Eno vraca se Bekric u želju iz ljubavi, isto kao što se vratio i Zeba. Kaže posle mercedes arena, želja mu je da igra na stadionu sa dvije kule.Tryg je napisao/la:Da u cijeloj priči nema ni truna istine Babović je potvrdio za medije u Srbiji. "Prvi put čujem. To su gluposti, orkestrirane iz jedne kuhinje koja je meni vrlo dobro poznata", poručio je iskusni Babović.
![]()
![]()
Rece navijac kluba iz kojega su pobjegli Jankovic i Jusufbasic i to u Vitez i Velez...Tryg je napisao/la:Da u cijeloj priči nema ni truna istine Babović je potvrdio za medije u Srbiji. "Prvi put čujem. To su gluposti, orkestrirane iz jedne kuhinje koja je meni vrlo dobro poznata", poručio je iskusni Babović.
![]()
![]()
Ne provaljuj se. Kakav kukesi i Benko i Duljević. Mogu oni tamo po novinama podgrijavati. Evo Benko rekao da nema pojma o tom a za Duljevića si izmislio vijest.Harisharis je napisao/la:Cujem hoce vam kukesi otet Benku i Duljevica
Taj Kukesi vam se bas na kosti navalio
Izmislio kao i ti za Miroslava Stevanovica pa ste tu negdje.jurisicduska je napisao/la:Ne provaljuj se. Kakav kukesi i Benko i Duljević. Mogu oni tamo po novinama podgrijavati. Evo Benko rekao da nema pojma o tom a za Duljevića si izmislio vijest.Harisharis je napisao/la:Cujem hoce vam kukesi otet Benku i Duljevica
Ako oni pređu u Kukesi, ja ću početi navijati za OlimpiC. Ići ću svaku tekmu sa mokroguzom, mancinijem, lupusom itd. da formiramo kop i okačimo udarni trans.Harisharis je napisao/la:Cujem hoce vam kukesi otet Benku i Duljevica
Pa i ne pricam sa normalnim normalni ne izmisljaju stvari. Ocito ne znas svoje mjesto.jurisicduska je napisao/la:Kanto godine nemoj mi se obraćati, nemaš kredibilitet da pričaš sa normalnim ljudima. U tor i u svoj rang inteligencije.
E ko se nasao pricati o normalnim ljudimapile87 je napisao/la:Pa i ne pricam sa normalnim normalni ne izmisljaju stvari. Ocito ne znas svoje mjesto.jurisicduska je napisao/la:Kanto godine nemoj mi se obraćati, nemaš kredibilitet da pričaš sa normalnim ljudima. U tor i u svoj rang inteligencije.
Omaklo ti se pa kontas napredak u svakom slucaju. Iskrene cestitke zasluzio si.PitarBordo je napisao/la:Pile otkud tebe ovdje? Ja kontao ti na nekoj promotivnoj turneji nakon osvajanja titule, a i red je da staviš avatar, evo mislim da ti je ovaj najbolje pristaje:
On topic: Ovo za Kukeši je možda veća ubleha nego za Medunjanina... Mada ko zna.
Nisam se ja tebi ni obracao nego ti meni. To sto ispadas glup do tebe je.PitarBordo je napisao/la:Ha? Hajde idi pokušaj biti glup negdje drugo, a mene mani me bušne demagogije.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, Bordo10, laszlo, Riziko, supervizor, worchester i 24 gosta.