FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mirsad94
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mirsad94 » 27 maj 2010, 15:42

e ljudi gdje se mogu vidjeti golovi protiv leotara?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 maj 2010, 15:44

na toj utakmici je, usprkos svemu, bio pun sektor C, to je dok se još nije napunilo, i bila je i fina bakljada. i na toj tekmi je bilo 3.000 ljudi MINIMUM.

ja bio na sjeveru, raja vikala sudija lopove kad je sudija pred kraj počeo ofirno navlačiti za želju, izašlo i u danima u barometru... :lol:

al' dovoljno je uporediti statistike posjete I PLASMAN NA TABELI iz godine u godinu, da čovjeku sve bude jasno. i u sezoni kad je sarajevo bilo šampion na običnim tekmama na grbavici je bilo više raje, samo su derbi i proslava titule izvadili prosjek pitarima.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 27 maj 2010, 15:44

Mirsad94 je napisao/la:e ljudi gdje se mogu vidjeti golovi protiv leotara?

[youtube][/youtube]

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 27 maj 2010, 15:49

kakvi su ovo dresovi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 maj 2010, 16:46

Danas u gradu kuliraju najbolji mladi igrač Želje, Višća, i onaj koji je to nekad bio, Štilić. Sramota vidjet ga u gradu, a trebao je biti u Štokholmu sa repkom, GDJE pripada.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 27 maj 2010, 16:48

Schlager je napisao/la:Matematika mi nije nikad bila jača strana,pa nek neko od ovih koji još idu u školu izračuna da li bi mi bili bolji od vas da nismo bili kaznjeni sa dvije utakmice pred praznim tribinama. Računam da bi protiv Leotara bilo oko 5000 jer je prva utakmica u prvenstvu,a protiv Širokog jedno 8000.
Prijatelju iskreno imate dobru posjetu ali da su uracunate i te dvije utakmice sa tih 13000gledalaca prosjek bi vam bio 5568 gledaca
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 27 maj 2010, 16:49

Evo vala pratim ovaj forum vec duži vremenski period i primjetio sam da neki pominju da će prodaja DŽEKE pomoci ŽELJI odnosno da ce nam donjeti nekih parica, znam da je to izvodljivo kada igrac ide u treci klub odnosno kada je džeko prelazio u wolfzburg da smo trebali dobiti lovu, po kojoj osnovi od ovog transfera džeke ŽELJO dobija love, ako nekom nije frka da to pojasni, nisam bas upućen.... :D
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 maj 2010, 16:51

teodolit je napisao/la:Evo vala pratim ovaj forum vec duži vremenski period i primjetio sam da neki pominju da će prodaja DŽEKE pomoci ŽELJI odnosno da ce nam donjeti nekih parica, znam da je to izvodljivo kada igrac ide u treci klub odnosno kada je džeko prelazio u wolfzburg da smo trebali dobiti lovu, po kojoj osnovi od ovog transfera džeke ŽELJO dobija love, ako nekom nije frka da to pojasni, nisam bas upućen.... :D
Imas search i sve ti je u detalje opisano...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 27 maj 2010, 16:53

a jesmo li dobili ista od onih 3mill kada je isao u wolf...?

redovno citam forum, a ovo jos nisam saznao

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 maj 2010, 16:59

blablabla je napisao/la:a jesmo li dobili ista od onih 3mill kada je isao u wolf...?

jesmo

Post Postao/la Avatar » 27 maj 2010, 16:59

Seyo_TM je napisao/la:
blablabla je napisao/la:a jesmo li dobili ista od onih 3mill kada je isao u wolf...?

jesmo
:mrgreen: :mrgreen:
Seyo kazu dobili 6 miliona :mrgreen:

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 27 maj 2010, 17:11

Seyo_TM je napisao/la:
teodolit je napisao/la:Evo vala pratim ovaj forum vec duži vremenski period i primjetio sam da neki pominju da će prodaja DŽEKE pomoci ŽELJI odnosno da ce nam donjeti nekih parica, znam da je to izvodljivo kada igrac ide u treci klub odnosno kada je džeko prelazio u wolfzburg da smo trebali dobiti lovu, po kojoj osnovi od ovog transfera džeke ŽELJO dobija love, ako nekom nije frka da to pojasni, nisam bas upućen.... :D
Imas search i sve ti je u detalje opisano...

Da... Evo nasao i shvatio, mislim i znao sam ovo nesta je bilo frka oko Salihamidžića....Velež tražio pare za njega....

