Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lisander
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la lisander » 05 jan 2016, 22:50

Jao jao, ne mogu skupit pare da pošalju djecu u tursku i Njemačku, mi smo Burkina Faso.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 05 jan 2016, 23:20

Eh kad se govorilo o ovome, tada (a i sada su) su bile prozivke na Mahmutovica sto ne nadje sponzore, dobili su 100.000 KM gdje su pare? itd.

Jednostavno ne mozes naci toliko sponzora da pokrijes troskove svih reprezentativnih selekcija, bez pomoci drzave to je nemoguce!
I onda kazu Harun stalno kuka, pa normalno da ce kukati kad je i sam svjestan da je tesko privuci sponzore (a privuklo ih se barem nekoliko), a i sa njima to ne mozes pokriti.

Pa samo uzmi da za kadete, trebas obezbijediti pripreme, odlazis na prijateljske turnire, utakmice u sklopu priprema, pa onda ovi kupovi i na kraju EP gdje placas i kotizaciju, otprilike 18 clanova repke minimalno i za sve trebas platiti smjestaj itd.

I onda uzmi da imas jos takvih 6 selekcija, s tim sto seniorske znaju imati i mnogo mnogo vece troskove.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 06 jan 2016, 00:03

Pa jel taj Harun sad zaduzen za finansije?!Evo mu prilike da se pokaze jarane..mada ja ne razumijem kako nema jedna jaka privatna firma da bi to pogurala,uz pomoc drzavnih firmi kojima ne treba reklama,da ne mozes prodat ime na dresu,za EP mladih,sad nadolazece SP,pa to je bruka i sramota..air jordan sponzor Hrvatima,nama na dresu pise ovako ili ne znam ti ni ja sta,marketing dno dna!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 jan 2016, 00:34

Slatinash_7 je napisao/la:Pa jel taj Harun sad zaduzen za finansije?!Evo mu prilike da se pokaze jarane..mada ja ne razumijem kako nema jedna jaka privatna firma da bi to pogurala,uz pomoc drzavnih firmi kojima ne treba reklama,da ne mozes prodat ime na dresu,za EP mladih,sad nadolazece SP,pa to je bruka i sramota..air jordan sponzor Hrvatima,nama na dresu pise ovako ili ne znam ti ni ja sta,marketing dno dna!

Posto svi sve znaju , evo ja se nudim da svi vi koji dovedete sponzore za repku dobicete svoj dio kako i prilici, posto je to tako lagano :puke:

I zapitaj se sto je AIR sponzor Hrvatima i koliko im HEP daje ?
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 06 jan 2016, 00:56

Slatinash_7 je napisao/la:Pa jel taj Harun sad zaduzen za finansije?!Evo mu prilike da se pokaze jarane..mada ja ne razumijem kako nema jedna jaka privatna firma da bi to pogurala,uz pomoc drzavnih firmi kojima ne treba reklama,da ne mozes prodat ime na dresu,za EP mladih,sad nadolazece SP,pa to je bruka i sramota..air jordan sponzor Hrvatima,nama na dresu pise ovako ili ne znam ti ni ja sta,marketing dno dna!
Pa jednostavno ljudi nece, ne vide neki interes, opet kazem ne moze se striktno od sponzora isfinansirati sve selekcije. Reprezentacija se okuplja jednom godisnje, dosta manje je to popraceno u svijetu za razliku od fudbala gdje imas marketinga koliko ti Bog hoce.

Ali evo opet, nadju se sponzori odvedu se kadeti, sta cemo sa 6 ostalih selekcija..

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 06 jan 2016, 01:30

Jel ovo nece U16 i U18 repke igrati u EP i SP ove godine ili samo neke prijateljske turnire?

