FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

struja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la struja » 05 jan 2016, 14:54

Hadzijalagic je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Vrijeme je i pred skupstinom i pred upravom i imaju jako ozbiljnu zadacu.. Uprava je neke ispite do sada polozila a neke nije.. Koliko su dorasli zadatku brzo ce se vidjeti.. Bezveze je i suditi unaprijed ali nema smisla poturati pricu da su clanovi na neki nacin uticali na sastav skupstine a samim tim i klubskog rukovodstva..
pa kako nisu ima 15 najmanje ljudi koji dolaze bas iz prijedloga navijaca :roll: :roll: :roll:
npr?
anel maksumić član 1921 tv ,ja sam ga predložio

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 05 jan 2016, 14:56

Ajzeaaa je napisao/la:Una i Melisa najbolji izbor. Velike navijacice nema sta # rispekt
vidi ligete što pjeni,konto i ti malo u skupštinu :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 05 jan 2016, 14:56

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Psajdak je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/utvrdena-lista- ... uba/17884/

Čestitam izabranim delegatima.

Posebne čestitke Adisu Hadžiću :D
To ti baš niko ne čestita, pa moraš sam sebi? :mrgreen:
Evo ja ću mu čestitati :) Ovo je meni upućeno :)

Nažalost, potvrđeno ono što sam pisao. Išlo se po jaranskom sistemu, da se čuvaju guzice ovih što bi trebali u UO. Nije to meni problem jer vjerujem nekako ovom UO, ali nemojte me pravit budalom i pričati priče kako članovi biraju i sl. Idemo praviti svoj krug ljudi oko Želje da niko ne može prići. Malo zamazati oči bivšim igračima, pa Landžama i sl. i to je to. Kažem nemam ništa protiv pogotovo sada kada nema puno članova i kada bi moglo biti svakakvih imena izlobiranih ali i ovo je jedna blaža vrsta lobija.
Između ostalih znam par ljudi što su za ADisa kolor televizor a nisu prošli ali eto hajd nek nam sredi gostovanje od pola sata na OBN-u.
Sve si u pravu druze ali nazalost u svim segmentima zivota u BiH je ovako pa nisam se ni nadao da ce u Zelji biti drugacije. Svako ce se na neki nacin zastititi , da mu neko cuva ledja, nece on da rizikuje sa mnom, s tobom, petim, desetim! Hoce da ima svoje ljude e sad hoce li oni donijeti kakav boljitak vidjecemo. Nek im je sretno a i nama s njima.
Ovaj Lendric je bio dobar igrac nadam se da ce biti bolji u svakom slucaju od Joce mada bih ja doveo ipak jos jednog napadaca.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jan 2016, 14:59

manje od joce je teško dati. ako stvarno potpiše ja mislim da nam ne treba još klasičnih napadača, jer imaju dženis i mujagić, i tiago kad više igramo na kontre.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 05 jan 2016, 15:01

ublehas je napisao/la: Emir je momak koji je prije svega veliki Željovac i jako cijenjen u svom poslu. Momak je uvijek tu za Želju, i radi veliki posao za klub. Ne vidim po čemo bi neko drugi mogao više doprinijeti od njega. Baš me zanima ko je to trebao proći umjesto nega.
ublehas je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Upravo tako @ublehas. Cilj ovih izbora je da što više ljudi iz skupštine bude uključeno u rad kluba. Emir je jedan od tih ljudi. A biće ih još jako puno.
Ma **** to. Najbolje je srati. Nama niko ne valja. Koga briga što ljudi odvajaju svoje vrijeme da pomognu Želji. Što pored toga redovno idu na utakmice. Što su još i školovani. Ko može reći da su pravi navijači. Vjerovatno su bolji ovi što sjede za tastaturom i naprđuju. :thumbdown:
Prvo, jako si bezobrazan. Drugo, vjerovatno imam skole vise od njega i idem na utakmice kao i on, pa jesam li i ja covjek za skupstinu? Ko kaze da on nije navijac, navijac je i Enis Picuga pa ne znaci da isti treba sjediti u skupstini kluba i to tako uskoj sa samo 54 clana. Po cemu isti moze ocijeniti dobar rad kluba ili nesto kriticki pokrenuti kad su mu ti isti dali posao? Koju skolu ima? Zna fino prenositi sluzbena saopstenja, zna upamtiti 2 recenice pa sastaviti u elokventnu cjelinu, ima skolu za to, odlicno, neka bude PR kluba, ali sto u skupstinu? Da poslusno dize rukicu? Jako cijenjen u svom poslu tesko da moze biti sa svojih <30 godina, al' helem nejse, biti PR kluba i nije neka zavala. Odvaja vrijeme da pomognu Zelji. Da li je placen za svoj posao?
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 05 jan 2016, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 05 jan 2016, 15:02

