FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2010, 21:33

Samo ako dobijemo jos 5-6 miliona eura pride,kao sto Raz_ba kaze,dobro bi potrosit nesto na klub,dovest kojeg dobrog igraca,al ovi ce to izmedju sebe podjelit :twisted: nije mi bolji dan u zivotu bio,konacno da docekam da dobijemo pare za stadion,jos kad ga naprave,ne mogu opisat osjecaj :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 27 maj 2010, 21:41

uf.... jel ste vi to zaje.bavate oko tih miliona? :shock:

svaka cast ako je istina :o
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2010, 21:44

tm84 je napisao/la:uf.... jel ste vi to zaje.bavate oko tih miliona? :shock:

Kako Raz_ba kaze sve bi ovo trebalo doci,pare za stadion,i mozda dobijemo jos 5-6 miliona pride.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 27 maj 2010, 21:51

harry_90 je napisao/la:
tm84 je napisao/la:uf.... jel ste vi to zaje.bavate oko tih miliona? :shock:

Kako Raz_ba kaze sve bi ovo trebalo doci,pare za stadion,i mozda dobijemo jos 5-6 miliona pride.
Pito Jasmin može li izmijenit postojeći projekat jer je opština već investirala četiri miliona u sjevernu tribinu pa mu rečeno da može. Dakle može unaprijediti projekat za iznos koji su već investirali.
A đe da znam?!

Lepy
Kontakt:

Post Postao/la Lepy » 27 maj 2010, 21:56

AulleTa je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:UUu svaka cast.. Imaju li gdje slike kako bi trebao izgledati ???
ABd ovako bi trebao izledati Tušanj in the future ;

slika
bez uvrede ali ako se ovo nekad izgradi u sto cisto sumnjam kada cete vi ovaj stadion isplatiti? sumnjam da cete ikad napuniti stadion mozda ako reprezentacija bude igrala u tuzli a to je 2-3 puta godišnje..

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 27 maj 2010, 22:01

Lepy je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:UUu svaka cast.. Imaju li gdje slike kako bi trebao izgledati ???
ABd ovako bi trebao izledati Tušanj in the future ;

slika
bez uvrede ali ako se ovo nekad izgradi u sto cisto sumnjam kada cete vi ovaj stadion isplatiti? sumnjam da cete ikad napuniti stadion mozda ako reprezentacija bude igrala u tuzli a to je 2-3 puta godišnje..
Jako je dobro da sumnjaš, to je osnova svake filozofije. On će izgledati ovako ili malo ljepše a ako se nikad ne ispuni, pa šta ima veze. Hoću da sjedim odjednom na četiri stolice. Nadoknadićemo sve ovo što ste nas zezali u protekloj godini. A isplatićemo ga, ne sikiraj se ti.
A đe da znam?!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 27 maj 2010, 22:05

pa naravno da ce ga puniti samo repka i Sloboda u nekom evropskom kupu....pa koji je to stadion u BiH isplativ,majketi...nema kluba u Bosni da ima prosjek gledalaca veci od par hiljada...i nesikiraj se ti dal je isplativ il nije..nek oni njega naprave...a odnjet ga ne mogu kasnije :D .....i fakat vas ne kontam...kad su vas nabijali u onaj cumez iza gola...nije valjalo...sad kad treba da se radi moderan evropski stadion...nije isplativo :? :? ..i sta sad..da se ne gradi,jel :roll: ...meni bi bilo drago da se ovako nesto gradi bilo gdje u Bosni..pa ko ce vam ugodit,j.e.b.o.t.e :roll: :roll: ...mada mislim da je kod tebe vise u pitanju neka ljubomora
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2010, 22:05

Ne brini se ti nista,ako se izgradi,doce raja na stadion ;) jos ako Sloboda bude bila u vrhu,a mozda ponekad i igrala neka pretkola za ligu evrope moze se lako napunit,i naravno kad repka dodje u Tuzlu.I kao sto Raz_ba kaze da sjedim na 4 stolice,i da gledam tekmu kao covjek ;) naravno kad se napravi.

