Naravno i meni je to dupliranje cudno ali eto, ja sam se bio prijavio nisam prosao vidimzaboljisportuBiH je napisao/la:Ma jasno skroz nego samo govorim kako nama bacaju ublehe a ovamo se radi tako. To me nervira. Onda ovdje ovi brane sve što su ušli, a nismo imali pojma ni ko je kandidovan. Onda ovaj iznad meni govori kako ne trebaju obavijestiti ove što nisu prošli umjesto da ljude zovnu možda će se još neko uključiti na neki način bez obzira što nije prošao jel tako?cruz40 je napisao/la:Sve si u pravu druze ali nazalost u svim segmentima zivota u BiH je ovako pa nisam se ni nadao da ce u Zelji biti drugacije. Svako ce se na neki nacin zastititi , da mu neko cuva ledja, nece on da rizikuje sa mnom, s tobom, petim, desetim! Hoce da ima svoje ljude e sad hoce li oni donijeti kakav boljitak vidjecemo. Nek im je sretno a i nama s njima.
Ovaj Lendric je bio dobar igrac nadam se da ce biti bolji u svakom slucaju od Joce mada bih ja doveo ipak jos jednog napadaca.
I u pravu je @kenan svaka čast Emiru PR-u ali šta ima on biti i PR i član skupštine. Logično je da nema dupliranja funkcija. Ako si zaposlen šta imaš biti u skupštini. BOlje da se neko drugi uključio u rad itd itd. SAmo iznosim mišljenje koje je logično zar ne, ali ovaj ublehas i vrbanjuša baš ko da su Adis Hadžić i Emir PR

Samo ne znam kako pomoci klubu sto ovi branioci gore pisu, jel treba nekoga vuci za rukav ili biti dosadan ali ja to ne umijem niti zelim. Imaju kao neki CV moj pa neka se jave ako sta treba ja sam tu uvijek. Meni Zeljo nije prolazan evo pune 33 godine.