Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)

Cocaine
Kontakt:

Re: Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 16:46

FaustinoAsprilla je napisao/la:
Cocaine je napisao/la: Decko ti si zestoko fulio temu

ako tebi tema ne odgovara, ne znaci da sam je ja fulio.
Rasprave o posjetama a ne o "trenutnom" stanju u Veležu. Vidim zrinjevac si pa haj brato zalijepi i ti jedno gostovanje s pecare pa da zaokruzimo :mrgreen:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 04 jan 2016, 16:52

Cocaine je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:pastrmka de ziv bio odgovori ko covjek posto si stariji pa ocekujem da raspolazes informacijama :D odgledao ovaj klip armije iz 91...... da se razumijemo fina reportza i drago mi bude pogledati ovakve stvari. ko vas je vodio od ovih momaka sto pricaju (i da li su jos uvijek prisutni na utakmicama Veleza odnosno da li su u Mostaru), i posto sam citao kasnije komentare u nekoliko navrata spominju da su neki od ovih sada zakleti Ultrasi (a ovdje se kleli u Velez) pa bas me interesuje da li znas nekog od ovih s klipa ko je promjenio dres :!: cisto informativno i nije nikakva provokacija, pa eto ako znas odg. pozz
Samo su dvojica sto ja znam promjenila dres. Necu ti pisati o kome se radi jer me libo taki za njih. Dosta ih je poginulo u odbrani Mostara,neki su vani,a neki su tu. Fino je vidjeti Struju zbog kojeg smo u Splitu nakon slikanja u muriji "tj njegovog pitanja kad ce slike bit gotove" dobili takav degenek i Mocu koji se popeo na reflektore u polufinalu kupa protiv OFK Beograda
hvala
Sloboda Tuzla

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 04 jan 2016, 17:01

Cocaine je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la:
Cocaine je napisao/la: Decko ti si zestoko fulio temu

ako tebi tema ne odgovara, ne znaci da sam je ja fulio.
Rasprave o posjetama a ne o "trenutnom" stanju u Veležu. Vidim zrinjevac si pa haj brato zalijepi i ti jedno gostovanje s pecare pa da zaokruzimo :mrgreen:
nemam pri ruci a i pecaru niko ozbiljan ne smatra gostovanjem. ;)

ajde dobro ako ti je lakse bjezat od teme.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 17:09

Zrinjevac bjezi bola ne ntaško štani :D

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 04 jan 2016, 17:13

nema tu više matematike da treba nešto kontat. ili vas ima, il vas nema.

nije bitno, da ne spamamo temu ...

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 17:16

FaustinoAsprilla je napisao/la:nema tu više matematike da treba nešto kontat. ili vas ima, il vas nema.

Davno sam vam odgovorio na to. Koliko nas ima vas toliko moze skupit samo koncert Tomsona i Mate Bulica plus da im predgrupa bude klapa Maslina :urnebes: :urnebes: haj sad ćao i hvala što si me spasio tih jaslica pitanja :wave:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 04 jan 2016, 17:23

Cocaine je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la:nema tu više matematike da treba nešto kontat. ili vas ima, il vas nema.

Davno sam vam odgovorio na to. Koliko nas ima vas toliko moze skupit samo koncert Tomsona i Mate Bulica plus da im predgrupa bude klapa Maslina :urnebes: :urnebes: haj sad ćao i hvala što si me spasio tih jaslica pitanja :wave:
sta ces, ima koliko ima.

2000 kad se tuguje, 2000 kad se slavi.

to se zove odanost klubu.

živio.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 17:31

Faugusto ove 2000 ko prosle godine kad ste igrali odlucujucu tekmu za titulu sa Sarajevom
slika
Dobro

Ista sezona samo borba za sredinu. Uporedi odanost slika

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 04 jan 2016, 17:35

Cocaine je napisao/la:Faugusto ove 2000 ko prosle godine kad ste igrali odlucujucu tekmu za titulu sa Sarajevom
Dobro
Mislio sam na domace utakmice :)

Na gostovanjima je opet uvijek tu negdje isti broj uvijek, 100-150, max 200 ljudi. Ma koji bili na tablici.

****, nismo sindikalna organizacija nego navijacka grupa.

Drago mi je da pratis ;)

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 17:47

Faugusto ne pratim vas brato nego imam lajkovanu NS na fb :) pa sve ispratim

Evo kad vec pises o odanosti. Ova sezona isto kolo. Mi protiv Sarajeva igrali na kosevu a vi kuci sa Željom. Mi ispali dva kola prije ove tekme a vi prvi na tabeli ili ste u bod. Daj bola bježi tamo. Ti mi našao o neke 2000 pricat :tokralju:
slika
slika

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 19:08

Navijaci Veleza davne 1974 u Splitu. Bubanj nose Taso Delić i Dragan Čović
slika

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 04 jan 2016, 19:29

Izdaše vas naj rođeniji :rol: eto što osta od kluba svi se razbježaše neka diće se raja tu je SDA furate kofol ljevicu, a SDP nije pobjedio u Mostaru od nezavisnosti BH :D stvarno za nepovjerovat :pinokio:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 19:33

ultra gitano je napisao/la:Izdaše vas naj rođeniji :rol: eto što osta od kluba svi se razbježaše neka diće se raja tu je SDA furate kofol ljevicu, a SDP nije pobjedio u Mostaru od nezavisnosti BH :D stvarno za nepovjerovat :pinokio:
Dizemo se brato ubrzo. Akobogda idu bolji dani. Problem je sto mi nismo ko vi pa ne izlazimo na te izbore. Yebiga nekome najvazniji dan u godini a nekome nedjelja za roštiljanje. Mahanje komšija :wave:

