Dobar je covjekrio_Ferdy88 je napisao/la:Coltsi za ovaj "uspjeh" nagradili Pagana sa novim ugovorom![]()

Gdje ce igrati, ko god preseli u LA?

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Dobar je covjekrio_Ferdy88 je napisao/la:Coltsi za ovaj "uspjeh" nagradili Pagana sa novim ugovorom![]()
Bill je glavni krivac za ovo, ni on sam nije znao šta hoće, prvo pol fura run da se ne bi neko povrijedio, onda odjednom prebaci na pass i dobije ovo jer je znao kakva nam je OL, iako je mogao komotno odmoriti pola ekipe i dati Jimmyu priliku. Protiv divljaka poput Suha ne treba rizikovati, taj će iskoristiti svaku priliku da pokuša povrijediti nekoga.@AlbertBreer Per ****, Patriots QB Tom Brady has a high ankle sprain. Not an ideal result, but Brady's played through worse in the past.
Despite the injury, which is a tough one, expectation is Tom Brady will be ready to go for the Patriots' playoff opener on Jan. 16.
To svakako jer su uspješni dobijali nogu a neuspješni ostajali, bitno je da lova kapa u plusu i privatne veze.tuzlak1987 je napisao/la:Nakon ovog Paganovog novog ugovora dokazano da se HC posao najvise dobija vezama i slatkim rijecima nego znanjem
Razmisli malo prvo. 90% ekipa sa backup QB ne bi bila ni blizu PO-a, ok Matt nije bio los prvih par tekmi, al' ocekivat od 40-ogodisnjaka da vodi ekipu duzi period u jednom ovako kontakt sportu je van pameti. Nije Pagano kriv sto je Grigson kloc (on treba dobiti otkaz) nije draftao OL nego WR i sto nam je Pep maksimalno limitirao napad na pocetku sezone.rio_Ferdy88 je napisao/la:Coltsi za ovaj "uspjeh" nagradili Pagana sa novim ugovorom![]()
Znas i sam da je to duga veza i prica oko Pagana, nije bas sve tako sivo kako svi gledaju, 3/4 PO, ove godine sa sest QB koji su igrali nije islo ! Ovo sto se desavalo zadnja dva dana je nevjerovatno, sve do jednog igraca je stalo iza njega i evo njemu ostvaarili kako kaze najbolji dan u zivoturio_Ferdy88 je napisao/la:Coltsi za ovaj "uspjeh" nagradili Pagana sa novim ugovorom![]()
I njega ste nagradili sa novim ugovorom, što je još gore.Edin TM87 je napisao/la:Nije Pagano kriv sto je Grigson kloc (on treba dobiti otkaz)
Mig_Mig je napisao/la:Znas i sam da je to duga veza i prica oko Pagana, nije bas sve tako sivo kako svi gledaju, 3/4 PO, ove godine sa sest QB koji su igrali nije islo ! Ovo sto se desavalo zadnja dva dana je nevjerovatno, sve do jednog igraca je stalo iza njega i evo njemu ostvaarili kako kaze najbolji dan u zivoturio_Ferdy88 je napisao/la:Coltsi za ovaj "uspjeh" nagradili Pagana sa novim ugovorom![]()
a to kaze covjek koji je pobijedio rak !
Irsay je uraadio ono sto je sasvim normalno, udovoljio je igracima ! @Thranduil o cemu ti, i kakvim vezama?! Nije ovo nikakva mahala, pogotovo kada je u pitanju Irsay, i da, o kakvom neuspjehu govoris?
Za Bennetta morate dati pick jer on ima jos 2 godine ugovorEdin TM87 je napisao/la:Jeste ova neuspjesna, al' nece se suditi covjeku nakon jedne sezone gdje su dominirale povrede vise nego obicno i vaznijih igraca nego obicno a prije toga je imao 3 jako dobre, to ne ide ni u jednom sportu. Pagano jeste imao svojih gresaka (po meni su 2 kljucne, trik play protiv Patsa i ne bacanje celendza protiv Hjustona kada sudije cist INT pretvorise u catch i tu smo izgubili tu tekmu i PO), al' i on je covjek, takodjer imao i dobrih callova, nema nikakvog smisla da dobije otkaz. Grigson jest smece al' mislim da sad nema sta drugo draftat osim OL i tu ne bi trebao usrat.
Sto se tice Free Agenta, sljedecim igracima istice ugovor:
Dwayne Allen
Coby Fleener
Colt Anderson
Ahmad Bradshaw
Matt Hasselbeck
Boom Herron
Dwight Lowery
Jerrall Freeman
Lance Louis
Greg Toler
Adam Vinatieri
Charlie Whitehurst
Freemana ne smijemo izgubit ni pod koju cijenu, on i Jackson moraju ponovo biti ILB tandem. Allena i Fleenera cut i tu potpisati jednog pravog TE, recimo Benneta iz Bearsa (ali mislim da ce ih zadrzati). Hasselbeck jos ne zna hoce li u penziju, ja bih ga ostavio jos godinu, dobar je za backup. Adam ne prica o penziji, on ostaje da rusi jos rekorda. Ahmada ce vjerovatno cut, al' covjek je jos dobar zelja mi je ga ostavimo za vet minimum jer sigurno ima jos u njemu, problem je sto ne moze ostat zdrav nikako vise. Ostalo sve cut i dovesti zamjenu za Tolera i Lowerya, al' moguce je i da njih zadrzimo zavisi sta bude na free.
Tek sad sam se sjetio da imamo i Artura Jonesa (povrijedjen cijelu sezonu) masineriju i s 2 rookia sa Stafforda to je strasan DL, Mathis i Langford su pass rush leaderi sa 7 sackova (Mathis limited u prvih 8 tekmi bio, inace bi ponovo u top3 po sackovima). Freeman i Jackson tackle masine, ako svi budu zdravi tesko ce se trcati protiv nas dogodine, tu ne treba nista dirati, kroz draft popraviti secondary u late pickovima i prve 2 runde OL druge nema cilj je jasan.
Nisi mi jasan, ali nikako.amerosm je napisao/la:Jos da Giantsi uzmu McDanielsa...@AdamSchefter
Cleveland Browns have requested and received permission to interview Patriots' defensive coordinator Matt Patricia, per a league ****.![]()
![]()
Pagana su po svemu sudeci zadrzali igraci koji su bili protiv otkaza i Irsay ih poslusao.
Tad nije bio problem u McDanielsu?Lewis = Faulk, Gronk = Moss, Edelman = Welker
A sta si ti mislio? Pa vidis da gamad nije kaznjena za to, sto ne bi ponovili opet? Ne postoji odvratnija franchisa ni u jednom sportu matere miMig_Mig je napisao/la:I da, bas me zanima sta ce se ove godine desiti u PO sto se tice loptiMozda opet naglo ispusu usljed vremenski uslova