Nego, car zayebao i ženu.

http://www.arsenalnews.co.uk/genius-fan ... nk/907970/
Što se transfera tiče, krenula priča da će Arsene kupiti Deeneya iz Watforda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Zip je napisao/la:Nebi me cudilo da sljedece godine gledamo Epl sa Sasom Vugdalicem na Obn
Poštovani,
Za sada nema informacija da će biti prenosa Premijer lige na našim televizijskim kanalima.
Srdačan pozdrav,
Arena Sport
radije bih se patio sa streamovimaZip je napisao/la:Nebi me cudilo da sljedece godine gledamo Epl sa Sasom Vugdalicem na Obn
a citas arsenalbih forum jeldee mislim da znam ko si al nisam jos siguranBigBigBang je napisao/la:Nema sanse firma koja je vlasnik prava EPL je vlasnik sportkluba i telemacha to je vjerovatno neka bomba, pa smijesno sad kad sam dobio sportklubove da ostanem bez engleske lige da se peglam ponovo nadji stream ukopcaj hdmi pa da na tv gledam. Ako ova bomba nekim cudom bude istina ne preostaje nista drugo nego preci na Logosoft imaju i Arene i Sportklubove.
QUARTERBACK je napisao/la:a citas arsenalbih forum jeldee mislim da znam ko si al nisam jos siguranBigBigBang je napisao/la:Nema sanse firma koja je vlasnik prava EPL je vlasnik sportkluba i telemacha to je vjerovatno neka bomba, pa smijesno sad kad sam dobio sportklubove da ostanem bez engleske lige da se peglam ponovo nadji stream ukopcaj hdmi pa da na tv gledam. Ako ova bomba nekim cudom bude istina ne preostaje nista drugo nego preci na Logosoft imaju i Arene i Sportklubove.
uostalom u vezi te price oko tv prava zar nije sportklub kupio trogodisnji ugovor prosle godine tako da sam nekako 99% siguran da sam to cuo u nekoj od njihovih emisija i da ce naredne dvije sezone i dalje na sk biti epl
topnik1 je napisao/la:Neće nam valjda Aubameyang doći, čitam nije ga bilo na treningu, a samo se sa nama povezivao kako sam upratio. Nikako mi se ne sviđa taj igrač.
a vidi stvarno 2013. potpisan ugovor bice da sam tu emisiju gledao 2014. godine nekad na zimu pa mi se to ucinilo skoro jbg vrijeme leti..Baader je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:a citas arsenalbih forum jeldee mislim da znam ko si al nisam jos siguranBigBigBang je napisao/la:Nema sanse firma koja je vlasnik prava EPL je vlasnik sportkluba i telemacha to je vjerovatno neka bomba, pa smijesno sad kad sam dobio sportklubove da ostanem bez engleske lige da se peglam ponovo nadji stream ukopcaj hdmi pa da na tv gledam. Ako ova bomba nekim cudom bude istina ne preostaje nista drugo nego preci na Logosoft imaju i Arene i Sportklubove.
uostalom u vezi te price oko tv prava zar nije sportklub kupio trogodisnji ugovor prosle godine tako da sam nekako 99% siguran da sam to cuo u nekoj od njihovih emisija i da ce naredne dvije sezone i dalje na sk biti epl
Zaključno sa ovom sezonom završava ugovor sa SK i otvoreno je sve za skalapnje novog.
coelho41 je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Neće nam valjda Aubameyang doći, čitam nije ga bilo na treningu, a samo se sa nama povezivao kako sam upratio. Nikako mi se ne sviđa taj igrač.hej care šta ti izvali, nema razloga da ti se on ne sviđa nit možeš u poziciji navijača Arsenala reć da nije za vas....
Aubameyang bi sjeo Arsenalu ko budali šamar, čovjek je apgrejdovani Walcott, brži je čak od njeg sad, jer su Thea syebale povrede pa je izgubio na eksplozivnosti i startnosti, a znam da se Arsenal muči sa neefikasnom CF pozicijom, a Auba je jedna čudna sorta, može igrat CF naučio ga Klopp i zamisli kakav bi sex bio imat u vršku napada Aubameyanga, Sanchera, Ozila i Walcotta
Mada mislim da vam na polusezoni neće sigurno doć, nije Dortmund ekipa da se rasproda na polusezoni, dok na kraju nije isključeno
topnik1 je napisao/la:
Nego, transfer Elnenija je sve izgledniji, neki mu je od prijatleja isto zaželio sreću , pa čak i sam Basel je implicitno stavio do znanja da je to gotova stvar.
A što se tiče tih tv prava oko SK-a i Arena, da znate koja je milina kad se ušteliš sa stremovima, i slušaš prave komentatore.
Znaš kako sam se uštelio sa acestreamom, radi mi kao sat, a ne vidim razliku u kvaliteti slike na laptopu i TV-u.QUARTERBACK je napisao/la:
Ahaha sta to fali komentatorima na SK, mene samo Gojkara nervira i onaj jedan sto navija za Arsenal nezz kako se zove al lik je iritantan nenormalno.
To ga gledao ? Kakav jeEdhem je napisao/la:dobar El Nenny, dobro pojacanje
Ko još gleda Baseltopnik1 je napisao/la:To ga gledao ? Kakav jeEdhem je napisao/la:dobar El Nenny, dobro pojacanje
Ne znam da li mi vjerujes ali nikad usao na tu stranicu nisam...PA valjda bi mene nedje prepoznao po stilu pisanjane pisem nidje drugo osim ovde...QUARTERBACK je napisao/la:a citas arsenalbih forum jeldee mislim da znam ko si al nisam jos siguranBigBigBang je napisao/la:Nema sanse firma koja je vlasnik prava EPL je vlasnik sportkluba i telemacha to je vjerovatno neka bomba, pa smijesno sad kad sam dobio sportklubove da ostanem bez engleske lige da se peglam ponovo nadji stream ukopcaj hdmi pa da na tv gledam. Ako ova bomba nekim cudom bude istina ne preostaje nista drugo nego preci na Logosoft imaju i Arene i Sportklubove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.