HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
Hajde Tomo potpisuj više...
@GradKamena...imam onaj jedan kalendar ako želiš...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Hvala na ponudi dolazi mi za 2-3 dana ,prosljedi nekom drugom ko ce teze do njegaPiazzaGrande je napisao/la:Hajde Tomo potpisuj više...

-
- Kontakt:
Nisam baš neki pobornik Tomića, mislim da nam taj profil igrača nije potreban. Nama treba jedan playmaker koji zna gurnut loptu za napadače, ali ako dođe svu mu sreću želim i nek me razuvjeri.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
pozdrav, ima li ikakvih novih informacija vezano za tomica?
-
- Kontakt:
Do srijede se treba izjasnitiFaustinoAsprilla je napisao/la:pozdrav, ima li ikakvih novih informacija vezano za tomica?
-
- Kontakt:
Čuj Lendrić u Selju ide... 

- primasquadra
- Kontakt:
nudio se nama i hajduku prvo ali mi ga ne želimo . nije na razini zadnjih par godina mjenja klubove ko tamo se , nije zabio ne znam kad .
Kakav je kao igrac inace? Koji tip napadaca?primasquadra je napisao/la:nudio se nama i hajduku prvo ali mi ga ne želimo . nije na razini zadnjih par godina mjenja klubove ko tamo se , nije zabio ne znam kad .
Vidim kod vas se nadavao golova za onu jednu sezonu.
Sto se tice forme i fizicke spreme, sve se to moze dovesti u red jer ako uopste dodje, doci ce na vrijeme tj. prije priprema.
Znaci zanima me samo kvalitet igraca.
Pozdrav

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
- Kontakt:
Živi bili pa vidjeli,vidjet ćeš kad proradi u štrumfadiji,i ovakav kakav je trenutno jači i od mešanovića i kordića(iako mi je kordić među najdražima i zaslužuje bit u klubu,ali jbg. sustižu ga godine)primasquadra je napisao/la:nudio se nama i hajduku prvo ali mi ga ne želimo . nije na razini zadnjih par godina mjenja klubove ko tamo se , nije zabio ne znam kad .
-
Tip napadača: Killer...brile je napisao/la:Kakav je kao igrac inace? Koji tip napadaca?primasquadra je napisao/la:nudio se nama i hajduku prvo ali mi ga ne želimo . nije na razini zadnjih par godina mjenja klubove ko tamo se , nije zabio ne znam kad .
Vidim kod vas se nadavao golova za onu jednu sezonu.
Sto se tice forme i fizicke spreme, sve se to moze dovesti u red jer ako uopste dodje, doci ce na vrijeme tj. prije priprema.
Znaci zanima me samo kvalitet igraca.
Pozdrav
Mogao bi biti dobar u tandemu sa Tiagom...
Malo je karakterno nezgodan...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
U četvrtak bi mogli znati je li Tomić plemić ili je spermić...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Najjače pojačanje bi bilo da blajić ode...
-
UltrasRama je napisao/la:Najjače pojačanje bi bilo da blajić ode...

Ne loži...
Uz Karačića, Laštru, Todora i Graovca naš ponajbolji igrač ove sezone...i jedan od boljih desnih bekova lige...možda i najbolji...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Lendrića smo iz objektivnih razloga kulturno odbili! Ponudio se nama sa prićom eto jedini klub u Bih koji bi se vratio nebi li ga uzeli na socijalu a nokom odbijenice pokazao je pravo lice.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
UltrasRama je napisao/la:Najjače pojačanje bi bilo da blajić ode...

treba rastjerat dio veznog reda, tu definitivno imamo visak igraca. blajic ispa vrlo korektan igrac za nase pojmove a on bi ga tjero. pa da maka mozda igra desnog beka ? igro je lijevog, mislim da osim sto nije branio nije igro jos desnog beka
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Prijatelju ti ili ne gledaš Zrinjski ili se ne razumiješ u nogomet. Primamo vrlo malo golova, za to su najzaslužniji Graovac i Laštro, pa onda Blaić. U početku je bio loš, onda je i vršen pritisak na njega od strane navijača i stručnog štaba, a ne zna se baš nosit sa pritiskom pa je postao još lošiji. Ali kako se oslobodio sve je više i više napredovao pa je postao jedna od glavnih karika u timu, što govori da ima najviše minuta u ekipi. Tako to što ti govoriš nema nikakvog smisla, po meni smo puno lošiji po lijevoj strani(što se obrane tiče) nego po desno.UltrasRama je napisao/la:Najjače pojačanje bi bilo da blajić ode...
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Pod br. 1 živim u Splitu, a svako malo dolazim na utakmice Zrinjskog,vozim se 3 sata iz Splita do Mostara i isti dan ili sutradan nazad,iz Splita pratim svaki događaj pratim,da imaju kamere oko stadiona pod bb pratio bih svaku minutu šta se događa,počeo sam navijat za Zrinjski sa 13 godina dok sam još živio u Rami,sa 14, dolazim u Mostar i idem na svaku utakmicu u Mostaru, gostovanja ( koliko su financije dozvoljavale),a za Blaića je evidentno da je nečiji da ga se mora gurati,ne dovoditi jačeg igrača na njegovu poziciju i nije točno da je bio loš samo u početku,zasro je i kup protiv sarajeva... Ali eto što se mene tiče neka on postane igračina svjetske klase...zrinjevac365 je napisao/la:Prijatelju ti ili ne gledaš Zrinjski ili se ne razumiješ u nogomet. Primamo vrlo malo golova, za to su najzaslužniji Graovac i Laštro, pa onda Blaić. U početku je bio loš, onda je i vršen pritisak na njega od strane navijača i stručnog štaba, a ne zna se baš nosit sa pritiskom pa je postao još lošiji. Ali kako se oslobodio sve je više i više napredovao pa je postao jedna od glavnih karika u timu, što govori da ima najviše minuta u ekipi. Tako to što ti govoriš nema nikakvog smisla, po meni smo puno lošiji po lijevoj strani(što se obrane tiče) nego po desno.UltrasRama je napisao/la:Najjače pojačanje bi bilo da blajić ode...
Svi mi ovdje pišemo zbog ljubavi prema Zrinji, svi mi jednako volimo klub i želimo mu sve najbolje... naravno nemamo svi ista stajališta i iste preferencije, pogotovo oko igračkog kadra i ostalih stvari u vezi kluba
Bitna je ljubav prema klubu, a forum svakako služi za rasprave 
Što se tiče Blaića, za mene je on Žuržinov v2.0... Žuržinova smo svi kolektivno mrzili 2 godine haha, ali je kasnije postao naš najbolji igrač maltene... ne kažem da će Blaić kročiti istim putem, ali ja priznajem da ga u početku nisam volio nikako, ali bome što vrijeme odmiče, meni osobno je sve bolji i bolji...
Ima li išta od Tomića? Bilo bi extra kad bi potpisao... pravo pojačanje, po mom mišljenju! Šta mislite o ovom Anđušiću, valjalo bi ga ugrabiti, obećava dečko, a imamo pozitivno iskustvo sa Todorovićem

