FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Okolele
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Okolele » 05 jan 2016, 11:10

KrajPrice je napisao/la:Lendric je davno dogovoren, davno sam pisao za njega, mozete pronaci postove.

Nisam znao ime, ali sam znao da je igrao u slovenskoj ligi i da je napadac.
Sjecam ;) ..Pisao si kako ne mora da znaci da je Slovenac ako je napadac iz Slovenije kad je bila rasprava oko toga.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 05 jan 2016, 11:15

Idees Ivane :opaopa:

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 05 jan 2016, 11:18

Dobar igrac, nadam se da ce potpisati uskoro.
FORZA ZELJO

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 05 jan 2016, 11:21

KrajPrice je napisao/la:Lendric je davno dogovoren, davno sam pisao za njega, mozete pronaci postove.

Nisam znao ime, ali sam znao da je igrao u slovenskoj ligi i da je napadac.
Istina ;)
Ajzea je forumaš godine !

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 05 jan 2016, 11:22

Tražim prije par dana slobodne igrače iz regije i vidim njega. Svakako dobar igrač i mislim da može biti pojačanje. Al i Joco je statistikom pokazivao kvalitet, došao i naograjsao. ABd da se ovo realizuje i da se ovaj momak naigra kod nas

EDIT: Zabio je i dva gola konama u pobjedi Zrinjskog 4:2 (što se mene tiče - može :D)
Zadnja izmjena: jaludovolimte, dana/u 05 jan 2016, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 05 jan 2016, 11:22

Iako nisam najsretniji kada dodje igrač koji izvjesno vrijeme ne igra mislim da je ovaj napadač dobro rješenje..

Još zadnji vezni i desetka..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 05 jan 2016, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 05 jan 2016, 11:24

hajdukova skola idemo dalje :opaopa:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 05 jan 2016, 11:28

Hadzijalagic je napisao/la:Iako nisam najsretniji kada dodje igrač koji izvjesno vrijeme ne igra mislim da je ovaj napadač dobro rješenje..

Mislim da bi sa zadnjim veznim automatski dobili i 10-ku :D Treba iskoristiti lucidnost Amira..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 05 jan 2016, 11:29

Smatram da bi u krajnjem slučaju, kada se već nije uspjelo sa dovođenjem Ibričića, trebalo usmjeriti ka kvalitetnom zadnjem veznom, kvalitetnijim i od Nyeme, dok bi na mjesto 10ke trebali gurnuti Amira. To bi nam bilo dugoročno a vjerovatno i najbolje riješenje u ovom trenutku..
O Lendriću ću tek kad potpiše...
Ajzea je forumaš godine !

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 05 jan 2016, 11:30

Uhhh tek sad vidim da od avgusta 2013 do kraja 2015 promijenio 6 klubova i u svakom je bio po 6 mjeseci ili cak i manje, tijekom ljetnih priprema. Nadam se da je u kakvoj takvoj formi, a i imace vremena da se spremi sa Edisom i ekipom. Mogao bi biti odlicno pojacanje ali i veliki promasaj. Prednost je sto je i dalje izuzetno mlad igrac i mogli bi ga prodati ako se pokaze.
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 05 jan 2016, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 05 jan 2016, 11:31

:thumbup:
Hadzijalagic je napisao/la:Iako nisam najsretniji kada dodje igrač koji izvjesno vrijeme ne igra mislim da je ovaj napadač dobro rješenje..

:thumbup: tako je.još zadnji vezni i desetka

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 05 jan 2016, 11:31

Evo izgleda od Djelmica nema nista
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 05 jan 2016, 11:33

Minjore je napisao/la:

Mislim da bi sa zadnjim veznim automatski dobili i 10-ku :D Treba iskoristiti lucidnost Amira..
Reko ja tebi..klempo zakon..jest da sam se smrznuo ganjajući ga po šumi

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 05 jan 2016, 11:33

MrRiccoli je napisao/la:Evo izgleda od Djelmica nema nista
Bila bi šteta ne dogovoriti se sa njim..

