randy_moss je napisao/la:
Nisi mi jasan, ali nikako.
Odbrana dopusta ispod 20 poena po utakmici, postavljen rekord u sackovima. Jedini ociti problem (kada smo kompletni i 100% zdravi) je sto svako ko ima iole pameti i sposobnog treceg receivera moze gadjati Johnsona do mile volje.
Sto se tice Patricije mislim da je covjek zasluzio da se okusa kao HC, jer je dugo u klubu i sto se mene tice moze i slobodno ostati u klubu ako zeli. No isto tako ne trebamo zaboraviti ko preuzima play-calling kada
zagusti i cijim shemama se igra u odbrani.
Sto se McDanielsa tice poznato je moje misljenje o njemu od kako je ponovo dosao. Jednostavno mislim da je precijenjen i da ga Brady cini onim sto jeste. Kod njega je velika mana sto se us.ere ko
forehead kada zagusti.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Najveći gubitak prošle godine je bio odlazak Scara, koji je bio Ol guru i to se odmah vidi na igri u tom dijelu, ali isto tako imamo problema sa ST, dopuštamo previše yardi nakon punta tako da to moramo popraviti, ako ništa da Bill preuzme tu dužnost.
Ma OL je i prosle godine bila losa, samo su to Brady sa brzim oslobadjanjem lopte (2.5 sekundi nakon snapa) i Edelman prikrivali. Od kako je Edelman povrijedjen onda ne mogu igrati
dink & dunk offense i na vidijelo izlazi slabost cijele OL. Zato sam misljenja da ce OL u PO-u povratkom Edelmana izgledati bolje, jer ce Brady moci raditi ono sto najbolje zna i tesko da ce jedan
pass-rusher uspijeti do njega doci za dvije sekunde.