FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ooooo tiagooooo 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ima u Borcu 2-3 zanimljiva igraca,bilo bi dobro dovesti nekog pa neka se bori za minutazu,iskoristiti trenutno stanje u Borcu
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
- Kontakt:
Pa kad nema dresova u fan shopu ili ima nekih nenormalnih velicina..bagrcavi je napisao/la:Mogo im je vala original dresove kupiti a ne ove sa pijace.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
za Želju je uvijek navijala prava rajadejavu je napisao/la:
![]()

Životni saputnik! 1921

Elton John na Grbavici '84.
Soljanin stara gradska raja kultna licnostPsajdak je napisao/la:Ništa bez Šoljanina...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ukrade mi postHadzijalagic je napisao/la:Pa kad nema dresova u fan shopu ili ima nekih nenormalnih velicina..bagrcavi je napisao/la:Mogo im je vala original dresove kupiti a ne ove sa pijace.

Željeznicar za život cijeli !
Pa sta je ovo, danas nismo nikog doveli? Hajde Djelma, Bekric i Bogicevic pa da se prosetamo ligom. Zadnji vezni, da ne kazem Nyema garantuje grupnu fazu LP. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
zadnji vezni se čini najpotrebnijim ako ne bude odlazaka. na desetku možeš gurnuti amira i vjerovatno dugoročno pomoći i sebi i njemu. al' razbijača nemaš osim dine hasanovića.
-
- Kontakt:
Je li u mladjim kategorijama igrao ofanzivnije ili je bio ovako centralni...ChWilla je napisao/la:zadnji vezni se čini najpotrebnijim ako ne bude odlazaka. na desetku možeš gurnuti amira i vjerovatno dugoročno pomoći i sebi i njemu. al' razbijača nemaš osim dine hasanovića.
na onim klipovima iz mladih kategorija je to teško zaključiti jer svakako uzme loptu i predribla 5 njih
kad si do te mjere superioran pozicije se miješaju. a da nije tako ne bi prošle godine bukvalno odmah razvalio u seniorskoj konkurenciji - dok je još mogao nastupati i za kadete.

-
- Kontakt:
Ja mislim da je igrao centralnog, ali se zbog te dominacije cinilo ofanzivnije... ako ne nafatamo nekog treba ga probat gore, jedini ima kreativan zadnji pas (dado samo na momente) a i sut mu je strasan...
Ili kvalitetnog zadnjeg veznog pa Amira na desetku ili kvalitetnu desetku pa Amir i Blagoje iza. U zavisnosti od toga koga cemo moci angazovati jednu od ove dvije varijante. Ipak, i Dado moze kad je pravi odigrat kvalitetno desetku. Bitno je da ima opcija, a za to nam trebaju jos bar 2 nova igraca..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Da mi je da dozivim Grbavicu u novom ruhu, a da himnu, na svečanom otvorenju novosagrađenog stadiona otpjeva Mirza Šoljanin. Nakon toga mogu i umrijeti, ne moram dozivjeti niti jednu jedinu utakmicupile87 je napisao/la:Soljanin stara gradska raja kultna licnostPsajdak je napisao/la:Ništa bez Šoljanina...

Mislim da bi sa dolaskom Predragovića, Radinovića i Halvadzića kompletirali a samim tim i znatno ojačali igrački kadar. Ruku na srce, prioritet nam je zadnji vezni, s obzirom da je Amir, na mjestu desetke dugoročno rješenje. Dolaskom Radinovića, ili eventualnim dolaskom nekog, od njega kvalitetnijeg zadnjeg veznog, rješili bi pitanje problema te pozicije koja nam je deficitiarna i sa kojom muku mučimo već duzi vremenski period, dok bi dolaskom preostale dvojice, ekspandirali igrački kadar. Samim tim, povećali bi konkurenciju u ekipi, što bi bilo od krucijalnog značaja, ali bi imali i nekoliko kvalitetnijih igrača za ulazak sa klupe, koji bi mogli, u slučaju nepovoljnog rezultata, donijeti prevagu u momentima kada prvih jedanaest nisu u stanju napraviti nešto značajnije.

Ajzea je forumaš godine !
dado kad je pravi izgleda bolje i od amira. izgleda k'o prava evropska desetka. samo što je to i dalje takva rijetkost...
-
- Kontakt:
Dzaba sve to kad je nekakav mlohav, a dugo vec igra trebao se trznuti do sad... ali valjda takav karakter i mentalitet
kad se trzne on izgleda k'o veliki igrač, već sad. ali jednostavno nema kontinuitet. to su i dalje sporadični bljeskovi, što frustrira jer se vidi koliko može, a onda opet potone...
Godice Dadi ovo zaostravanje konkurencije...I Memiji...njima dvojici posebno.
znaće ipe onu kafansku, umorna sam umorna da ti budem jedina...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.