Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
30 poena Kosovo ti zabije hahahah xD
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
1000 post: Bruka i sramota je ovo. Primiti 29 golova od Kosova. Jadno!! 

29 golova primiti od Kosova
Sreca pa imamo Malinovića i Nikolu , ovo bi bila smjesna reprezentacija.I u ovakvoj utakmici ne mozemo odigrati napada dobrog kad imas igrača više,primas takoder golove kad imas igraca vise, napravis 4-5 gresaka za cistu kontru sa katastrofalnim pasovima.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Očekivana patnja, to je ono što ja imam reći na izgled naše reprezentacije.
@High
Tamam sam stigao na 2-0 za nas
@High
Tamam sam stigao na 2-0 za nas

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Kosovo je pokazalo da ima bolju tranziciju u kontru od nas!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Komedija
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ovo je katastrofa,skandalozno mislim da je ovo veca sramota od remija sa Litvanijom,ekipu koja je tek naucila neke osnove rukometa,koji imaju poslove pored rukometa dozvolis da igras egal utakmicu...sta reci ?? ne znam kako taj debeli gad nema srama i stida,morala bilo cega sto treba da ponodi svoju ostavku,mislim razumijem nemamo mi ni ekipu slazem se,ali u toj ekipi pola igraca ne igra zbog sukoba sa njim,ova druga polovina je totalno nezainteresovana da nauci 2 osnovne akcije za vrijeme utakmice pa cak i protiv velesile Kosova,koliko god smo limitirani niko me ne moze ubjediti da ovo Kosovo sa 4 postovanom ne mozemo nabiti 15 razlike u jednoj laganoj utakmici,ako imas srama ponudi ostavku da bar izborimo baraz i imamo kakvu takvu sansu sa kompletnom ekipom,eto molim te debeli nemoj nam i ove kvale unistiti do kraja ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Iste stvari se dešavaju i kad igramo sa Danskom i kad igramo sa Kosovom.Individualni kvaliteti pojedinaca daju rezultat,Večeras (Prce-Malinović) naravno kad imaju svoj dan. Kao kolektiv tankosava.Mnogo stvari treba da se posloži da isplivamo iz ove učmalosti. Da li je samo do selektora ???
Ono čime sam razočaran je da večeras nije data ozbiljnija šansa igračima koji večinu vremena sjede na klupi !!!Ako nije prilika protiv Kosova onda protiv koga je ??? Ako nas Prce mora vaditi protiv Kosova onda je to tragedija. Pusti Milasa da igra jedno poluvrijeme da vidimo ili jest ili nije. Takođe mjesto pivota ??? Pa nije Burič nezamjenjiv ili mu možda treba pogurati angažman da bude sa bratom ??? Daj da Vidimo pivote koji su sjedili na klupi da li jesu ili nisu za repke ??? Bečiću sine trebaš mnogo trenirati. Još su ti uskakanja amaterska. Mlad je pa mu treba dati podršku. Nagradno pitanje .Da li je pomočnik selektora gledao derbi domačeg prvenstva Vogošča-Izviđać ??? Da je gledao skauting igrača iz domače lige bi možda bio drugčiji.
MOŽDA !!!
Ono čime sam razočaran je da večeras nije data ozbiljnija šansa igračima koji večinu vremena sjede na klupi !!!Ako nije prilika protiv Kosova onda protiv koga je ??? Ako nas Prce mora vaditi protiv Kosova onda je to tragedija. Pusti Milasa da igra jedno poluvrijeme da vidimo ili jest ili nije. Takođe mjesto pivota ??? Pa nije Burič nezamjenjiv ili mu možda treba pogurati angažman da bude sa bratom ??? Daj da Vidimo pivote koji su sjedili na klupi da li jesu ili nisu za repke ??? Bečiću sine trebaš mnogo trenirati. Još su ti uskakanja amaterska. Mlad je pa mu treba dati podršku. Nagradno pitanje .Da li je pomočnik selektora gledao derbi domačeg prvenstva Vogošča-Izviđać ??? Da je gledao skauting igrača iz domače lige bi možda bio drugčiji.
MOŽDA !!!
ako marka ostane, za godinu dana ćemo biti egal s kosovarima.
ni pape se nije uspio ovako strmoglaviti.
Bez komentara.
Re: Odg: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH
Vec smo egalfrenki je napisao/la:ako marka ostane, za godinu dana ćemo biti egal s kosovarima.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
kontra nam je ko u kraljevske jugoslovenske vojske četeresprvedelinjo je napisao/la:Vec smo egalfrenki je napisao/la:ako marka ostane, za godinu dana ćemo biti egal s kosovarima.

ma ne bi ja ono nazvao kontrom,ono je nesto drugo,mi kontru ne znamo hahahfrenki je napisao/la:kontra nam je ko u kraljevske jugoslovenskedelinjo je napisao/la:Vec smo egalfrenki je napisao/la:ako marka ostane, za godinu dana ćemo biti egal s kosovarima.
ni pape se nije uspio ovako strmoglaviti.vojske četeresprve

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
frenki je napisao/la:kontra nam je ko u kraljevske jugoslovenske vojske četeresprvedelinjo je napisao/la:Vec smo egalfrenki je napisao/la:ako marka ostane, za godinu dana ćemo biti egal s kosovarima.

