robinho bi mogao u milan,belamy se povezuje sa mnogim klubovima a santa cruz vise u bolnici neg kod kuce. al opet ne do Bog da ode u City.Lepy je napisao/la:tevez, adebayor, bellamy, santra cruz, dzeko, robinho kada se vrati sa posudbe... gori su od reala
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
bravo dzeko idi u city, sad ce i oni ko chelsea prave ekipu malo pomalo... samo nemoj reala pls!
Nije valjda da mu je zinula za parama
, pa zar nije govorio da hoce CL da igra+??
Nadam se da nema od ovog nista.

Nadam se da nema od ovog nista.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
iz Citiya u Wolsfburg i nije neki pomak karijeri
to ja takav klub da ga nece puno trpit oni hoce sve na silu bolje mu je onda da ostane gdje jeste uostalom ne igra City ligu prvaka a Dzeko hoce u klub koji igra
Chelsea Manchester ili Real Madrid al sad ko nas pita 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Sex and City 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sutra ce biti Berlusconi prodaje Huntelara i Gattusa da bi doveo dijamanta
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Prije bih rekao da Real hoce sve na silu. Volio bih da ode u City, od Engleza bi samo volio da ode kod njih ili kod Chelsea. Kad vec nemoze u Bayern, Dzeko sretno ti u Cityju.juznjak> je napisao/la:iz Citiya u Wolsfburg i nije neki pomak karijerito ja takav klub da ga nece puno trpit oni hoce sve na silu bolje mu je onda da ostane gdje jeste uostalom ne igra City ligu prvaka a Dzeko hoce u klub koji igra
Chelsea Manchester ili Real Madrid al sad ko nas pita
Morao bi Bery jos koga probratHairlija je napisao/la:sutra ce biti Berlusconi prodaje Huntelara i Gattusa da bi doveo dijamanta

Jest ali zato bi mogli imati samo Dzekine trepavice,obrve i razbijenu arkadu.Hairlija je napisao/la:sutra ce biti Berlusconi prodaje Huntelara i Gattusa da bi doveo dijamanta

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja cak vjerujem da je City jedan od boljih izbora, iz razloga sto imaju dobrog menagera a imaju u kvalitetnu ekipu koja igra se bolje i bolje i koja gradi ekipu dvije godine i koja u sljedecoj sezoni ima velike ambicije tako da ja vjerujem da je City jedan od boljih izbora uz Totenham, Arsenal i Juve. Ta cetiri kluba su po meni najbolja za njega, za nastavak kariere, mozda bih ga najvise volio vidjeti u Totenahamu ali eto 

Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
nek prodaju stadion nekom sponzoru i huntelaara i gattusa i kaladzea i didu....
mozda onda skupe pare
mozda onda skupe pare

problem Citya je sto ce dovesti jos igraca sem Dzeke i pitanje hoce imati mjesto u prvih 11 ili ne, neka sjedi na klupi par utakmica nigdje ga nece biti
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam siguran da od ovoga nece biti nista.
Zna se vec gdje ce nastaviti karijeru.

Zna se vec gdje ce nastaviti karijeru.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
ma zna se al ceka se pravi trenutak da se to u javnost izneseomerbavarac je napisao/la:Ja sam siguran da od ovoga nece biti nista.![]()
![]()
Zna se vec gdje ce nastaviti karijeru.![]()
![]()

tako je zna se dolazi u Man UtdBAVARAC DO GROBA je napisao/la:ma zna se al ceka se pravi trenutak da se to u javnost izneseomerbavarac je napisao/la:Ja sam siguran da od ovoga nece biti nista.![]()
![]()
Zna se vec gdje ce nastaviti karijeru.![]()
![]()

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Najradije bih da Džeko ode u Real Madrid, sto je naravno moguće, mada ću biti zadovoljan i ako bude u Man. City.
Sretno Džeko i aBd 2 goola šveđanima

Sretno Džeko i aBd 2 goola šveđanima

mB!
- moustapha
- Kontakt:
Ma, eto neka ga u City-u do sutra. Vidjecemo gdje ce sutra dan provesti, ili mozda samo jedno popodne. 

#divovi
- majestic24
- Kontakt:
izvor informacije-SKY SPORTS. Treba li da sta jos kazem???moustapha je napisao/la:Ma, eto neka ga u City-u do sutra. Vidjecemo gdje ce sutra dan provesti, ili mozda samo jedno popodne.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
neznam jeli united zainteresiran za njega ali ako je bolja opcija mu je united 1000 puta. kao prvo veci klub, igraju ligu prvaka, jaci su, borit ce se za trofeje, konkurencija u napadu mu je berbatov jer rooneya ni chuck norris nebi izbacio iz sastava.
- majestic24
- Kontakt:
Nece on u United def...da ga je zelio Fergie dovesti,vec bi on dosao.Lepy je napisao/la:neznam jeli united zainteresiran za njega ali ako je bolja opcija mu je united 1000 puta. kao prvo veci klub, igraju ligu prvaka, jaci su, borit ce se za trofeje, konkurencija u napadu mu je berbatov jer rooneya ni chuck norris nebi izbacio iz sastava.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Blackwargreymon, denza, Micron, nebeskasila, safun79, Zglavkar i 83 gosta.