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 06 jan 2016, 01:53

šta reći o ovoj vijesti da naši zlatni momci neće ići na ovaj prestižni turnir osim :
**** Mater…
– Federaciji BiH i Republici Srpskoj
– Kantonima u Federaciji i **** mater Distriktu Brčko
– Auto-putu 5 c
– Neljubaznom sipatelju benzina na Energopetrolovoj pumpi kod OHR-a
– Svim zaposlenim u OHR-u
– Bosanskim Hrvatima koji su poslije rata odjednom počeli DA govore: tisuća, nogostup, obrana, šport, crpka…
– Bosanskim Srbima koji su poslije rata odjednom počeli DA pričaju na ekavici
– Bošnjacima koji slovo ˝H˝ metnu tamo gdje nikad nije bilo
– Neuštimanim semaforima u Sarajevu
– Osobama što stenju Po hotline-u
– Likovima što NE daju žmigavac kad skreću
– Sulji, Muji, Fati
– **** mater i malom Perici
– Komšiji što pušta preglasnu i seljačku muziku
– Ovom prostom postu koji pišem
– Severini, Emini Jahović, Donni Ares, Almi Čardžić…
– Seji Boyu, Ricky Martinu, Enrique Iglesiasu, Sandiju Cenovu
– BN-u, Hayatu, OBN-u, Pink-u, **** mater I DM-u
– Daytonu
– Svim odvratnim privatnicima što maltretiraju radnike
– Onima što daju mito
– Onima što primaju mito
– Windows Visti –
- Organizatoru Sekinog koncerta u Skenderiji
– Seki I kompletnim muzičarima
– Scenografiji koja će biti na Sekinom koncertu
– Svima koji će biti na tom koncertu
– **** mater Sekinoj nastavnici muzičkog
– Global net-u
– Svakome ko MI ostavi komentar: ˝Dobar it blog, posjeti I it moj i stavi me u favorite˝
– Svim mangupima, klošarima, mafijašima…
– Metrosexualcima
– Svima onima koji smišljaju prefiks na ovo -SEXUALAC
– Silovateljima I nasilnicima
– Vladi Kantona Sarajevo
– Vladama svih kantona u Federaciji
– Vladama RS I FBiH
– Semihi Borovac
– Svima što zovu radio i glasaju za neku pjesmu
– Alkoholičarima, narkomanima i dilerima
– Svima što traže momke/djevojke preko oglasa
– Svima onima koji stave DA su lijepi, pametni, šarmantni, uspješni, Elokventni…u Tim istim oglasima
– **** mater horoskopu
– Avazu, Expressu, Azri, Svetu, BH Danima
– Kantonalnoj TV i njenom uredniku
– Glavnom uredniku OBN-a, jer u augustu pušta film sa božićnom tematikom
– Reklamama na NOVOJ TV
– Glam Blamu, Red Carpetu i svim sličnim magazinima
– Svima što se prijavljuju na kvizove, a NE znaju gdje je Ajvatovica
– Reisu Ceriću
– Vehabijama i njihovim ženama
– Velikom bratu, muzičkim talentima i svim rieliti emisijama
– Ustašama, četnicima i balijama
– Svim umišljenim ˝trebama˝
– Šminkerima
– **** mater SDA-u, Stranci za BIH, SDP-u, SDS-u, SNSD-u, HDZ-u, HDZ-u 1990, PDP-u
– **** mater i stranci Radom za Boljitak
– Lijanovićima
– Radenskoj
– Jamnici
– **** mater i svim ostalim inostranim vodama koje uvozimo
– KJP Rad jer ulice pere pitkom vodom
– Svim debilima što se **** as autima Po gradu
– Urbanističkoj komisiji koja je odobrila pravljenje džamije na Ciglanama
– Urbanističkoj komisiji koja je odobrila gradnju Hotela Saraj koji se NE uklapa as okolinom
– Graničnoj službi
– Kurvama i muški i ženskim..**** mater i svodnicima
– Babinim sinovima
– Bh telecomu i teti što se javlja na informacije
– Korumpiranim i glupim drotovima
– Svim komunalijama (Sarajevo Gas, Vodovod i kanalizacije, Elektroprivreda i KJP Rad)
– Sudijama koje daju blage kazne za velike zločine
– Svima koji pogriješe broj i nakon tvog ˝Pogriješili ste˝ samo spuste slušalicu
– Aqua-I, Centralu, The Club-u, Bazenima i Boemima
– Svima koji poste Ramazan I oleše se za Bajram
– Turbo folku, pjevaljkama, pjevačima, muzičarima, tekstopiscima,
– Producentima, aranžerima, likovima što prave te spotove i izdavačima
– Svima koji slušaju turbo folk
– **** mater i onima što stave na MSN-u DA MI svi vidimo DA slušaju Turbo- folk
– Svim kontaktima koje imam na MSN-u, a NE znam ko su I nisam a s njima dvije riječi progovorio
– Ciganima koji prodavaju parfeme i cvike iuvjeravaju te DA su original
– Konobarima koji ˝zaboravljaju˝ donijeti vode uz kafu
– Konobarima koji it donesu sasvim nešto deseto do onoga što is tražio
– Arogantnim tetama na svim **** šalterima u gradu
– Revizorima
– Penzionerima koji NE daju DA se barem malo otvori prozor u tramvaju Ili troli ljeti na +35
– Svim indijancima koji do Dana današnjeg nisu skontali DA se trebaš skloniti sa vrata u troli ili tramvaju DA bi se ista mogla zatvoriti
– Džeparošima i šibicarima
– Svim studentima koji se **** as indexom Po gradu, a studiraju vječno