Alleenn je napisao/la:
ZeljoSampioneGo je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Znam da covjek kojeg sam ja predlozio i sigurno jos 7-8 ljudi nije prosao, a koji je ugledan hirurg i veliki strucnjak za sportsku medicinu, koji ima uefine licence na tom polju i koji je na kraju krajeva veliki Zeljovac koji je svaku tekmu na Jugu iako je vlasnik i godisnje karte za zapad.. Dok su tu sa druge strane neki ljudi koji nicim ne mogu doprinijeti.. Mislim, nije ni bitno na kraju krajeva i brzo cemo vidjeti kapacitet izabranih clanova pa cemo donositi sud..
Ima ih par ni meni nije jasno sta rade u skupstini.. ali ima ljudi dosta koji su sasvim zasluzeno tu.. Nije mi jasno sta Adis iako je veliki zeljovac radi u skupstini itd.. ima ih jkos ali hajd nije bitno.. Ne bi li bilo bolje samo ABD
Ajde nabroj te koji ne zasluzuju da budu u skupstini...
Adis Hadzic Edin Hrapovic.. Talibećirovic i ima jos njih par..

Ali ima ih dosta koji su skroz ok.. samo se nadam da se ovim kad kad nece praviti pametni pa praviti neke probleme ili kociti razvoj kluba.. samo to nista vise..
Kralj price

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 05 jan 2016, 15:03

ChWilla je napisao/la:manje od joce je teško dati. ako stvarno potpiše ja mislim da nam ne treba još klasičnih napadača, jer imaju dženis i mujagić, i tiago kad više igramo na kontre.
Ne bi bilo lose igrati sa dva spica, Tiagom i Lendricam, na krila Mailsona i Memiju, u sredinu Amira i tog zadnjeg veznog, destruktivca kojeg prizeljkujemo.. Nazad se manje vise zna..
BUDI ŽELJO !!!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 jan 2016, 15:04

Alleenn je napisao/la:Kad je konkurs bio receno je da ce se samo javiti ljudima koji prodju ne znam sta ima javljati onom ko nije prosao.... Jer kad izadje spisak znat ce i on...
Pa onda šta imaju javljati i ovima što su prošli kad će i oni vidjeti. FIno sam ti napisao razlog zbog kojeg im treba javiti ali ti ne kontaš izgleda.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 05 jan 2016, 15:06

Kenan Efedić itd.. ali nista to ne kukam. drago mi je da je krenulo normalno... samo da ne pocnu pres... i gluposti..
Kralj price

Ajzeaaa
Kontakt:

Post Postao/la Ajzeaaa » 05 jan 2016, 15:08

Neki ljudi imaju drugacije misljenje od vas, ispostujte misljenja bez da nekog napadate. #pravdazaPRvelikognavijaca

