Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Artetitis » 05 jan 2016, 18:25

Koliko znam, dobro informisani izvori iz Srbije tvrde da Sport Klub drži prava za Premiership samo do kraja ove sezone. Ako ih Arene uzmu, biće to prava stvar za one koji imaju Moju TV. Ne bih se začudio nekoj doplati ili nešto tako.

Nego, car zayebao i ženu. :D

http://www.arsenalnews.co.uk/genius-fan ... nk/907970/

Što se transfera tiče, krenula priča da će Arsene kupiti Deeneya iz Watforda. :D Valjda Grant Holt nije bio dostupan.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 05 jan 2016, 18:26

Strpljenja ljudi. Jedan čovjek je napisao tu stvar za prava BPL i to je to. Po čitavoj toj njegovoj priči bi se reklo da u najmanju ruku nije fan SBB (Telemacha). Ko zna iz kojih poriva to radi. Ono što je sigurno je da još ništa nije odlučeno, a jako su male šanse da SBB/Telemah ispusti tu zlatnu koku.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jan 2016, 18:41

Ma gubitak Premiershipa je veliki luksuz za bilo koju televiziju, posjedovanje prava na tekme premiershipa je pokazatelj o kakvoj je televiziji rijec, djaba arenama lp i le i serija a, francuska liga sportklub je br.1 dok god ima EPL gubitak toga bi im bio ravan katastrofi. Ja se smijem kladiti tj. siguran sam da kad je objavljena vijest o prodaji onog rekordnog ugovora koji ide od naredne sezone je da je od tih sto su kupili prava firma koja je vlasnik SBB, Telemacha i SK kupila prava za EPL tj. ista firma koja je kupila i prosli put pa sam tada zakljucio da ce EPL ostati na SK.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 05 jan 2016, 18:44

Ma onaj kojim ima više love i dobit ce BPL,ja nemam pojma ko je to,.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 jan 2016, 18:47

Nebi me cudilo da sljedece godine gledamo Epl sa Sasom Vugdalicem na Obn

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 05 jan 2016, 18:50

Zip je napisao/la:Nebi me cudilo da sljedece godine gledamo Epl sa Sasom Vugdalicem na Obn
:lol: Mislim da je siroti Adis Hadžić već ispunio uslove za penziju po beneficiranom radnom stažu.

Inače, nek' se javi sa topica koji je pitao na stranici Arene i juče dobio ovaj odgovor:
Poštovani,

Za sada nema informacija da će biti prenosa Premijer lige na našim televizijskim kanalima.
Srdačan pozdrav,
Arena Sport

anell
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 05 jan 2016, 19:21

Zip je napisao/la:Nebi me cudilo da sljedece godine gledamo Epl sa Sasom Vugdalicem na Obn
radije bih se patio sa streamovima
Pld W D L
38 26 12 0

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 jan 2016, 19:56

BigBigBang je napisao/la:Nema sanse firma koja je vlasnik prava EPL je vlasnik sportkluba i telemacha to je vjerovatno neka bomba, pa smijesno sad kad sam dobio sportklubove da ostanem bez engleske lige da se peglam ponovo nadji stream ukopcaj hdmi pa da na tv gledam. Ako ova bomba nekim cudom bude istina ne preostaje nista drugo nego preci na Logosoft imaju i Arene i Sportklubove.
a citas arsenalbih forum jeldee mislim da znam ko si al nisam jos siguran :tralala:

uostalom u vezi te price oko tv prava zar nije sportklub kupio trogodisnji ugovor prosle godine tako da sam nekako 99% siguran da sam to cuo u nekoj od njihovih emisija i da ce naredne dvije sezone i dalje na sk biti epl

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 05 jan 2016, 20:36

QUARTERBACK je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Nema sanse firma koja je vlasnik prava EPL je vlasnik sportkluba i telemacha to je vjerovatno neka bomba, pa smijesno sad kad sam dobio sportklubove da ostanem bez engleske lige da se peglam ponovo nadji stream ukopcaj hdmi pa da na tv gledam. Ako ova bomba nekim cudom bude istina ne preostaje nista drugo nego preci na Logosoft imaju i Arene i Sportklubove.
a citas arsenalbih forum jeldee mislim da znam ko si al nisam jos siguran :tralala:

uostalom u vezi te price oko tv prava zar nije sportklub kupio trogodisnji ugovor prosle godine tako da sam nekako 99% siguran da sam to cuo u nekoj od njihovih emisija i da ce naredne dvije sezone i dalje na sk biti epl

Zaključno sa ovom sezonom završava ugovor sa SK i otvoreno je sve za skalapnje novog.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 05 jan 2016, 20:53