– Svima koji su dozvolili DA se Sarajevo oblijepi slikama Ive Sanadera
– **** mater i Durexu – Merkatoru, Konzumu, Interexu, VF-u
– Osobama koje u raspravi kad nemaju argumenata kazu ˝Ma it is glup˝ i automatski pobjeđuju u istoj..Nešto slično Kao ručica u tramvaju u slučaju nužde.
– Svima koji se guraju u prve safove u džamijama misleći DA su veći vjernici do ostalih
– Svima koji su me stavili u favorite a nisu pročitali ni jedan post
– Svima onima koji pišu NE uz glagol sastavljeno
– Svima onima koji pišu NAJ uz pridjev odvojeno
– Osobama koje nikad nemaju kredita, a imaju mobitel od 600 maraka
– Eronetu i m-tel-u
– Svim pumpama koje toče vode u benzin da bi bilo više
– **** mater Hayatovoj emisiji koja je išla prošle godine uz Iftar
– Osobama koje prose, a zdrave su i u najboljim su godinama
– **** mater svim funkcionerima koji su pokrali donacije za Srebrenicu
– Ivi Miri Joviću
– Svim pijačarima koji dignu cijene oraha sa 8 na 15 maraka za vrijeme Bajrama
– **** mater sekundarnom ljepilu
– Arogantnim, debilnim i seljačkim taxistima
– Svima onima koji smatraju da je ovaj post nekulturan
– Vidovitoj Džemili i svakom od njenih saradnika
– Vidovitoj Bebi, Kleopatri i svim ostalim vidovnjacima
– **** mater i onoj što u kašike gleda
– Svima onima koji u to vjeruju
– Pokemonima i Digimonima
– **** mater i svim ostalim japanskim crtanim filmovima
– Crtačima grafita koji svoju umjetnost izražavaju na katedrali i sličnim nepodobnim objektima
– Svima onima koji se potpisuju u tramvaju, troli, busevima, minibusima
– Sandžaklijama koji nosaju trenerku, kožnjak, tene i mjesec i zvijezdu oko vrata
– Svim sarajlijama koji su ovaj vid mode prihvatili
– Kulturnoj dijaspori koja se ponaša kao puštena sa lanca kad dođe u Bosnu, dok tamo žive ko miševi poštujući svaki **** zakon
– Svim debilima iz dijaspore koji štede čitavu godinu da bi iznajmili BMW u rent-a-car-u da bi došli u Bosnu i pokazali kako se ima
– Svim dijasporcima koji isključivo kukaju kako se nema i kako je teško
– Nisam rasista, fakat, al **** mater Kinezima i našim i onim u Kini
– **** mater i našim putevima i onome ko ih održava
– Teroristima
– Svima onima koji terorizam vezuju isključivo za Islam
– Svima onima koji su se obogatili za vrijeme rata
– Lunch paketu i svim nepotrebnim stvarima koje smo dobivali u njemu
– UN-u, UNHCR-u, SFOR-u, IFOR-u..
– Merhametu – Manekenima/manekenkama koji se bez ikakvog zvanja zapošljavaju kao novinari na tv-u.
– Alenu Islamoviću i Ziji Valentinu (zna se zašto)
– Svim državnim parlamentarcima kojima je samo u interesu da izglasaju povećanje plata i budućih penzija
– Šatorskom naselju koje je bilo ispred Parlamenta, svim poljoprivrednicima koji su bili u njemu i onome ko ih je plaćao za to
– Evroviziji
– Svima onima koji govore ˝EuroSONG˝ samo da bi bili više fensi..Pa **** mu mater ako već koristiš englesku riječ SONG, onda je koristi upotpunosti JUROSONG, ha ja. Ovdje ne ubrajam one koji iz navike govore EUROSONG, jer su nam tako mediji plasirali ovu modernu riječ.
-**** mater Hani i svim sličnim likovima koji se ne skidaju sa tv-a, a u biti su ublehe
– **** mater onoj debilnoj i otrcanoj priči: ˝Pjesme je pisao Armin Šaković, album je sniman u studiju Marina Meštrovića, a izdaje ga Hayat prodakš˝..Ko je taj Marin Meštrović nek mi neko kaže.
– Dernek-u.ba – Svim curicama koje imaju po 15 godina, a slikaju se u nekim, u najmanju ruku, problematičnim pozama i to stave na dernek.ba…ne razmišljajući da pedofili vrebaju svuda naokolo
– Himni Bosne i Hercegovine i onima što ne daju da ima adekvatan tekst na ionako dosadnu melodiju – penzionerima i penzionerkama koji se nadignu u 7 ujutro da idu negdje bez ikakvog povoda..samo da popune ionako prenatrpan tramvaj
– Svim starijim osobama sa kojim uđeš u raspravu i polemiku i on ti kaže: ˝Ma šta ti znaš, još si ti mlad i zelen˝
– Barbiki i Kenu
– Mahalušama i mahalcima
– Onome ko je promijenio naziv ˝ISV Rock club Sloga˝ u ˝Music club Sloga˝, te mu **** pogotovo mater jer se sad zove Cinemas
– Gazdi te iste Sloge koji me je narviro facom i koji se redovno pozdravlj´o sa mojom bivšom djevojkom
– Hakerima
– Vizama i svim tim redovima pred ambasadama
– Nazivima ulica u Bosni i Hercegovini..pogotovo **** mater onome ko je dao, haman najdužoj ulici u Sarajevu, naziv AZIZE ŠAĆIRBEGOVIĆ