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 05 jan 2016, 15:08

kenan_tm87 je napisao/la:
ublehas je napisao/la: Emir je momak koji je prije svega veliki Željovac i jako cijenjen u svom poslu. Momak je uvijek tu za Želju, i radi veliki posao za klub. Ne vidim po čemo bi neko drugi mogao više doprinijeti od njega. Baš me zanima ko je to trebao proći umjesto nega.
ublehas je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Upravo tako @ublehas. Cilj ovih izbora je da što više ljudi iz skupštine bude uključeno u rad kluba. Emir je jedan od tih ljudi. A biće ih još jako puno.
Ma **** to. Najbolje je srati. Nama niko ne valja. Koga briga što ljudi odvajaju svoje vrijeme da pomognu Želji. Što pored toga redovno idu na utakmice. Što su još i školovani. Ko može reći da su pravi navijači. Vjerovatno su bolji ovi što sjede za tastaturom i naprđuju. :thumbdown:
Prvo, jako si bezobrazan. Drugo, vjerovatno imam skole vise od njega i idem na utakmice kao i on. Ko kaze da on nije navijac, navijac je i Enis Picuga pa ne znaci da isti treba sjediti u skupstini kluba i to tako uskoj sa samo 54 clana. Po cemu isti moze ocijeniti dobar rad kluba ili nesto kriticki pokrenuti kad su mu ti isti dali posao? Koju skolu ima? Zna fino prenositi sluzbena saopstenja, zna upamtiti 2 recenice pa sastaviti u elokventnu cjelinu, ima skolu za to, odlicno, neka bude PR kluba, ali sto u skupstinu? Da poslusno dize rukicu? Jako cijenjen u svom poslu tesko da moze biti sa svojih <30 godina, al' helem nejse, biti PR kluba i nije neka zavala. Odvaja vrijeme da pomognu Zelji. Da li je placen za svoj posao?
Prvo, ne vidim o čemu sam bezobrazan.
Drugo, ko je to trebao u skupštinu umjesto njega i na osnovu čega.
Treće, momak nije bio plaćen za svoj posao (ne znam da li je sad, a i jako je ružno zadirati u nečije finansije).
Četvrto, u skupštinu se prijavilo 90 kandidata, a ne 1154 ili više.
Peto, koliko znam momak vodi dosta međunarodnih konferencija.
Šesto, po čemu zaključuješ da on nije za skupštine? Koji su to parametri da budeš član skupštine.

Hvala.

P.S. ne bi bilo loše da se napišu imena i tih koji nisu upali, kao i njihove biografije, pa da vidimo koji to kapaciteti nisu upali...

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 05 jan 2016, 15:11

Ma nek dodje i taj Djermanovic neka i klupa bude jaka da konacno imamo koga uvesti.
A mislim da je krajprice mislio na ovoga a ne na Lendrica :D i on je igrao u Sloveniji tako da od tzv insajdera nista nema na ovom forumu.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 jan 2016, 15:11

cruz40 je napisao/la:Sve si u pravu druze ali nazalost u svim segmentima zivota u BiH je ovako pa nisam se ni nadao da ce u Zelji biti drugacije. Svako ce se na neki nacin zastititi , da mu neko cuva ledja, nece on da rizikuje sa mnom, s tobom, petim, desetim! Hoce da ima svoje ljude e sad hoce li oni donijeti kakav boljitak vidjecemo. Nek im je sretno a i nama s njima.
Ovaj Lendric je bio dobar igrac nadam se da ce biti bolji u svakom slucaju od Joce mada bih ja doveo ipak jos jednog napadaca.
Ma jasno skroz nego samo govorim kako nama bacaju ublehe a ovamo se radi tako. To me nervira. Onda ovdje ovi brane sve što su ušli, a nismo imali pojma ni ko je kandidovan. Onda ovaj iznad meni govori kako ne trebaju obavijestiti ove što nisu prošli umjesto da ljude zovnu možda će se još neko uključiti na neki način bez obzira što nije prošao jel tako?
I u pravu je @kenan svaka čast Emiru PR-u ali šta ima on biti i PR i član skupštine. Logično je da nema dupliranja funkcija. Ako si zaposlen šta imaš biti u skupštini. BOlje da se neko drugi uključio u rad itd itd. SAmo iznosim mišljenje koje je logično zar ne, ali ovaj ublehas i vrbanjuša baš ko da su Adis Hadžić i Emir PR

