nisam bio registriran ranije, pratio sam letimicno/rijetko, diskusije. stvorio se visak slobodnog vremena (nazalost) pa se registriro iz dosade.Cocaine je napisao/la:Fagustino koji si nick prije bio? Da ti odg. Niko nije digao ruke golemo ne kontas ali slabi rezultati uticu na posjetu. Lose uprave,kradje,nemar prema omladinskoj skoli i da ne nabrajam. Za te 2000? Slaba vam je posjeta s tim da ste konstantno u vrhu i da vam uprava svake godine radi dobar posao. Sjecam se prije 3-4 godine kad ste bili samo jednu sezonu slabi 12-13-14 ne znam koji. Nije vas bilo po 300 na stadionu i 20 na gostovanjima. E sad zamisli 20 godina tako. Malo siroka tematika i slazem se s tobom jer je svakom navijacu mjesto na tribini(sto se mene tice ja sam svaku) bio mu klub 1 ili 16 ali kod nas je mentalitet sto se toga tice cudan
Iako nije tema evo ti zahtjeva na novu stranicu i budućnost kluba. Udruzenje građana "Mostarski Rođeni" zajedno sa KN i grupom RA Old Crew. Mozda su neki digli ruke ali vecina nije i ne predajemo se lako. Prosli smo i gore proci cemo i ovo
![]()
.
za ovo 300 na stadionu i 20-30 na gostovanjima, nije istina. na stadionu jeste bilo malo ljudi, ali stajanje i gostovanja su na otprilike istom broju vec godinama.
slazem se da je mentalitet cudan, da ne kazem idiotski. dugorocno ti ni rezultat ne garantira neku posjecenost. znam i iz naseg iskustva a dokaz ti je i sloboda, donekle i vi sami.
mislim osobno da ni jedan klub u drzavi nema vise od 3000 istinskih navijaca koji ce dolaziti na utakmice bez obzira na sve faktore sto je zalosno.
Sretno s tim zahtjevima. da se ne ugasite, sta ce nam onda djeca mrzit