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 06 jan 2016, 01:54

Vlasti i firme u BiH sport ne interesuje.

Interesuje ih samo politika i svako ko je u životu probao naći sponzora za bilo šta zna da je tako.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 jan 2016, 16:14

Harun nikad nije bio zadužen za finansije. On je generalni sekretar tj on sprovodi u djelo ono što odluči UO i predsjedništvo. S obzirom da su se ta dva dijela KSBiH sastajala jednom u sto godina Harun je na sebe preuzimao sve to jer inače nebi bilo nijedne repke niti bi se znali selektori a sve je to bilo u nadležnosti UO. Sad su ga zbog svega u javnosti i UO i NO malo načepili pa je on vjerovatno rekao ok eto vi rukovodite a ja ću sprovoditi. Tek ćemo sada vidjeti kako će to sve ići bez Haruna. Čovjek je sam nosio savez na leđima uz pomoć nekih uposlenika prije svega Igora. Vidjet ćemo sada kako će funkcionisati sve to.
Pošto sam u SDA i tu je problem jer Dino nije ista grana kao ovi premijeri pa vjeorvatno zbog toga i ne daju neku lovu. Ranije je SDP uglavnom gurao repku zbog NIkšića i sad malo ovi kadrovi DF-a i ovaj naš sa državnog nivoa :)

