Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Re: Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 04 jan 2016, 23:19

Cocaine je napisao/la:Fagustino koji si nick prije bio? Da ti odg. Niko nije digao ruke golemo ne kontas ali slabi rezultati uticu na posjetu. Lose uprave,kradje,nemar prema omladinskoj skoli i da ne nabrajam. Za te 2000? Slaba vam je posjeta s tim da ste konstantno u vrhu i da vam uprava svake godine radi dobar posao. Sjecam se prije 3-4 godine kad ste bili samo jednu sezonu slabi 12-13-14 ne znam koji. Nije vas bilo po 300 na stadionu i 20 na gostovanjima. E sad zamisli 20 godina tako. Malo siroka tematika i slazem se s tobom jer je svakom navijacu mjesto na tribini(sto se mene tice ja sam svaku) bio mu klub 1 ili 16 ali kod nas je mentalitet sto se toga tice cudan

Iako nije tema evo ti zahtjeva na novu stranicu i budućnost kluba. Udruzenje građana "Mostarski Rođeni" zajedno sa KN i grupom RA Old Crew. Mozda su neki digli ruke ali vecina nije i ne predajemo se lako. Prosli smo i gore proci cemo i ovo
:salut:

.
nisam bio registriran ranije, pratio sam letimicno/rijetko, diskusije. stvorio se visak slobodnog vremena (nazalost) pa se registriro iz dosade.

za ovo 300 na stadionu i 20-30 na gostovanjima, nije istina. na stadionu jeste bilo malo ljudi, ali stajanje i gostovanja su na otprilike istom broju vec godinama.

slazem se da je mentalitet cudan, da ne kazem idiotski. dugorocno ti ni rezultat ne garantira neku posjecenost. znam i iz naseg iskustva a dokaz ti je i sloboda, donekle i vi sami.

mislim osobno da ni jedan klub u drzavi nema vise od 3000 istinskih navijaca koji ce dolaziti na utakmice bez obzira na sve faktore sto je zalosno.

Sretno s tim zahtjevima. da se ne ugasite, sta ce nam onda djeca mrzit :thumbup:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 23:26

Mislio sam da si @bekic :)

Za to zadnje. Tuzno je ako je to istina jer je kod nas obrnuto. Mi odgajamo djecu da vole Velež. Živio komšija :wave:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 04 jan 2016, 23:39

Cocaine je napisao/la:Mislio sam da si @bekic :)

Za to zadnje. Tuzno je ako je to istina jer je kod nas obrnuto. Mi odgajamo djecu da vole Velež. Živio komšija :wave:
znao sam jednog bekica. a volio bi da nisam.

vole/mrze i vasa ko i nasa. ne bi bilo zdravo da se svi volimo :D

puno je od rata proslo da jos uvijek u istu pricu ponavljate. a ni sami u nju ne vjerujete.

zivio

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 23:42

FaustinoAsprilla je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Mislio sam da si @bekic :)

znao sam jednog bekica. a volio bi da nisam.

vole/mrze i vasa ko i nasa.

puno je od rata proslo da jos uvijek u istu pricu vjerujete. a ni sami u nju ne vjerujete.

zivio
Imas sve u mom potpisu :wave:

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 04 jan 2016, 23:44

Smarate obojica.imate PP pa razmjenjujte njeznosti hercegovacke.Ne trolajte temu bezveze.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 23:47

Agamemnon86 je napisao/la:Smarate obojica.imate PP pa razmjenjujte njeznosti hercegovacke.Ne trolajte temu bezveze.
Cuj ne trolajte temu a ja je pola napunio. Bjezi solinas i golemo te stid nije registrovat se opet nakon sto si desetorici nedavno majku psovao i ne odgovaraj mi ne citiraj me ne spominji samo žibje od mene
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 04 jan 2016, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 04 jan 2016, 23:49

Cocaine je napisao/la:
Agamemnon86 je napisao/la:Smarate obojica.imate PP pa razmjenjujte njeznosti hercegovacke.Ne trolajte temu bezveze.
Cuj ne trolajte temu a ja je pola napunio. Bjezi solinas i golemo te stid nije registrovat se opet nakon sto si desetorici nedavno majku psovao
Koliko sam upratio javno je obznanjeno,na ovom forumu,tvoje psovanje od Sarajeva do Tuzle,pogotovo sarajlijama.tako da gledaj svoja posla.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 23:52

Agamemnon86 je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
Cuj ne trolajte temu a ja je pola napunio. Bjezi solinas i golemo te stid nije registrovat se opet nakon sto si desetorici nedavno majku psovao
Koliko sam upratio javno je obznanjeno,na ovom forumu,tvoje psovanje od Sarajeva do Tuzle,pogotovo sarajlijama.tako da gledaj svoja posla.
Krleza žibje azmirati i libo te taki. Ako te podjem opet ofirat plakat ces kao svaki put. Nema veceg levata na forumu

