BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Samo da ga ne slusa servis, i nas je !
Nisi jedinisudac92 je napisao/la:Jel moguce da samo kod mene nece eurosport2 dok ovaj prvi program radi.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Da nisi na 'neon tv' ?Forster je napisao/la:Nisi jedinisudac92 je napisao/la:Jel moguce da samo kod mene nece eurosport2 dok ovaj prvi program radi.

Pogodio sisudac92 je napisao/la:Da nisi na 'neon tv' ?Forster je napisao/la:Nisi jedinisudac92 je napisao/la:Jel moguce da samo kod mene nece eurosport2 dok ovaj prvi program radi.

Pravo zainteresovani komentatori za Damira, hvale ga haos

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Damire, samo hrabro! 

Idemo Damireeee....samo da ne bude njegove nervoze i galame,,uvjeren sam kada bi neko sa njim radio na psihičkoj spremi da bi se lako ugurao u 50 ....
sad ce malterisanje

Ti tv i Kalesiju i signal... ima li neko stream za mobitel?
Berdych sa 30% snage i znanja..
Brži je Damir nego prije, a definitivno je i retern napredovao...nije imao sreću kod dva BH reterna na drugi servis, mali aut
Nervozno odreagodao na 40-15...a onda Tomas dva puta odlično reternirao
Ok početak, trebalo bi biti sve bolje
Nervozno odreagodao na 40-15...a onda Tomas dva puta odlično reternirao
Ok početak, trebalo bi biti sve bolje
Ne da nije napredovao, već......
Pa šta ti hoćeš, Berdih rešeta iz većine pozicija, Damir igra veoma solidno, ali u bitnim poenima jednostavno ne izabere prave udarceVGS je napisao/la:Ne da nije napredovao, već......

Jbt bolje mi je protiv Federera izgledao...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Jeste napredovao, samo je prenervozan, a Berdych mu ne da vrijeme za udarce...bit će bolje u drugom setu
Ovo nije Berdychova fanstastična igra, ovo je Damirov amaterski tenis
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Svaki teniser sa malo jačim servisom pomete Džumija, zao mi je ali tako je.
Jednostavno nema šanse u ovom meču.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Damir ne igra solidno već očajno, nadam se da će se pribrati u drugom setu jer on može mnogo bolje.Forster je napisao/la:Pa šta ti hoćeš, Berdih rešeta iz većine pozicija, Damir igra veoma solidno, ali u bitnim poenima jednostavno ne izabere prave udarceVGS je napisao/la:Ne da nije napredovao, već......
Ocajna igra ...
Upravo, ne samo servom, nego općenito udarcem.Pasha_car_aga je napisao/la:Svaki teniser sa malo jačim servisom pomete Džumija, zao mi je ali tako je.
Njegov prvi servis je Berdychov drugi.