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 06 jan 2016, 17:24

Znaci necemo igrati na U16 EB, U17 SP, i U18 EB ove godine?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 jan 2016, 17:37

Prestanite srati i zaliti se evo bio je broj za donaciju KS BiH u sklopi akcije Buducnost sporta ili tako nekako. Iskreno koliko ste puta okrenuli taj broj? Jesu male pare, mislim 3KM pozivom, ali opet i to je nesto. Posto sam na studenstkom paketu koliko god mi ostane na kraju mjeseca potrosio sam tako sto sam zvao taj broj. Ali eto i 1 poziv je dovoljan od svih ljubitelja BiH sporta i za one koji pljuju po politicarima i drzavi sto ne daju pare sportu. Da ne kazem da je bio i ziro racun za one koji su u prilici da iskesiraju vecu svotu.
Na kraju se skupio mizeran broj, ne znam tacno koliko, ali sigurno je vise para islo da Memo osvoji Farmu, onaj zivinicanin Operaciju Trijumf ili neko iz BiH Zvezde Granda.
Nad tobom sunce najljepše sja

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 06 jan 2016, 18:24

BSBosna je napisao/la:Znaci necemo igrati na U16 EB, U17 SP, i U18 EB ove godine?
Ici ce se vjerovatno, ali na ove turnire gdje smo pozvani ostale ne.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jan 2016, 21:12

zaboljisportuBiH je napisao/la:Harun nikad nije bio zadužen za finansije. On je generalni sekretar tj on sprovodi u djelo ono što odluči UO i predsjedništvo. S obzirom da su se ta dva dijela KSBiH sastajala jednom u sto godina Harun je na sebe preuzimao sve to jer inače nebi bilo nijedne repke niti bi se znali selektori a sve je to bilo u nadležnosti UO. Sad su ga zbog svega u javnosti i UO i NO malo načepili pa je on vjerovatno rekao ok eto vi rukovodite a ja ću sprovoditi. Tek ćemo sada vidjeti kako će to sve ići bez Haruna. Čovjek je sam nosio savez na leđima uz pomoć nekih uposlenika prije svega Igora. Vidjet ćemo sada kako će funkcionisati sve to.
:!:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jan 2016, 00:59

Ethel je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:Znaci necemo igrati na U16 EB, U17 SP, i U18 EB ove godine?
Pa zasto su se svi digli onda? Koga briga za neke prijateljske turnire? Najvaznije su EB i SP, uvijek je bio i uvijek ce biti.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 07 jan 2016, 07:59

Jest najvaznije, ali treba imati i kvalitetne pripreme. To je isto bio jedan od razloga za dobre rezultate zadnjih godina, sto su se djeca okupljala koliko toliko redovno i igrali jake turnire.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 07 jan 2016, 10:21

BSBosna je napisao/la:
Ethel je napisao/la:
Pa zasto su se svi digli onda? Koga briga za neke prijateljske turnire? Najvaznije su EB i SP, uvijek je bio i uvijek ce biti.
Pa covjece moras negdje probati nove igrace, vidjeti kakve su otprilike ostale selekcije, propustamo nezvanicno prvenstvo svijeta, ti turniri su u sklopu priprema, ne mozes iz hotela odmah na prvenstvo. Sto seniori prije EP idu na turnire po Grckoj, Italiji... Cuj sto su se digli :crazy:

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jan 2016, 17:50

Ethel je napisao/la:
Pa covjece moras negdje probati nove igrace, vidjeti kakve su otprilike ostale selekcije, propustamo nezvanicno prvenstvo svijeta, ti turniri su u sklopu priprema, ne mozes iz hotela odmah na prvenstvo. Sto seniori prije EP idu na turnire po Grckoj, Italiji... Cuj sto su se digli :crazy:
Pa steta i jest ako necemo moci imati neke ozbiljne pripreme za zvanicne turnire ali to je manji problem nego sto bi bilo da nemozemo nikako ni otici na EB i SP po moje misljenje. Meni je najvaznije da igramo na tim takmicenjama, nista drugo, spremni ili nespremni. Imamo prva dva-tri utakmica i dosta praktica da se pripremo nekako za utakmice, to je dovoljno. Necemo mi odmah igrati na parketu bez ikakav trening, sve je u redu.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 07 jan 2016, 21:51

BSBosna je napisao/la:
Ethel je napisao/la:
Pa steta i jest ako necemo moci imati neke ozbiljne pripreme za zvanicne turnire ali to je manji problem nego sto bi bilo da nemozemo nikako ni otici na EB i SP po moje misljenje. Meni je najvaznije da igramo na tim takmicenjama, nista drugo, spremni ili nespremni. Imamo prva dva-tri utakmica i dosta praktica da se pripremo nekako za utakmice, to je dovoljno. Necemo mi odmah igrati na parketu bez ikakav trening, sve je u redu.
Pa jest manji, ali je ogroman problem, ako vec ides, ides spreman i pripremljen da ostvaris neki rezultat, a ne samo da odes. Ne mozes se na Europskom Prvenstvu u prve 2-3 utakmice pripremati, Boze sacuvaj, da su 2-3 utakmice bilo gdje dovoljne za pripreme ne bi ni jedna selekcija imala pripreme uopste, vec usput na prvenstvu. Moras probati nove igrace, uklopiti ih, probati protiv drugih reprezentacija, vidjeti kakve su ostale reprezentacije otprilike, ne mozes to na treningu :crazy:

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jan 2016, 22:13

Pa znam da nije idealno, ali trebamo misliti pozitivnije kada vidis da mozemo nikad racunati na nasu drzavu da finansijski pomognu nasu sportasi. Ne govorim da je bolje ici nespreman nego spreman i da same treninge ce nas pripremati bolje za EB i SP nego ove prijateljske turnire ali sta je tu je, moramo biti vise pozitivni i napraviti nesta iz ove situacije. Mislim da nece biti problema sa tim kada cujes Musine rijece, ovi igraci su gladni i bori ce se u kakvom god situaciju upadnu. Pravi heroji.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 07 jan 2016, 23:38

BSBosna je napisao/la:Pa znam da nije idealno, ali trebamo misliti pozitivnije kada vidis da mozemo nikad racunati na nasu drzavu da finansijski pomognu nasu sportasi. Ne govorim da je bolje ici nespreman nego spreman i da same treninge ce nas pripremati bolje za EB i SP nego ove prijateljske turnire ali sta je tu je, moramo biti vise pozitivni i napraviti nesta iz ove situacije. Mislim da nece biti problema sa tim kada cujes Musine rijece, ovi igraci su gladni i bori ce se u kakvom god situaciju upadnu. Pravi heroji.
Pa treba se jednom napraviti pritisak na vladajuce strukture da konacno izdvoje pare, pogotovo medijski pritisak, ali jednostavno nase novinarstvo je davno dotaklo dno, pa cak ga i probilo, danas je vazniji klik od poruke clanka, bitniji su clanci tipa "Zbog nje ce Real sigurno zaigrati bolje" nego nesto sto ce donijeti poruku, kvalitet itd.

Dosta je vise nije idealno, ali idemo, nemamo uslova, ali smo naprosili nekako da sastavimo kraj s krajem, daj da tezimo ne mora idealnom, ali barem kvalitetnom, da napravimo pritisak da bude tako, a ne samo dobro je sto smo otisli barem, lose je, ali guramo.

Nema veze sa kosarkom, ali je svakako vrhunski primjer, da se navijaci i Tuzla nije digla zbog moguceg odlaska Azmira i da se nije napravio pritisak na Grad da pomogne, mislis da bi pomogli, bi malo sutra.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.