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 04 jan 2016, 23:56

Nema veceg levata od tebe na forumu,to se slazem dobro pa priznajes.upravu si ti,sta Imam diskutovat sa fenjerasima,i buducim drugoligasima.
Ziv bio :wave:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 jan 2016, 00:02

Kaze lik ja trolam temu
Agamemnon86 je napisao/la: slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: a bježi tamo :rol:

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 05 jan 2016, 00:04

Cocaine je napisao/la:Kaze lik ja trolam temu
U cemu je problem

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 jan 2016, 00:06

Agamemnon86 je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Kaze lik ja trolam temu
U cemu je problem
Ma ni u čemu. Drama brato :urnebes: :urnebes: :rol:

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 05 jan 2016, 00:12

Takvih slika RA mozemo zadnjih godina naci dovoljno da forum zatrpamo. :thumbup:
Uzivaj na celu kolone,samo okreni tabelu naopako :wave:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 jan 2016, 00:24

Agamemnon86 je napisao/la:Takvih slika RA mozemo zadnjih godina naci dovoljno da forum zatrpamo. :thumbup:
slika

Evo ti predzadne kolo iz BL. Vjeruj meni je to iz poniženja lijepiti. Isto ljudi a mi ispali prije 6 kola a vi se borite za titulu. Krleža jadno je sto nemate tifo istorije pa morate to postavljat. Haj brato pozz te moram ujutro rano u Dubrovnik po goste

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 05 jan 2016, 00:32

Slika fukara nije iz ove sezone.jos nismo igrali u BL.
Toliko o tebi i koliko pratis tekucu sezonu,o ostalome da nepricamo.
A ne zamjeram ti,i nemas klub da pratis,kanta za nabijanje. :wave:
Hajde sad u cenifu po imaginarne goste, :wave:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 jan 2016, 00:33

Agamemnon86 je napisao/la:Takvih slika RA mozemo zadnjih godina naci dovoljno da forum zatrpamo. :thumbup:
klokan postavio nasu sliku iz prosle sezone i izvali mrtav hladan da nas je isto bilo u bl a mi u borbi za titulu :urnebes: :urnebes: :rol: :tokralju: ...hajd ti posto si malo stariji objasni klokanu da mi u BL gostujemo 27.februara pa cemo da vidimo dal nas je isto :urnebes: :urnebes: ...cuj,nema vremena a visi ovdje....ode po goste u dubrovnika....ahahahahaha :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :rol: ..sad ce vidjet kad odgovori u roku od 10 minuta...garant iz auta ..sad bi mogao bit vec negdje kod capljine :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 05 jan 2016, 00:40

staragarda je napisao/la:
klokan postavio nasu sliku iz prosle sezone i izvali mrtav hladan da nas je isto bilo u bl a mi u borbi za titulu :urnebes: :urnebes: :rol: :tokralju: ...hajd ti posto si malo stariji objasni klokanu da mi u BL gostujemo 27.februara pa cemo da vidimo dal nas je isto :urnebes: :urnebes: ...cuj,nema vremena a visi ovdje....ode po goste u dubrovnika....ahahahahaha :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :rol: ..sad ce vidjet kad odgovori u roku od 10 minuta...garant iz auta ..sad bi mogao bit vec negdje kod capljine :urnebes: :urnebes:
Kada simpatizer Veleza prica o rezultatima,a od 90,ili ti ga 25 godina nisu prisli 5 mjestu,
ili o posjeti a na stadionu 300 ljudi.neprocjenjivo.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jan 2016, 01:22

Cocaine je napisao/la:
ultra gitano je napisao/la:Izdaše vas naj rođeniji :rol: eto što osta od kluba svi se razbježaše neka diće se raja tu je SDA furate kofol ljevicu, a SDP nije pobjedio u Mostaru od nezavisnosti BH :D stvarno za nepovjerovat :pinokio:
Dizemo se brato ubrzo. Akobogda idu bolji dani. Problem je sto mi nismo ko vi pa ne izlazimo na te izbore. Yebiga nekome najvazniji dan u godini a nekome nedjelja za roštiljanje. Mahanje komšija :wave:
pametno nema šta, mada slika iz bl istini za volju nije bas reprezentativna :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 jan 2016, 04:55

Moje duboko izvinjenje jer sam u onoj masi vidio jedno od vasih najboljih izdanja pa sam mislio da je ova sezona i borba za titulu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Koja ste vi smijurija :rol: :urnebes: :rol: :urnebes:

Heller ma nije krleža skontao bit teme nikako :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: riki46 i 3 gosta.