Lepy
Kontakt:

Post Postao/la Lepy » 27 maj 2010, 22:07

slani grad je napisao/la:pa naravno da ce ga puniti samo repka i Sloboda u nekom evropskom kupu....pa koji je to stadion u BiH isplativ,majketi...nema kluba u Bosni da ima prosjek gledalaca veci od par hiljada...i nesikiraj se ti dal je isplativ il nije..nek oni njega naprave...a odnjet ga ne mogu kasnije :D .....i fakat vas ne kontam...kad su vas nabijali u onaj cumez iza gola...nije valjalo...sad kad treba da se radi moderan evropski stadion...nije isplativo :? :? ..i sta sad..da se ne gradi,jel :roll: ...meni bi bilo drago da se ovako nesto gradi bilo gdje u Bosni..pa ko ce vam ugodit,j.e.b.o.t.e :roll: :roll: ...mada mislim da je kod tebe vise u pitanju neka ljubomora
jeli ti znas voditi normalnu diskusiju? ljubomoran?! one fore moj otac jaci od tvog i sl.? nijedan nije isplativ ali mislim da je ovo prevelik kapacitet za klub kalibra sloboda koja vec dugo nije u ozbiljnoj konkurenciji za evropu.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 27 maj 2010, 22:12

harry_90 je napisao/la:Ne brini se ti nista,ako se izgradi,doce raja na stadion ;) jos ako Sloboda bude bila u vrhu,a mozda ponekad i igrala neka pretkola za ligu evrope moze se lako napunit,i naravno kad repka dodje u Tuzlu.I kao sto Raz_ba kaze da sjedim na 4 stolice,i da gledam tekmu kao covjek ;) naravno kad se napravi.
Ma de ba, nema sanse, samo 200 hiljada ljudi zivi u Tuzli, kako bi oni to uspjeli da napune cccc.
--Pametnij popusta--

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 27 maj 2010, 22:15

Punjenje stadiona ce doci rezultatima, a njih ce nadam se biti u iducim sezonama jer je ekipa iz ove polusezone jako dobra.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 27 maj 2010, 22:15

Lepy je napisao/la:
slani grad je napisao/la:pa naravno da ce ga puniti samo repka i Sloboda u nekom evropskom kupu....pa koji je to stadion u BiH isplativ,majketi...nema kluba u Bosni da ima prosjek gledalaca veci od par hiljada...i nesikiraj se ti dal je isplativ il nije..nek oni njega naprave...a odnjet ga ne mogu kasnije :D .....i fakat vas ne kontam...kad su vas nabijali u onaj cumez iza gola...nije valjalo...sad kad treba da se radi moderan evropski stadion...nije isplativo :? :? ..i sta sad..da se ne gradi,jel :roll: ...meni bi bilo drago da se ovako nesto gradi bilo gdje u Bosni..pa ko ce vam ugodit,j.e.b.o.t.e :roll: :roll: ...mada mislim da je kod tebe vise u pitanju neka ljubomora
jeli ti znas voditi normalnu diskusiju? ljubomoran?! one fore moj otac jaci od tvog i sl.? nijedan nije isplativ ali mislim da je ovo prevelik kapacitet za klub kalibra sloboda koja vec dugo nije u ozbiljnoj konkurenciji za evropu.
Ma nemoj se ljutit, mi smo malo uzbuđeni lijepim vijestima. A o isplativosti da ti kažem. Mi imamo iskustva. Kod nas je napravljena jako velika sportska dvorana Mejdan. Ona svojom veličinom više nadilazi potrebe za dvoranskim sportovima u Tuzli više nego ovaj stadion za fudbal i atletiku. Međutim, ovdje će se raditi i prateći sadržaji, poslovni prostori i to će biti svojevrstan centar kao Brčanska Malta. Tu će se raja okupljati. Ti će prostori biti profitabilni. Osim toga, formiraće se općinsko preduzeće Tušanj koje će kao što je Panonika, koja zarađuje prilično velike pare na Panonskom jezeru, ovdje zarađivati. Procjene su da se stadion može sam otplatiti na taj način za 25 godina. Pogotovo što nam Arapi daju pare bez kamate. A biće nam drago kad nam dođete da vas lijepo ugostimo. Osim toga bilo bi nam drago da svaki veći grad u BiH ima ovakav stadion da se ne crvenimo kad odemo negdje dalje od Srbije ili Hrvatske.
A đe da znam?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2010, 22:17

