Football Manager 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2016
Amer Dupovac!
- darknes001
- Kontakt:
Ma ja tako sam i mislio, boli njih neka stvar za nasom ligom, ne znaju nista pametno ni napisat a hoce da im raja uzima orginale na balkanu a ne mogu 15 dana da kazu koja je greska, samo na cekanju, ma daj nek naprave BiH ligu dokle moze bez problema ne moraju ici ovoliko daleko ebo ove levate sto 15 dana cekaju da odgovore
Još je dobro što ovdje pišemo. Na fmbosnia prošli ili pretprošli menadžer ja se ovako žalio i odmah su mi pobrisali postove i banovali me. A uostalom kao da ce neko igrati sa našom trećom ili četvrtom ligom.
Da, isto su i uradili prilikom prodaje FMova. Prvo su rekli da se dobija beta, pa poslije kazu da samo oni koji kupe preko SI dobijaju. Onda je isto bilo problema oko dodjele kodova, nisu stigli na vrijeme...
A #curahee Fmbosnia tokom proslog i pretproslog nije funkcionisala
A #curahee Fmbosnia tokom proslog i pretproslog nije funkcionisala

Amer Dupovac!
Nick mi je bio rahimaga(zbog Rahimića). Onda onaj prije ta dva, nevažno koji je ali je to rađeno. A ljudi naprave 23 levela da se može igrati, a taj što pravi za nas ne može 4-5 lvl-a.
Ja sam ionako skinuo sa fm balkan i derem odavno. Samo ne volim da me prave budalom. I što ne možeš ispuniti nikad ne obećaji.
Ja sam ionako skinuo sa fm balkan i derem odavno. Samo ne volim da me prave budalom. I što ne možeš ispuniti nikad ne obećaji.
Ne citas problem nije do nas, nego do editora. Ako mislis da je tako jednostavno probaj. Svaka cast fmbalkanu, ali ono mozes i ti, a i ja uraditi. Ja sam govorio svake sedmice da ce za sedmicu izaci, kako je meni receno ali ipak nije bilo tako i ne treba kriviti nikoga jer ovaj sto pravi nema nista od toga sto ce napraviti dodatak za nasu ligu. Zato ne seri, ako ne planiras igrati ne prosipaj ovda gluposti.
# I da tek sada vidjeh ovo sto si napisao da smo dobili besplatan FM... Ne zelim raspravljati vise s tobom jer vidim koliko (ne) znas.
# I da tek sada vidjeh ovo sto si napisao da smo dobili besplatan FM... Ne zelim raspravljati vise s tobom jer vidim koliko (ne) znas.

Amer Dupovac!
Ti si obećao znači da je do vas problem. Ljudi čekaju više od mjesec dana a mogli su kao i ja skinuti od oziljnih ljudi i igrati. Kako vidim fino si i odgojeno čeljade. To ne bi trebao govoriti nikome, a pogotovo ne starijem od sebe.
I što se tiče dijeljena FM-a ti si ovdje govorio ko bude član nekog vašeg tima da će dobiti offline FM. To sam uslikao i sutra ću napisati mail SEGI. Pa ćemo viditi ko sere.
I što se tiče dijeljena FM-a ti si ovdje govorio ko bude član nekog vašeg tima da će dobiti offline FM. To sam uslikao i sutra ću napisati mail SEGI. Pa ćemo viditi ko sere.
Kao sto rekoh, ne zelim razgovarati s tobom 
Ko se do sada nije registrovao na fmbosniu, neka to ucini
Jos 3 clana i 500 registrovanih clanova za kratko vrijeme, hvala svima!

