Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Romariooo je napisao/la:Ko ce ovo sve ishranit
Moram ovdje, naljutiće se glavne trolčine sa EPL teme.let3 je napisao/la:Ne smijem ni zamisliti ŠBB KBB scenario da je otišao iz Barce, negdje u Englesku.
Apsolutnomessilla je napisao/la:Moram ovdje, naljutiće se glavne trolčine sa EPL teme.let3 je napisao/la:Ne smijem ni zamisliti ŠBB KBB scenario da je otišao iz Barce, negdje u Englesku.![]()
Tu bi mu bio i kraj karijere kroz par sezona. Sjeti se da je pod Rijkaardom često izbivao van terena. Sve dok nije došao Pep i pazio na njega k'o na rođenog sina.Najzaslužniji čovjek što imamo ovakvog Messija.
OčekivanoLuis Enrique: "Arda and Vidal are physically doing very well. Vidal's stats in training are even better than what is needed during a game."
tako je lucho ,nikom nista nije zagarantovanoRespecto a si Ter Stegen, que puede volver en la Copa, ha asumido su ostracismo en el Mundial de Clubs, Enrique sido claro:
“¿Quién ha dicho que tenga que jugar un portero u otro? , ¿por qué no puedo poner el próximo partido de Liga a Masip. Puedo. Yo no les garantizo a ninguno, ni a nivel personal ni público, el puesto. No se trata de que asuman una decisión o no, sino de que estén preparados para ser titulares”
Dje ces to, ne valja tako pojacavati viljareal,u vrhu su tabele, mogli bi nas ugrozit s Munjom u napaduJaozinho22 je napisao/la:Treba Villarealu poslat Munira eto im zamjene za Denisa
Pa da ostanemo na onom nesretniku Masipu? Nemoj 'ljeba ti. Iduće sezone im zarotirati minutaže i to je to.Romariooo je napisao/la:Ne mozes bit pametan sa ter stegenom,iz aviona se vidi da je talenat strasan, al da mu fali jos rutine da bi bio golmancina, mlad je, bravo je bolji,al u godinama, mozda bi najbolja opcija bila ter stegena na posudbu neku dobru, treba mu utakmica vise definitivno nego sto ce imati kod nas
Zao mi ga je da sjedi na klupi, jos vise bi mi bilo zao da bravo sjedi na klupi, mozda je zaista najpostenije rjesenje za sve da ga posalju na neku posudbu gdje ce braniti svaku utakmicu
danas se spominje ko ovaj ,bild pise da je zavrsen posao 13 milionamessilla je napisao/la:Ja ne znam šta rade ovi iz kluba. Daj više završavaj nekog napadača dan mu yebem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.