FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
4 od 7, još 5 dana
Za sada Lendric najveće "pojačanje"
Za sada Lendric najveće "pojačanje"
- jaludovolimte
- Kontakt:
I svaka čast upravi na ovoj klauzuli "+ 1 godinu" kako god da okreneš može da bude korisno 
Nešto slično je trebalo da se i uradi sa Đelmom, ako je igrač dobar aktivraš je, ako ne bude dobar jednostavno ostaviš kako jeste i to je to

Nešto slično je trebalo da se i uradi sa Đelmom, ako je igrač dobar aktivraš je, ako ne bude dobar jednostavno ostaviš kako jeste i to je to

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
ne piše da je đelmić potpisao, k'o što i nije. nego da su mu ponudili i da bi on volio da potpiše.
Za Djelmica mogućnost potpisa ugovora držati otvoreno do subote. Poslije neka mu je sa srećom
Bogami je Djelmic previse dobar da bi ga lahko pustili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
To je to treba nam spic à Ovaj ce se nadavat golova vjerujte mi ja kad procjenim nema mazije.Dakle imamo sad dobre bekove dobra krila spic doso odbrana beton.Dakle kup je nas ili finale à u ligi osvajamo 3 mjesto.Kraj dovoljno.Dakle evropa ce bit sigurna.
Bolji je Tiago
Yebo ga njegov... zna kako da kupi navijace
Dobrodosao Ivane!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Nece Nijema dociFormat je napisao/la:Hajde Nyemaaaaaa
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Lendrićev otac je rođen u Čapljini, tako da on može dobiti dvojno kad god želi. Mislim da je korisna informacija za vas. Svaka čast, fin igrač.KeepTheBlueFlag je napisao/la:Bravo uprava ! Jos dvojica, nazalost imamo 6 stranaca
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zadnji vezni, Mirza i eto moze Fedor.. Treba nama i klupa, da ste vi zivi i zdravi..
@jurisicduska
Hvala, raduje informacija !
"Šta da vam kažem, presretan sam. Sa čelnicima Željezničara pronašao sam zajednički jezik za svega dvije minute i ovo je za mene novi početak. Imao sam priliku nastupati i za Zrinjski koji mi je dao dosta toga, ali treba biti realan i reći da je Željezničar najveći klub u BiH. Možda trenutno nije na nivou, no vjerujem u povratak na stari put", kazao nam Lendrić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/lendric- ... bih/180732
A ništa ljubav osjetio na aerodromu, autobuskoj stanici, na ulazu u grad ?
@jurisicduska
Hvala, raduje informacija !

"Šta da vam kažem, presretan sam. Sa čelnicima Željezničara pronašao sam zajednički jezik za svega dvije minute i ovo je za mene novi početak. Imao sam priliku nastupati i za Zrinjski koji mi je dao dosta toga, ali treba biti realan i reći da je Željezničar najveći klub u BiH. Možda trenutno nije na nivou, no vjerujem u povratak na stari put", kazao nam Lendrić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/lendric- ... bih/180732
A ništa ljubav osjetio na aerodromu, autobuskoj stanici, na ulazu u grad ?
Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 05 jan 2016, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ajzea je forumaš godine !
Šta je potrebno igračima da dobiju naše državljanstvo? Ima ja mislim ona caka ukoliko živi na području BiH određeno vrijeme može dobiti državljanstvo. Moglo bi se to možda Blagojeviću izganjati 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- jaludovolimte
- Kontakt:
http://www.footballmanagerblog.org/2011 ... opean.html
Evo ovako prema FM, al to je jedan qrac. Znaci tri godine provedene u drzavi, tako je i Antolovic dobio drzavljanstvo
Ili pak ne: "Nisam znao. Još u januara sam predao papire. Vijeće Ministara je tek sada donijelo odluku. Inače, pravo da dobijem bh. državljanstvo sam imao, jer su mi roditelji rođeni u BiH. Otac je iz Žepča, a mama iz Viteza - riječi su Antolovića."
Evo ovako prema FM, al to je jedan qrac. Znaci tri godine provedene u drzavi, tako je i Antolovic dobio drzavljanstvo
Ili pak ne: "Nisam znao. Još u januara sam predao papire. Vijeće Ministara je tek sada donijelo odluku. Inače, pravo da dobijem bh. državljanstvo sam imao, jer su mi roditelji rođeni u BiH. Otac je iz Žepča, a mama iz Viteza - riječi su Antolovića."
Ma ja, a dobro rekoše iznad Lendrić ima pravo na naše državljanstvo, možda i Kramarić haj ga znaj gdje je njemu stari sve zalaziojaludovolimte je napisao/la:http://www.footballmanagerblog.org/2011 ... opean.html

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ma treba iskljuciti da se za strance smatraju Srbi i Hrvati, ipak smo mi isti klinac
- HenryLloyd
- Kontakt:
????HenryLloyd je napisao/la:Koje su šanse da se Lendrić ne može registrovati jer smo mu četvrti klub u ovoj godini a pravilo glasi da se igrač može registrovati samo za tri kluba a nastupiti za dva u toku jedne takmičarske sezone. Inače ako može, dobar igrač svakako.
Plavo proljece! 1921
Nije igrao za grke nikako, ako to nije bitno onda ne znam..HenryLloyd je napisao/la:????HenryLloyd je napisao/la:Koje su šanse da se Lendrić ne može registrovati jer smo mu četvrti klub u ovoj godini a pravilo glasi da se igrač može registrovati samo za tri kluba a nastupiti za dva u toku jedne takmičarske sezone. Inače ako može, dobar igrač svakako.
-
- Kontakt:
imamol kakvu kintu od behrama ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: antibot, BarbareZeljin, doncarlo, Hrasno15 i 61 gost.