Nemar saveza itekako utiče na ovo, očigledno da im je Marka podoban jer je i sam rekao da je stanje u savezu loše ali da se oni nekako dogovore. Sam Bog zna kako oni to "prebijaju".
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ponovo Marka pravi cirkus na desnom krilu , sam je pozvao dva nedovoljno kvalitena desana krila u Reprezentaciju i kada dotični pogriješe par puta šalje ih na klupu i ubacuje bekove da to zakrpe
Lafo neće da zove Ereša zato što u Izviđaču igra i na beku
, a za mladog Reprezentativca Kristijana Jarka vjerovatno nije ni čuo , Zuhdija mu garant zaboravio pokazati kasete ...
- i ja sam očekivao Milasa u napadu , više minuta za Halilkovića , rukometnog majstora kakav je Perić (nije dobio ni minute) , Karačića previše forsira što jest jest , sigurno bi na kraju bolji rezultat ostvarili da je srednjim bekovima (trojici) dodijelio podjednaku minutažu ...

Lafo neće da zove Ereša zato što u Izviđaču igra i na beku

- i ja sam očekivao Milasa u napadu , više minuta za Halilkovića , rukometnog majstora kakav je Perić (nije dobio ni minute) , Karačića previše forsira što jest jest , sigurno bi na kraju bolji rezultat ostvarili da je srednjim bekovima (trojici) dodijelio podjednaku minutažu ...
Nevjerovatno je koliko mi silujemo loptu u napadu.. nijednu izradjenu akciju, kontru nista nismo izveli kako treba. Prce, Karacic svi carine loptu i onda opale sto je vcrs ulazilo al malo jaca ekipa bi nas razbila. Krila uzas, blazevic branio cijelo drugo poluvrijeme ljudi ga unistili. Molim Boga da Litva sutra dobije, u suprotnom tesko da mi mozemo dobiti slovake u gostima..
Marka je do danas imao moju podrsku al ovo je prevrsilo svaku mjeru.. on i zule jednostavno forsiraju neke igrace da valja. Njemu Karacic igra 55 minuta a tarabokija 5 a peric ni minutu.. protiv kosova su svi trebali dobiti sansu a on se ogranicio na 8-9 igraca..
Tuga braco moja Bosanska
Marka je do danas imao moju podrsku al ovo je prevrsilo svaku mjeru.. on i zule jednostavno forsiraju neke igrace da valja. Njemu Karacic igra 55 minuta a tarabokija 5 a peric ni minutu.. protiv kosova su svi trebali dobiti sansu a on se ogranicio na 8-9 igraca..
Tuga braco moja Bosanska

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ne moze covjek sa sigurnoscu reci sta se desasava u toj nasoj rukometnoj repki,da li je do marke ili do pojedinih lhudi u saveszu al .. ovo je Bogu plakati,bruka i sramota
Pa kad protiv Jednog Kosova Prce nam mora igrati 50 min onda jbg .. msm na to da covjek bar u ovakvim utakmicama mora odmarati,sta smo mi sebi dozvolili .. sta si dragi Marka ti sebi dozvolio
Ne znam samo zasto poziva pojedine igrace i zasto su pojedini igraci tu ako protiv Kosova im ne mozes .. ne smijes dati priliku ?!?
I popusti malo i tog Ivu pa sto je previse previse momak jest da nema klub trenuno al rijesit ce to TATA Marka sig. kao i do sada naravno, pozz !!!

Pa kad protiv Jednog Kosova Prce nam mora igrati 50 min onda jbg .. msm na to da covjek bar u ovakvim utakmicama mora odmarati,sta smo mi sebi dozvolili .. sta si dragi Marka ti sebi dozvolio

I popusti malo i tog Ivu pa sto je previse previse momak jest da nema klub trenuno al rijesit ce to TATA Marka sig. kao i do sada naravno, pozz !!!
Pobjeda kao poraz, jesmo ziva bruka u ovom sportu boze sacuvaj. Ma mrs odavde Markovic, debelo svinjo jedno.
-
- Kontakt:
Mi smo reprezentacija koja ne zna igrati na gol razliku. Mentalitet ekipe je takav da se uvijek igra egal....
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.