SjecamKrajPrice je napisao/la:Lendric je davno dogovoren, davno sam pisao za njega, mozete pronaci postove.
Nisam znao ime, ali sam znao da je igrao u slovenskoj ligi i da je napadac.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
SjecamKrajPrice je napisao/la:Lendric je davno dogovoren, davno sam pisao za njega, mozete pronaci postove.
IstinaKrajPrice je napisao/la:Lendric je davno dogovoren, davno sam pisao za njega, mozete pronaci postove.
Mislim da bi sa zadnjim veznim automatski dobili i 10-kuHadzijalagic je napisao/la:Iako nisam najsretniji kada dodje igrač koji izvjesno vrijeme ne igra mislim da je ovaj napadač dobro rješenje..
Još zadnji vezni i desetka..
Hadzijalagic je napisao/la:Iako nisam najsretniji kada dodje igrač koji izvjesno vrijeme ne igra mislim da je ovaj napadač dobro rješenje..
Još zadnji vezni i desetka..
Reko ja tebi..klempo zakon..jest da sam se smrznuo ganjajući ga po šumiMinjore je napisao/la:Mislim da bi sa zadnjim veznim automatski dobili i 10-kuHadzijalagic je napisao/la:Iako nisam najsretniji kada dodje igrač koji izvjesno vrijeme ne igra mislim da je ovaj napadač dobro rješenje..
Još zadnji vezni i desetka..Treba iskoristiti lucidnost Amira..
Bila bi šteta ne dogovoriti se sa njim..MrRiccoli je napisao/la:Evo izgleda od Djelmica nema nista
realno mi takvog igrača i ne možemo drukčije dovesti, dok ne postanemo još puno ozbiljniji (čitaj bogatiji). u ovoj situaciji ja ne vidim kako možemo puno bolje. promašaj može biti svako, ali ako se ovako nastavi na dobrom smo putu.kenan_tm87 je napisao/la:Uhhh tek sad vidim da od avgusta 2013 do kraja 2015 promijenio 6 klubova i u svakom je bio po 6 mjeseci ili cak i manje, tijekom ljetnih priprema. Nadam se da je u kakvoj takvoj formi, a i imace vremena da se spremi sa Edisom i ekipom. Mogao bi biti odlicno pojacanje ali i veliki promasaj. Prednost je sto je i dalje izuzetno mlad igrac i mogli bi ga prodati ako se pokaze.
Ljeto ce biti puno bogatije sa trzistem.. Imamo u vidu da samo nekolicini igraca istice ugovor na ljeto, a ne ko prosle godine da ostanemo bez 7,8 igraca..Hadzijalagic je napisao/la:Bila bi šteta ne dogovoriti se sa njim..MrRiccoli je napisao/la:Evo izgleda od Djelmica nema nista
@minjore
I Amiru treba kvalitetna konkurencija.. A na kraju sezone možda ga i prodamo tako da bi bilo dobro dovesti kakvog finog igrača na tu poziciju..
Tako on rece za f.aktor.Hadzijalagic je napisao/la:Bila bi šteta ne dogovoriti se sa njim..MrRiccoli je napisao/la:Evo izgleda od Djelmica nema nista
@minjore
I Amiru treba kvalitetna konkurencija.. A na kraju sezone možda ga i prodamo tako da bi bilo dobro dovesti kakvog finog igrača na tu poziciju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.