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 04 jan 2016, 19:40

Nermine spašavaj :rol: ma jok biće bolje kažu :bih:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 19:45

ultra gitano je napisao/la:Nermine spašavaj :rol: ma jok biće bolje kažu :bih:
Kakav nermin sta ti je komsija i ne trolaj temu bezveze ako nemas nista postavit. Yebo te politika. Slabo ti se mi u to razumijemo :wave:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 04 jan 2016, 20:53

Cocaine je napisao/la:Faugusto ne pratim vas brato nego imam lajkovanu NS na fb :) pa sve ispratim

Evo kad vec pises o odanosti. Ova sezona isto kolo. Mi protiv Sarajeva igrali na kosevu a vi kuci sa Željom. Mi ispali dva kola prije ove tekme a vi prvi na tabeli ili ste u bod. Daj bola bježi tamo. Ti mi našao o neke 2000 pricat :tokralju:
2000 ljudi/navijaca/simpatizera na stadionu, ne 2000 ultrasa.
=)
i vadjenje slika iz konteksta je debilno. prosjek uvijek sve odaje ;)

i opet kazem, tema mi je nebitna. dabogda nas uvijek bilo 2000 na domacim i 150-200 Ultrasa na gostovanjima....

pitao sam koji je razlog zbog kojeg su ljudi digli ruke od veleza, neces da odgovoris,,, cao.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 21:02

Fagustino koji si nick prije bio? Da ti odg. Niko nije digao ruke golemo ne kontas ali slabi rezultati uticu na posjetu. Lose uprave,kradje,nemar prema omladinskoj skoli i da ne nabrajam. Za te 2000? Slaba vam je posjeta s tim da ste konstantno u vrhu i da vam uprava svake godine radi dobar posao. Sjecam se prije 3-4 godine kad ste bili samo jednu sezonu slabi 12-13-14 ne znam koji. Nije vas bilo po 300 na stadionu i 20 na gostovanjima. E sad zamisli 20 godina tako. Malo siroka tematika i slazem se s tobom jer je svakom navijacu mjesto na tribini(sto se mene tice ja sam svaku) bio mu klub 1 ili 16 ali kod nas je mentalitet sto se toga tice cudan

Iako nije tema evo ti zahtjeva na novu stranicu i budućnost kluba. Udruzenje građana "Mostarski Rođeni" zajedno sa KN i grupom RA Old Crew. Mozda su neki digli ruke ali vecina nije i ne predajemo se lako. Prosli smo i gore proci cemo i ovo
:salut:

Želimo naglasiti da će se ovih 15 navijačkih zahtjeva morati pridržavati kako sadašnja tako i svaka buduća Uprava našeg voljenog kluba, ukoliko žele imati bezrezervnu podršku navijača.

Iskoristili bi ovu priliku da svim navijačima FK Velež poželimo sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu u nadi da će ona donjeti bolje sutra našem voljenom klubu.

15 NAVIJAČKIH ZAHTJEVA :

Izmjena Statuta FK Velež te sve buduće aktivnosti u klubu raditi u skladu sa Statutom
Uključiti sve raspoložive snage za pronalazak ljudi koji će u ovom momentu preuzeti rukovođenje klubom,
Finansijski presjek poslovanja i pozivanje na odgovornost,
Obezbjediti dva mjesta unutar UO kluba, jedno za predstavnika UG i jedno za predstavnika KN koji će u svakom momentu svjedočiti transparentnosti u radu UO kluba,
Izrada dugoročnog plana kako ekonomskog tako i funkcionalnog u kojem će se do u detalje razraditi model stabilnog finansiranja kluba kao i sistematizacija radnih mjesta i svih ostalih tačka koje jedan klub čine funkcionalnim,
Omladinski pogon staviti kao prioret na kojem će se u budućnosti graditi okosnica i kostur, prvog tima, formirati skauting radnu grupu koja će imati zadatak da u region pronalaze talentovane mlade igrače koji će se afirmisati u FK Velež, uspostaviti saradnju sa svim privatnim školama fudbala u gradu Mostaru i šire,
Omladinskoj školi obezbjediti sve potrebne i kvalitetne uslove za rad kao i kvalitetne stručnjake u okvirima naših mogućnosti,
Veća angažiranost po pitanju infrastrukture, stadiona, i radnih prostorija Fk Velež
Iznaći model korektne saradnje sa privrednicima Grada Mostara i regije,
Obezbjediti šefa stručnog štaba prvog tima koji će ponuditi viziju a koja će biti u skladu sa predloženim dugoročnim planom,te istom obezbjediti Slobodan rad I slobodan odabir igrača,
Dugoročni plan kvalitetno predstaviti legendama kluba te sa njima pokušati napraviti saradanju koja će biti bazirana na pomoći edukacije naših trenera kako bi stekli uslove za dobijanje Uefinih licenci a koji će u budućnosti raditi u Omladinskom pogonu i prvom timu,
Formirati radnu grupu unutar kluba koja će obaviti razgovore sa svim parlamentarnim strankama u Mostaru I pokušati napraviti deklaraciju koju će sve stranke potpisati a koja će se ticati svih vitalnih interesa Veleža kako na gradskom tako I na kantonalnom nivou,
Rukovodstvu kluba obezbjediti nesmetan rad i bezrezervnu podršku sve dok se budu držali zamišljenog plana i sve dok budu radili u skladu s njim
U slučaju određenih pritisaka i prijetnju službeno i javno obavjestiti javnost te u slučaju prijetnji bilo kakve prirode podnostiti krivične prijave protiv onih koji iste upućuju.
Zajedno sa UG i KN raditi na afirmaciji što većeg broja navijača Ii izradi krucijalnih projekata koji u mnogome mogu pomoći finansiranju kluba i njegovoj popularizaciji.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, delko, epidemija, MikiPirs i 21 gost.