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 05 jan 2016, 15:13

Ima dobrih delegata.Nadam se da ce izaci na dobro

Ajmo jos malo pa prozivkaaa :pinokio:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 05 jan 2016, 15:14

Za Hrapovica napisat da ne zasluzuje biti u skupstini to moze samo lud covjek.. Pozdrav ;)
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 05 jan 2016, 15:15

Fudbalski klub Željezničar u 2016. godinu ulazi s novim sastavom Skupštine kluba, a stručni štab vrijedno radi na pripremi ekipe za nastavak sezone. Šef stručnog štaba ekipe iz Zvorničke 27, Edis Mulalić, ističe kako će ekipa drugi dio priprema vjerovatno odraditi u Turskoj. Mulalić je prozivku zakazao za 10. januar.

"Još uvijek ne znamo koliko će se igrača pojaviti na prozivci. Sve zavisi od dolazaka. Tu smo u Sarajevu sedam-osam dana. Potom ćemo u Međugorje deset dana, nakon čega se vraćamo u Sarajevo. Planirano je i da se ide u Tursku. Najvjerovatnije ćemo na pripreme u Tursku devetog februara i dole ćemo ostati deset dana. Tako je planirano, ali još uvijek nismo finalizirali dogovor", kaže Mulalić.

Ognjenu Đelmiću je istekao ugovor, a Mulalić se nada kako će ovaj krilni fudbaler biti na raspolaganju stručnom štabu u nastavku sezone.

"Mi smo uradili sve što je trebalo. Klub mu je ponudio uvjete i sada je na njemu da donese odluku. Sve smo uradili da ostane i da bude dio tima. Mi smo spremni da produžimo saradnju. Sve je do njega", kaže Mulalić.

Šef struke Plavih s Grbavice ne želi govoriti o eventualnim pojačanjima. Izvjesno je da će na Grbavicu doći još fudbalera, ali Mulalić ne želi licitirati imenima.

"Svaki dan ima nekih priča o dolascima, a ja to ne volim. To treba raditi u miru i kada se neki od transfera dogovori i vi ćete biti informirani. Malo je teško u januaru pronaći kvalitetnog igrača. Većini ističe ugovor na ljeto i zbog toga je u tom periodu lakše dovesti pojačanje. Pokušavamo krpiti sastav i vidjet ćemo šta ćemo napraviti", kaže Mulalić.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jan 2016, 15:17

Minjore je napisao/la:Za Hrapovica napisat da ne zasluzuje biti u skupstini to moze samo lud covjek.. Pozdrav ;)
Ali bas lud covjek to mozes napisati. :roll: :roll: Edin je jedan veliki gospodin i ljudina. :tokralju: :tokralju:

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 05 jan 2016, 15:18

Minjore je napisao/la:Za Hrapovica napisat da ne zasluzuje biti u skupstini to moze samo lud covjek.. Pozdrav ;)
:thumbup: :clap:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 05 jan 2016, 15:18

cruz40 je napisao/la:Ma nek dodje i taj Djermanovic neka i klupa bude jaka da konacno imamo koga uvesti.
A mislim da je krajprice mislio na ovoga a ne na Lendrica :D i on je igrao u Sloveniji tako da od tzv insajdera nista nema na ovom forumu.
Ne treba nam Đermanović pored Beganovića i Mujagića.
P. S. Bravo za Lendrića, o njemu sam razmišljao, ali nisam očekivao da će doći.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 jan 2016, 15:22

Slažem se za Hrapu. Zasluženo ušao sto posto, ali imaju svi svoje mišljenje i to treba poštovati, ali najgore je što ti ne možeš ocijeniti jel zasluženo kad ne znap ove koji nisu prošli. Za Hrapu mogu reći da je zasluženo jer je bolji od 80% ovih što su ušli, pa i da su svi što nisu ušli bolji od njega zaslužio je.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 37 gostiju.