@minjore
I Amiru treba kvalitetna konkurencija.. A na kraju sezone možda ga i prodamo tako da bi bilo dobro dovesti kakvog finog igrača na tu poziciju..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jan 2016, 11:41

kenan_tm87 je napisao/la:Uhhh tek sad vidim da od avgusta 2013 do kraja 2015 promijenio 6 klubova i u svakom je bio po 6 mjeseci ili cak i manje, tijekom ljetnih priprema. Nadam se da je u kakvoj takvoj formi, a i imace vremena da se spremi sa Edisom i ekipom. Mogao bi biti odlicno pojacanje ali i veliki promasaj. Prednost je sto je i dalje izuzetno mlad igrac i mogli bi ga prodati ako se pokaze.
realno mi takvog igrača i ne možemo drukčije dovesti, dok ne postanemo još puno ozbiljniji (čitaj bogatiji). u ovoj situaciji ja ne vidim kako možemo puno bolje. promašaj može biti svako, ali ako se ovako nastavi na dobrom smo putu.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 05 jan 2016, 11:49

:opaopa: :opaopa:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Minjore
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minjore » 05 jan 2016, 11:52

Hadzijalagic je napisao/la:

@minjore
I Amiru treba kvalitetna konkurencija.. A na kraju sezone možda ga i prodamo tako da bi bilo dobro dovesti kakvog finog igrača na tu poziciju..
Ljeto ce biti puno bogatije sa trzistem.. Imamo u vidu da samo nekolicini igraca istice ugovor na ljeto, a ne ko prosle godine da ostanemo bez 7,8 igraca..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 05 jan 2016, 11:54

djedovic01 je napisao/la:

:opaopa: :opaopa:
Za past spreman
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 jan 2016, 12:46

Raja na ovom forumu, ali i ljudi opcenito nemaju mnogo strpljenja. To jeste i logicno jer se ocekuju pojacanja. Sa pres konferencije iz naseg kluba su pored izvjestaja koji su dali, najavili i znacajna pojacanja u sportskom segmentu. Raja onda konta da ce se sve izdesavati u dva dana i da ce se dovesti ekstra imena. Svima nam je bitno da oni rade na tome. To je najveca poenta. Ali ako se desava da bude nekoliko dana tisine, odmah nastupa prica u smislu tresla se gora rodio se mis.

Jasno je tada receno da ce pokusati sve da igracku krizaljku rijese do pocetka priprema. Na tome se radi i to je dobra stvar. Ko se jos od nas uopste sjeca da se bilo sta rjesavalo do priprema. Odu ljudi fino na odmor, onda dodje prozivka, pa na prozivci dodje nekoliko igraca koji budu na probi, pa se do kraja priprema nadje neki igrac. Uvijek se to rjesavalo u hodu.
Ovo je prvi put da vidim organizovanost u tom smjeru i cak prije kraja polusezone potpisani su Mirko Kramaric i Mailson. Poslije je dosao Stevanovic i mi vec do sada imamo tri nova potpisana igraca zvanicno. To je veliki napredak u odnosu na proslost.

Dovode se razna imena u doticaj sa nasim klubom. I to je sasvim prirodno jer su nasi sigurno pregovarali sa velikim brojem igraca. Neki su dogovoreni, neki nisu uspjeli da se dogovore, a neki se bez veze povezuju.
Na vrijeme su sklonjeni iz tima sestorica igraca i to je isto dobro organizovano. Otislo je sest, za sada potpisana trojica. Itekako ima prostora da se dovede jos prilican broj igraca i to ce se sigurno desiti do pocetka priprema. Treba biti jasno da ni dogovor nije samo dogovor dok se ne potpise. Igraci su takvi da se cjenkaju za sve i svasta i uglavnom traze vremena jer ocekuju jos neke opcije bez obzira sto su usmeno i nacelno pristali na uslove koje nas klub nudi. To je prosto tako.

Bitno je da budemo jos malo strpljivi jer je prozivka blizu. I to znaci da ovih dana vec treba ocekivati finalne dogovore i potpise sa nekim igracima za koje strucni stab smatra da ce biti bolji od ovih koji su otisli i da ce unaprijediti nasu igru i rezultate. Ja bih pokusao biti pozitivan u svemu ovome i raja treba da shvati da je ovo zaista prvi put u blizoj pa i daljoj istoriji, da se radi organizovano i pravovremeno. E sad, sta ce nasi iskopati i potpisati u zimskom roku koji je inace siromasan po pitanju slobodnih igraca, to cemo vidjeti. I to treba sagledati na pravi nacin, jer je zima i mogucnosti su manje. Ali trude se nasi da ovaj put osvjetlaju obraz u ovom segmentu i mislim da ce apsolutno uspjeti. Prosli i ovaj prelazni rok, po meni ce biti nebo i zemlja. Znaci jos malo, pa cemo onda u analize sta se dovelo i sta se uradilo.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 05 jan 2016, 12:51

Hadzijalagic je napisao/la:

@minjore
Tako on rece za f.aktor.
Aleksandar Kosoric clan skupstine
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.