Što se tiče Blaića, za mene je on Žuržinov v2.0... Žuržinova smo svi kolektivno mrzili 2 godine haha, ali je kasnije postao naš najbolji igrač maltene... ne kažem da će Blaić kročiti istim putem, ali ja priznajem da ga u početku nisam volio nikako, ali bome što vrijeme odmiče, meni osobno je sve bolji i bolji...
Ima li išta od Tomića? Bilo bi extra kad bi potpisao... pravo pojačanje, po mom mišljenju! Šta mislite o ovom Anđušiću, valjalo bi ga ugrabiti, obećava dečko, a imamo pozitivno iskustvo sa Todorovićem

-
Oko Tomića se stvorila nepotrebno neka frka, kao trebao je u četvrtak pa u petak, pa ko će ga znati više...
Problem je što je informacija o njegovom dolasku procurila u javnost i prije nego što su igrač i Uprava ( čitaj Danko Šulenta ) sjeli i bilo šta konkretno dogovorili...Vjerovatno je nakon svega malo povučena ručna kočnica...
Tomić bi bio vrhunsko pojačanje, bez obzira što se nije baš naigrao u Grčkoj, nije zaboravio igrati lopte, uz dobre pripreme sa Vinkom i Jelom bio bi to onaj stari Tomić koji je pružao odlične partije u Želji...
Njegovim eventualnim dolaskom imali bi 28 igrača u prvom timu...od toga 7 veznjaka: Petrak, Žeravica, Radulović, Vranjić, Šćepanović, Arežina i Tomić...
Mislim da je 28 igrača puno i vjerujem da će se probati nekih od njih riješiti...ima kandidata za posudbu, ima nekih koji su nezadovoljni statusom a ima i onih sa kojima Uprava nije baš oduševljena...Vidjet ćemo..
Za Anđušića... ne vjerujem da razmišljaju o njemu i zbog gore navedenih stvari o broju igrača a i zbog činjenice da na njegovoj poziciji imamo Todora, Peku i povratnika Milu Pehara...prosto sumnjam ali 'ko zna...nije Šulenti izgleda mrsko šopingirati
Problem je što je informacija o njegovom dolasku procurila u javnost i prije nego što su igrač i Uprava ( čitaj Danko Šulenta ) sjeli i bilo šta konkretno dogovorili...Vjerovatno je nakon svega malo povučena ručna kočnica...
Tomić bi bio vrhunsko pojačanje, bez obzira što se nije baš naigrao u Grčkoj, nije zaboravio igrati lopte, uz dobre pripreme sa Vinkom i Jelom bio bi to onaj stari Tomić koji je pružao odlične partije u Želji...
Njegovim eventualnim dolaskom imali bi 28 igrača u prvom timu...od toga 7 veznjaka: Petrak, Žeravica, Radulović, Vranjić, Šćepanović, Arežina i Tomić...
Mislim da je 28 igrača puno i vjerujem da će se probati nekih od njih riješiti...ima kandidata za posudbu, ima nekih koji su nezadovoljni statusom a ima i onih sa kojima Uprava nije baš oduševljena...Vidjet ćemo..
Za Anđušića... ne vjerujem da razmišljaju o njemu i zbog gore navedenih stvari o broju igrača a i zbog činjenice da na njegovoj poziciji imamo Todora, Peku i povratnika Milu Pehara...prosto sumnjam ali 'ko zna...nije Šulenti izgleda mrsko šopingirati

Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Onaj Bilbija što je trebao doći kod nas prošlo ljeto dobio otkaz u Splitu a da nije pošteno odigrao utakmice... e moj crni Nemanja...umjesto da igra u momčadi koja se bori za titulu on je izabrao sjedenje na klupi i u konačnici nogu u zicagu, a ne vjerujem da je puno bolje finansijski prošao u Splitu nego što bi kod nas...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.