Dominacija i monopol Telemacha je neminovnost.

I ja to nešto kontam. Bilo bi raskidaj ugovor i lagano na šalter Telecoma.rio_Ferdy88 je napisao/la:Uh kakav hladan tuš bi ovo bio za dezurne bacache drkitze na Telemach, a taman što su uzeli HS
Tačno bi na aparatima završili
daj linkmessilla je napisao/la:Ibogami ovo je ozbiljnije, pročitaj na benchmarku
Ne sekiraj se. Mislim da su Italijani na Areni do 2018.Mig_Mig je napisao/la:Sta sam hladni tuseva dozivio od kako sam na TelecomuJos samo da ostanem bez italijana i to bi bilo to ! Inace za engleze, vidim vec se raja masovno raspituje na forumu arene, ko zna?! Mozda se cudo desi !
http://forum.benchmark.rs/showthread.ph ... TV/page122JoseMourinho je napisao/la:daj link![]()
iako ne vjerujem da ima 1% sanse, jer od kada ja pisem dominacija temelacha je neminovnost
ovo ti je isto kao i prica kako Half-Life 3 izlazi svake naredne godine, pa se tako svako malo pojave novi akaunti na redditu koji otkucaju hrpu insajderskih informacija kao da su uposlenici Valve-a(neki su cak isli tako daleko pa su pisali da u stvari i jesu(do duse bivsi)), najave kako ce Valve na iducem velikom gaming sajmu objaviti neki teaser i dati konkretan datum pa nestanu kao i svaka nada da ce HL3 ikada ugledati svjetlo danamessilla je napisao/la:Ne sekiraj se. Mislim da su Italijani na Areni do 2018.Mig_Mig je napisao/la:Sta sam hladni tuseva dozivio od kako sam na TelecomuJos samo da ostanem bez italijana i to bi bilo to ! Inace za engleze, vidim vec se raja masovno raspituje na forumu arene, ko zna?! Mozda se cudo desi !
http://forum.benchmark.rs/showthread.ph ... TV/page122JoseMourinho je napisao/la:daj link![]()
iako ne vjerujem da ima 1% sanse, jer od kada ja pisem dominacija temelacha je neminovnost
Prati ovog korisnika makarena, imaš pet njegovih postova.
Ovo drugo.exorciiist je napisao/la:Pozdrav svima, pratim ovu temu vec neko vrijeme jer bih volio da mogu gledati Premier ligu na tv, pa ovdje citam informacije. Imam pitanje jedno za ove sto prate desavanja, jel veca sansa da dobijemo SK na moja tv ili da Arena pocne prenosit EPL?
Haha pa prijatleju, sad na areni nema ni engleza ni eurolige pa postojekanarinac je napisao/la:Po ovom forumu kako prica ovaj neki makarena,po njegovoj prici sport klub za 2 godine nebi ni postojao,ako bude istina da telekom u naredno vrijeme zeli sve da otkupi,a po njegovoj prici od iduce godine 100% ide engleska liga na areni i vveoma moguce euroliga u kosarci.
je li to stvarno ? je li od sl. godine ili sezona 2016/2017 ?ulinsky je napisao/la:Premijer liga od sljedeće godine na areni, zvanična objava na sajtu arene uskoro...
Arena dobila veliki budžet, sad ide borba za Evroligu...
Sad idem na Moju TVHigh je napisao/la:Hahaha, ima da se pojedu ovi što su nekidan dobili SK umjesto Arene.
Sad od ljeta, odnosno od sezone 2016/17...EdoBa je napisao/la:je li to stvarno ? je li od sl. godine ili sezona 2016/2017 ?ulinsky je napisao/la:Premijer liga od sljedeće godine na areni, zvanična objava na sajtu arene uskoro...
Arena dobila veliki budžet, sad ide borba za Evroligu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.