armin90 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ne brini se ti nista,ako se izgradi,doce raja na stadion ;) jos ako Sloboda bude bila u vrhu,a mozda ponekad i igrala neka pretkola za ligu evrope moze se lako napunit,i naravno kad repka dodje u Tuzlu.I kao sto Raz_ba kaze da sjedim na 4 stolice,i da gledam tekmu kao covjek ;) naravno kad se napravi.
Ma de ba, nema sanse, samo 200 hiljada ljudi zivi u Tuzli, kako bi oni to uspjeli da napune cccc.
Tvoje misljenje,postujem ga,ne bih da sad ulazimo u raspravu ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 maj 2010, 22:19

Lepy je napisao/la:
E bas zbog stadiona raste motiv za Eurokupovima. I sami znamo da Sloboda i ovako nije mogla igrati na svom stadionu, koji naravno ne ispunjava uslove. Stoga, jedna ovakva izgradnja sa sobom nosi brojne pozitivne stvari. ABD sto prije da se izgradi, pa da i Sloboda ali i repka ima koristi od istog.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 27 maj 2010, 22:22

Lepy je napisao/la:
jel TI znas voditi normalnu diskusiju a ne podcijenjivati..kakav otac..sta lupas...kapacitet je naravno prevelik za klub kalibra Slobode...a de mi reci koji je to stadion kalibriran za klub...marakana,maksimir,kosevo...kad bi se nasi stadioni pravili po posjecenosti i kalibru ne bi ni jedan trebao imat vise od 7-8 hiljada mjesta...i na kraju...Cuj Sloboda NIJE VEC DUGO U KONKURENCIJI ZA EVROPU... :shock: :shock: ....bez uvrede...al,dali ti pratis nasu ligu uopste :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2010, 22:23

Samo kad se bude pravio stadion,gdje ce Sloboda igrat meceve ??? Mozda u Banovicima ili Gradačcu ?

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 27 maj 2010, 22:28

Ne znam šta je nekim pojedincima problem u izgradnji stadiona. Imao bi kapacitet za nekih 18 000 ljudi, otprilike, moje pretpostavke i sigurno bi posjeta bila 4-5 puta veća zbog same izgradnje stadiona, ljudima bi bilo zanimljivo, svi bi dolazili. Tako bi trebalo za cijelu ligu, da se aktuelizira Premier Liga, ako je ikako moguće, da prosjek gledalaca po kolu bude nekih 5-7 hiljada. Mada, tu savez treba mnogo toga da uradi, samo lopovi su to, mamu im ***** , moramo čekat da svi pomru da bi se nešto desilo, ali ko nam garantuje da opet neke guzonje neće doći.

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 27 maj 2010, 22:33

Moze se organizovati u atletski miting par puta, sto na regionalnom to na evropskom ili svjetskom nivou. Za ocekivati je da ce vise raje dolaziti na stadion kad i ako se izgradi kao na slici, nekih 5-10 hiljada navijaca (od toga 3-4 hiljade sa sezonskim ulaznicama) nije tesko skupiti ako klub igra dobro. A to dobro je za ocekivati jer ako imas takav stadion ulozices i u igrace tako da je uspjeh lako dohvatljiv u tom slucaju. Dodaj par meceva u evropskim takmicenjima i eto ti love za odrzavanje i ulaganje. Bice tu parking, Fan shop, restorani, kafici, butici koji ce donositi dodatnu zaradu. Samo moje vidjenje.

Raz_ba, da li mozemo ocekivati tu vijest na nekom od portala ili se ceka dok se sredi papirologija?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 maj 2010, 22:42

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Stadion ce biti kapaciteta nesto preko 20.000 pokrivenih mjesta, a sa dodatkom teleskopa koje bi se izvlacile na atletsku stazu u buducnosti bi primao oko 30.000 gledalaca za fudbalske utakmice.
Nadamo se se da ce papiri biti gotovi za manje od mjesec dana.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 27 maj 2010, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 27 maj 2010, 22:43

Amin :lol: Pjeske cu iz Mostara na otvaranje, svecano se zaklinjem, samo da se napravi :D
Support Velez, It's logical! ★

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.