FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
vidim dovodimo dobre igrace u prelaznom roku... ali zaboravljate najvece pojacanje ove zime!!! amar osim... taj covjek i dinastija osima, zakleo bi se, zele da uzmu zeljo pod svoje ruke za sva vremena... sto se mene tice, moze!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Po meni stoper treba.. Sto zbog kartona, sto zbog rotacije, jer i u Kupu i u Ligi nemamo puno prava na kiks, glupo bi bilo Osmankovica gurat u vatru, bar ne direktno..
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u 05 jan 2016, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Pogotovo Stana nije suvisan.. Moze pokriti sve cetiri bocne pozicije i takav igrac bi bio znacajno pojacanje konkurencije u ekipi..exbabilon je napisao/la:Niko nije suvisan.
Antolovic - Kramaric, Kosoric, Hodzurda, Stevanovic - Amir, Blagoje, Mailson, Thiago, Memija - Lendric
ako nam je ovo prvih 11 trenutno, na klupi su Dzenis, Dado, Mujagic, Kjosevski, Hasanovic...tanko skroz...zato bujrum i Stanicu, Djelmicu, Bekricu... trpaj dok ima mjesta hahhaa...
@Minjore Sta je sa Bogicevicem?
BUDI ŽELJO !!!
Najbolji strijelac tima sa Grbavice je Ognjen Đelmić, koji je u kalendarskoj 2015. postigao čak 16 pogodaka, te je jasno da je produženje ugovora sa njim prioritet. Đelmić se trenutno nalazi u Americi, gdje sa suprugom provodi odmor, te čeka poboljšanje ponude plavog tima, dok mu u isto vrijeme i drugi timovi šalju ponude.
– Želja mi je ostanak na Grbavici. Kada se vratim, ponovo ćemo sjesti i razgovarati, poručio nam je Đelmić, koji se u BiH vraća 9. januara, dva dana prije prozivke na Grbavici
Dolazim na prozivku, kazao nam je Antolović, te dodao:
– Obavio sam nekoliko razgovora, ali nisam još dobio konkretnu ponudu. Dolazim na Grbavicu, jer msa Željom imam ugovor, a ukoliko se u međuvremenu pojavi ekipa koja me želi, lako ćemo se dogovoriti, poručuje Antolović, koji može napustiti Grbavicu u slučaju povoljne inostrane ponude za njega.
Ukoliko se to desi, njegova zamjena bit će vjerovatno Adnan Bobić, dojučerašnji golman Veleža, koji je trenutno bez kluba.
– Želja mi je ostanak na Grbavici. Kada se vratim, ponovo ćemo sjesti i razgovarati, poručio nam je Đelmić, koji se u BiH vraća 9. januara, dva dana prije prozivke na Grbavici
Dolazim na prozivku, kazao nam je Antolović, te dodao:
– Obavio sam nekoliko razgovora, ali nisam još dobio konkretnu ponudu. Dolazim na Grbavicu, jer msa Željom imam ugovor, a ukoliko se u međuvremenu pojavi ekipa koja me želi, lako ćemo se dogovoriti, poručuje Antolović, koji može napustiti Grbavicu u slučaju povoljne inostrane ponude za njega.
Ukoliko se to desi, njegova zamjena bit će vjerovatno Adnan Bobić, dojučerašnji golman Veleža, koji je trenutno bez kluba.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ima on prvo da zavrsi ugovor u Kataru a mozda mu ponude i novi. I kad se vrati treba vidjeti njegovu ulogu u skupstini, ne ocekujte prvies da se ne razocaramo.jovanmaksimovic je napisao/la:vidim dovodimo dobre igrace u prelaznom roku... ali zaboravljate najvece pojacanje ove zime!!! amar osim... taj covjek i dinastija osima, zakleo bi se, zele da uzmu zeljo pod svoje ruke za sva vremena... sto se mene tice, moze!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A svakako se prezime Osim provlači haman od samog osnivanja kluba pa do dana današnjeg...jovanmaksimovic je napisao/la:vidim dovodimo dobre igrace u prelaznom roku... ali zaboravljate najvece pojacanje ove zime!!! amar osim... taj covjek i dinastija osima, zakleo bi se, zele da uzmu zeljo pod svoje ruke za sva vremena... sto se mene tice, moze!

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Stanic je rekao prije skoro mjesec dana da bi se volio vratiti, vjerovatno ce Olimpic pristati uz simbolicno obestecenje.
Hajde Samire!!!!
Hajde Samire!!!!

Ja bih bio zadovoljan s Bekricem i Stanice i misljenja sam da bi to bilo sasvim dovoljno. Isto tako ako ostanu Antolovic i Djelimic bice extra ekipa, ali bas extra. 

Bekric ili Ibricic, Stanic, neka zvijer od zadnjeg veznog, možda ali ne i nužno jedan sidraš u napadu = fenomenalan transfer rok, plus ovi talentovani mladi koji se najavljuju da ce doci..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Sta ce ti sidras sad ? Kao sto i sam kazes nije nuzno.. Ja sam za stopera i zadnjeg veznog, Stanic je premijaBrkoo je napisao/la:Bekric ili Ibricic, Stanic, neka zvijer od zadnjeg veznog, možda ali ne i nužno jedan sidraš u napadu = fenomenalan transfer rok, plus ovi talentovani mladi koji se najavljuju da ce doci..

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nista od te price nema, doci ce jos maksimalno dva igraca i to je MOZDA! 

lendrić sigurno nije došao da sjedi na klupi, a 4-4-2 ne igraju više ni u engleskoj. mujagić, dženis i tiago su sasvim dovoljni za špic.
Evo jedna svjeza informacija, ja saznao prije par minuta.
Ocekuje se dolazak jos jednog napadaca:)
Ocekuje se dolazak jos jednog napadaca:)

- jaludovolimte
- Kontakt:
Dinamo doveo desnog beka znači Memija ostaje? 

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Aldinova logika kaže dajaludovolimte je napisao/la:Dinamo doveo desnog beka znači Memija ostaje?

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- Jaozinho22
- Kontakt:

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
da vidimo još je li se anderleht tu podebljao zadnjih dana...DooVe je napisao/la:Aldinova logika kaže dajaludovolimte je napisao/la:Dinamo doveo desnog beka znači Memija ostaje?
Samir i Ugljesa kada bi dosli mislim da bi to bilo knap.... ostalo je vec extra bonus...
Ovo do sada je ok i jako dobro za narednu sezonu gdje MORAMO napasti osvajanje lige
Ovo do sada je ok i jako dobro za narednu sezonu gdje MORAMO napasti osvajanje lige
- jaludovolimte
- Kontakt:
Selimović im dva dao na derbiju, znaci od ovog ocekujem 4Jaozinho22 je napisao/la:![]()

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- storm_raider
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan do sad, a vi? Imamo li od ove djece kakvog potencijala za zadnjeg veznog? Nesto kao Zola?
Sport je lijek za tijelo i duh.