Ugl. zahvaljujem :)
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 27 maj 2010, 17:16

Seyo_TM je napisao/la:

jesmo
:mrgreen: :mrgreen:
Seyo kazu dobili 6 miliona :mrgreen:
dinara :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 maj 2010, 17:17

Stvari stoje ovako, sto se tice igraca koji napustaju klub ili im isticu ugovori Seyo ih je nabrojao, jos uvijek je prerano govoriti o tome ali ono sto je sigurno da Kovacevic ide i Mulalic ce prestati igrati, za sada je siguran i dolazak Ganceva koji je rjesenje za desni bok...Od nekih licnih zelja meni bi bio na prvom mjestu Osmanagic a istini za volju malo je nekih igraca iz nase lige koji te necim mogu oduseviti.Od tacnih pozicija volio bih vidjeti nekog napadaca i jednog lijevog beka.Moje je misljenje da u evropska takmicenja mozemo uci samo jaci u odnosu na sezonu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 maj 2010, 17:49

slika
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 27 maj 2010, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 27 maj 2010, 17:58

tm-ovac iz mase je napisao/la:
BenjoTM je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Lazo je preloš!On u Evropi ne bi mogo nista!Njegovi golovi sa 2 metra nekim mažu oči!Nije on kalibar evropskog Želje!!!
ZAMJENA-Džafić

Bekrić je dobar igrač al na izlaznim vratima!
ZAMJENA-Zeba,Thiago(Olimpik)

Šehić ako ode....
ZAMJENA-Radošević

P.S.
Pustimo na stranu Damirov noćni život!Radi se o igraču koji je brz,dobar s loptom a kojeg su vec pomenuti Lazo i Mešanović golovima sa 2 do 3 metra bez ikakve tehnike i brzine sa samo sirovom snagom izbacili iz ekipe!Grehota
cuj pustimo na stranu to sto lik cuga po cijelu noc ?! jesil ti dobar kume ?!
ko ne bi cugo kad su onakvi klocevi ispred njega!!!covjek nije imao prilike ni na pocetku...ude zadnjih 10 minuta...i pregori od želje!!!DAKA JE BOLJI OD LAZE I OD MEŠANOVIĆA!!!
KAKO TE NIJE STID! TI SI SE NAŠAO GOVORITI KO JE BOLJI OD KOGA, LJUDI SU NAM SVOJIM GOLOVIMA DONIJELI TITULU A NE SAMO ONI NEGO SVI ZAJEDNO JER FUDBAL JE KOLEKTIVNA IGRA!

Očekujem da se javno preko foruma izvineš dotičnim igračima Željezničara za ovo klocevi! :evil:

PS Zapitaj se kakav si ti j.....navijač?
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 maj 2010, 18:04

Citam ovaj intervju sa Osimom i izgleda da nema nekog optimizma što se evropskih nastupa tice.

Citat:
"Mi necemo dugo igrati, daj Bože da prođemo prvo kolo.Vjerovatnije je da cemo ispasti u prvom kolu nego da cemo proci." :(

Jbg, takav je Amar - realan prije svega i uvijek kaže ono što misli, a ne šta bi drugi htjeli da cuju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 maj 2010, 18:05

otpravnik_vozova je napisao/la:KAKO TE NIJE STID! TI SI SE NAŠAO GOVORITI KO JE BOLJI OD KOGA, LJUDI SU NAM SVOJIM GOLOVIMA DONIJELI TITULU A NE SAMO ONI NEGO SVI ZAJEDNO JER FUDBAL JE KOLEKTIVNA IGRA!

Očekujem da se javno preko foruma izvineš dotičnim igračima Željezničara za ovo klocevi! :evil:

PS Zapitaj se kakav si ti j.....navijač?
Neka pusti ga forum je mjesto gdje svak moze iznijeti svoje misljenje jos ako to moze podkrijepiti nekim argumentom super.Nebi ni valjalo da svi imamo isto misljenje, ja mislim da su i Alen i Lazo doktori fudbala za Daku( trenutno ) Daka je i perspektivan samo se nije uvijek lako vratiti nakon povrjede pogotovo ako trenutna situacija nalaze da nema bas nekog vremena da te istrpi sto trener sto navijaci.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 maj 2010, 18:08

hehe ma onaj decko nebi prepoznao centarfora da ga on nabije nogom a kamoli da ga skonta gledajuci...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, Hrasno15 i 41 gost.