važniji igrači tipa Pique, Busi, Iniesta, vjerovatno i Alba (imamo još dva lijeva beka

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Jaozinho22
- Kontakt:
ter Stegen,Adriano,Mathieu,Masche (treba kostolomac) Alves ( treba klaun ) Samper,Gumbau
,Arda,Munir,Sandro i Cantalapiedra.
Pa ćemo vidjet ko će koga lomit

Pa ćemo vidjet ko će koga lomit

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Re: RE: Re: FC Barcelona
kakvi psihicki problemi.sta uzimo pravdu u svoje ruke ,o cemu ti pricas ????uzimo pravdu u svoje ruke yto im se nagovorio u tunelu a ovi ga lomili citavu utakmicu, ma bravo haha.delinjo je napisao/la:Ma ovom kanibalu treba zabraniti da igra fudbal,covjek je bas los primjer...dobar igrac ali psihicki probemi ga ubise...rszumijem igraci espanjola su bili grubi zato su ksznjeni crvenim kartonima,nije njegovo da uzima pravdu u svoe ruke....treba mu opet pola godine zabranu spucati...
nezz ko je tu ima psihicke probleme igraci espanola koji izjavljuju da smo htjeli igraci barce bi na nosilima napustili teren.ili suarez koji je sve to morao trpit.isto i messija nikad nisam vidio bijesnog ko sinoc.
ma trebalo ih je polomit u tunelu a ne samo verbalno.
al ne.moze neko procitat clanak na ss barca dobila 4 1 i ovdje nesto pisat nebuloze ko ti padobranac.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.