Ko se do sada nije registrovao na fmbosniu, neka to ucini

Jos 3 clana i 500 registrovanih clanova za kratko vrijeme, hvala svima!
Amer Dupovac!
Šalji kome hoćeš... FMBosnia nije član SI mreže i ne mora da se pravda nikome pa ni SI. Hvala.
Umesto što vređaš preko interneta bolje izađi i udahni malo vazduha. FMBosnia je uradila poprilično dobar posao ove godine. Lako je FMBalkanu da pravi skoro bez izmene u odnosu na default. Naš fajl je gotov i ima samo taj problem što NIJE do nas već DO SPORTS INTERACTIVEA i njima je upućen dopis za to i čeka se odgovor. Naša baza je 100% gotova i biće izbačena čim rešimo to i tačka. U bazi ima skoro 60 hiljada izmena.
Nikakva ljutina ne daje za pravo da vređate ljude koji rade nešto. Svako može da kupi original, skine editor i radi za svoj ukus... svako dobro. I da ko je kod nas u timovima ima FM sad slobodno piši i Baraku Obami. Rahma je za FMBosnia u šest meseci ostavio skoro 2,500k poruka i uradio dosta toga korisnog i on kao član tima je nestrpljiv, mogu misliti tek ostali i meni/nama je žao ali takvo vaspitanje gde se ljudi vređaju, pogotovo ti koji si stariji da ponižavaš nekog dosta mlađeg od sebe je nedopustivo.
Nije ti to dobro drug. Korisnije je da si se izvinio momku nego što ga napadaš za nešto što uopšte nije njegova krivica...
EDIT: Vidim da je rahma gore i postavio link. Eto dobili smo i čudan odgovor koji ne razumem baš. Nejasni su. Ljudi ih čekaju dosta na odgovore mada njihovim brže odgovaraju nego nama... stvarno ih boli ona stvar za Balkan, u ovom slučaju konkretno Bosnu.
EDIT 2: Video sam još neke poruke. Mi NISMO dobili besplatne kopije FM-a. Nemamo veze sa starom FMBosnia toliko i nismo u SI! Originale smo kupili preko SerbianFM (što se može i proveriti).
Umesto što vređaš preko interneta bolje izađi i udahni malo vazduha. FMBosnia je uradila poprilično dobar posao ove godine. Lako je FMBalkanu da pravi skoro bez izmene u odnosu na default. Naš fajl je gotov i ima samo taj problem što NIJE do nas već DO SPORTS INTERACTIVEA i njima je upućen dopis za to i čeka se odgovor. Naša baza je 100% gotova i biće izbačena čim rešimo to i tačka. U bazi ima skoro 60 hiljada izmena.
Nikakva ljutina ne daje za pravo da vređate ljude koji rade nešto. Svako može da kupi original, skine editor i radi za svoj ukus... svako dobro. I da ko je kod nas u timovima ima FM sad slobodno piši i Baraku Obami. Rahma je za FMBosnia u šest meseci ostavio skoro 2,500k poruka i uradio dosta toga korisnog i on kao član tima je nestrpljiv, mogu misliti tek ostali i meni/nama je žao ali takvo vaspitanje gde se ljudi vređaju, pogotovo ti koji si stariji da ponižavaš nekog dosta mlađeg od sebe je nedopustivo.
Nije ti to dobro drug. Korisnije je da si se izvinio momku nego što ga napadaš za nešto što uopšte nije njegova krivica...

EDIT: Vidim da je rahma gore i postavio link. Eto dobili smo i čudan odgovor koji ne razumem baš. Nejasni su. Ljudi ih čekaju dosta na odgovore mada njihovim brže odgovaraju nego nama... stvarno ih boli ona stvar za Balkan, u ovom slučaju konkretno Bosnu.
EDIT 2: Video sam još neke poruke. Mi NISMO dobili besplatne kopije FM-a. Nemamo veze sa starom FMBosnia toliko i nismo u SI! Originale smo kupili preko SerbianFM (što se može i proveriti).

- eric_cantona
- Kontakt:
da li je igra sad igriva sa zadnjim update-ima? da li još ima problema sa laznim imenima i slicno?
Sta ti daje povod da se zalis? Jesi li platio da naprave ligu? Jesi li im ikako pomogao? Jesu li duzni da naprave? Jesu li duzni da postuju neki rok?curahee je napisao/la:Još je dobro što ovdje pišemo. Na fmbosnia prošli ili pretprošli menadžer ja se ovako žalio i odmah su mi pobrisali postove i banovali me. A uostalom kao da ce neko igrati sa našom trećom ili četvrtom ligom.
Cuj on ce napisati mail segi hahahahhaha. Grom te **** sto neki smatraju da su bitni.
- darknes001
- Kontakt:
Ja vas sta se njemu imate pravdat,svak ko vec duze vrijeme igra fm, zna sve kako ide i ko pravi najbolje dodatke i najbolje za igru, a ovo je samo jedan mali dodatak u nizu od njih, i steta sto se javila ta greska pa svi cekamo taj dodatak, meni je samo zao sto nisu bar oni napravili do prvih liga da je igriva da mozemo igrat kolko tolko dok ovo ne bude i zvanicno u redu, Sloba vazda izbacivao najbolje dodatke pogotovo Jugu prosle godine,a murinjo sredi samo tako BiH ligu i igrace sve po pozicijama, kazem ko igra fm on je registrovan na svim forumima i zna sve sta se desava, lijep pozdrav i samo nastavite ovako
manje-više nije igrivaeric_cantona je napisao/la:da li je igra sad igriva sa zadnjim update-ima? da li još ima problema sa laznim imenima i slicno?
A.F.C. Bournemouth!
http://fmbosnia.net/index.php/topic,2862.0.html
Ko voli online takmicenje moze se prijaviti za drugu ligu
Dobrodosli ste svi!

Dobrodosli ste svi!
Amer Dupovac!
Auuu šteta kupio sam offline verzijuRahma je napisao/la:http://fmbosnia.net/index.php/topic,2862.0.html
Dobrodosli ste svi!

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Ovaj curahee baca na pastrmku. Najstariji je, najpametniji je, najzerliji je itd.
Ps: **** ste vi nas Rahma
Ps: **** ste vi nas Rahma

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
zna li tko gdje se moze nabaviti igra i kada je kupim dali moze igrati vise igrača sa istog accounta ?
#SuningOUT
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Football Manager 2016
Mozes kupiti original koji je 60+km (ne znam tacno) pa je instalirati na vise kompjutera da igra vise igrača (moraju biti offline) ili npr. Obrati se korisniku joppa kod njega je 10-tak km ali samo za jednog igraca opet offline moraš bitiJericho je napisao/la:zna li tko gdje se moze nabaviti igra i kada je kupim dali moze igrati vise igrača sa istog accounta ?

- franklampard8
- Kontakt:
Re: RE: Re: Football Manager 2016
Neki dobar logopack imaš li preko torrenta ?JoseMourinho je napisao/la:

ili neko drugi ako zna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.