I kaže ne dovodimo pojačanja :salut:

slika
Pld W D L
38 26 12 0

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 jan 2016, 21:02

topnik1 je napisao/la:Neće nam valjda Aubameyang doći, čitam nije ga bilo na treningu, a samo se sa nama povezivao kako sam upratio. Nikako mi se ne sviđa taj igrač.
:crazy: hej care šta ti izvali, nema razloga da ti se on ne sviđa nit možeš u poziciji navijača Arsenala reć da nije za vas....
Aubameyang bi sjeo Arsenalu ko budali šamar, čovjek je apgrejdovani Walcott, brži je čak od njeg sad, jer su Thea syebale povrede pa je izgubio na eksplozivnosti i startnosti, a znam da se Arsenal muči sa neefikasnom CF pozicijom, a Auba je jedna čudna sorta, može igrat CF naučio ga Klopp i zamisli kakav bi sex bio imat u vršku napada Aubameyanga, Sanchera, Ozila i Walcotta
Mada mislim da vam na polusezoni neće sigurno doć, nije Dortmund ekipa da se rasproda na polusezoni, dok na kraju nije isključeno :D

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 05 jan 2016, 21:42

Coutinho vjerovatno nece igrati protiv nas, ozlijedio se veceras.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 jan 2016, 21:45

Baader je napisao/la:

Zaključno sa ovom sezonom završava ugovor sa SK i otvoreno je sve za skalapnje novog.
a vidi stvarno 2013. potpisan ugovor bice da sam tu emisiju gledao 2014. godine nekad na zimu pa mi se to ucinilo skoro jbg vrijeme leti..

ma ostat ce to na sportklubu nece oni ispustit to nema sanse..

interesantan tekst na koji sam naletio vrijedi procitat 5 milijardi u opticaju od 2016 do 2019 za preraspodjelu :tokralju:

http://www.sportklub.info/blog/fudbal-i ... ve-rekorde

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 jan 2016, 21:50

coelho41 je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Neće nam valjda Aubameyang doći, čitam nije ga bilo na treningu, a samo se sa nama povezivao kako sam upratio. Nikako mi se ne sviđa taj igrač.
:crazy: hej care šta ti izvali, nema razloga da ti se on ne sviđa nit možeš u poziciji navijača Arsenala reć da nije za vas....
Aubameyang bi sjeo Arsenalu ko budali šamar, čovjek je apgrejdovani Walcott, brži je čak od njeg sad, jer su Thea syebale povrede pa je izgubio na eksplozivnosti i startnosti, a znam da se Arsenal muči sa neefikasnom CF pozicijom, a Auba je jedna čudna sorta, može igrat CF naučio ga Klopp i zamisli kakav bi sex bio imat u vršku napada Aubameyanga, Sanchera, Ozila i Walcotta
Mada mislim da vam na polusezoni neće sigurno doć, nije Dortmund ekipa da se rasproda na polusezoni, dok na kraju nije isključeno :D

Izvali zato što mi se ne sviđa kao igrač ? Dobro care, ako ti tako kažeš :D . Meni se ne sviđa i to je to, moje mišljenje.

Nego, transfer Elnenija je sve izgledniji, neki mu je od prijatleja isto zaželio sreću , pa čak i sam Basel je implicitno stavio do znanja da je to gotova stvar.

A što se tiče tih tv prava oko SK-a i Arena, da znate koja je milina kad se ušteliš sa stremovima, i slušaš prave komentatore. :)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 jan 2016, 21:57

topnik1 je napisao/la:
Nego, transfer Elnenija je sve izgledniji, neki mu je od prijatleja isto zaželio sreću , pa čak i sam Basel je implicitno stavio do znanja da je to gotova stvar.

A što se tiče tih tv prava oko SK-a i Arena, da znate koja je milina kad se ušteliš sa stremovima, i slušaš prave komentatore. :)
slika

Welcome Elneny. :D Mogao bi debitovat protiv Sunderlanda ako ova 2 dana ozvanice transfer. A mozda ce ga cuvat za Liverpoola.

Ahaha sta to fali komentatorima na SK, mene samo Gojkara nervira i onaj jedan sto navija za Arsenal nezz kako se zove al lik je iritantan nenormalno. :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 jan 2016, 22:01

Ahaha sta to fali komentatorima na SK, mene samo Gojkara nervira i onaj jedan sto navija za Arsenal nezz kako se zove al lik je iritantan nenormalno. :mrgreen:
Znaš kako sam se uštelio sa acestreamom, radi mi kao sat, a ne vidim razliku u kvaliteti slike na laptopu i TV-u. :D

Kad se samo sjetim izdrkavanja komentatora na Bayern kad smo igrali LP, pa sam gledao na Areni nekoj :tokralju: . Počela mi i mati psovat yebo ga Bayern više :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 jan 2016, 22:55

Edhem je napisao/la:dobar El Nenny, dobro pojacanje :clap:
To ga gledao ? Kakav je :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 05 jan 2016, 22:56

topnik1 je napisao/la:
Edhem je napisao/la:dobar El Nenny, dobro pojacanje :clap:
To ga gledao ? Kakav je :mrgreen:
Ko još gleda Basel

Možda vidio čovjek par klipova na yt :mrgreen:
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jan 2016, 23:57

Ne znam da li mi vjerujes ali nikad usao na tu stranicu nisam...PA valjda bi mene nedje prepoznao po stilu pisanjane pisem nidje drugo osim ovde...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.