de moderatori počistite ovog provokatora!Virtu4l je napisao/la:Šteta, 2-0 bi bilo 1,16

ma jbg bila bi oko 1,30, patimo se, kad nećeš ovee svoje sigurice da podijeliš s nama hokeji i ti kurci

@stula
može on sad i zayebavat uzeo je keš

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
de moderatori počistite ovog provokatora!Virtu4l je napisao/la:Šteta, 2-0 bi bilo 1,16
ma virto ne zna za kvotu veću od 5, stipu lafinustulic89 je napisao/la:meni licno ne treba preko pet da mi prodje kvota(ukupnu na tiketu mislim), nisam pohlepan kao neki nasi drugovi...![]()
![]()
a velis klepio ih @Virtu4l?
Pazi ovu braću, pogledaj Texas i zadnji h2h meč koji su igrali u novembru,LjumanM95 je napisao/la:ma jbg bila bi oko 1,30, patimo se, kad nećeš ovee svoje sigurice da podijeliš s nama hokeji i ti kurci![]()
![]()
http://live.aba-liga.com/aba/live.php?id=crv_ced4040deuce je napisao/la:Gdje mogu pratiti poene igraca CZV-Cedevita
**** ja onom Rehagelu gdje god sta ima zbog njega kad god vidim grcku ekipu odma mi prvo padne napamet manje od 3 gola, a cijelo vrijeme kontam mogao bi ih nabit Panatinaikos i opet odigram manjezgmiky je napisao/la:grci za 16 minuta 4+![]()
ma tenis ove sezone samo kontrahendi na tzv favoriteSlevinKelevra je napisao/la:Lijepi fudbal... sta ovi teniseri rade, ovo nije normalno.
da hoće malo očistiti atp od ovih lopovčina i prevaranata bilo bi puno lakše pogoditi, a i ostali bi dvaput promislili prije nego što bi pravili cirkus.. al' imam osjećaj da nema nikakvih institucija da prate to i sankcionišu ove prevarante... u 5 godina se jednom desi da izbace nekog, a napravi se milion prevaraSlevinKelevra je napisao/la:Lijepi fudbal... sta ovi teniseri rade, ovo nije normalno.
Najlakše se tenis namjesti a najteže za dokazati.LjumanM95 je napisao/la:da hoće malo očistiti atp od ovih lopovčina i prevaranata bilo bi puno lakše pogoditi, a i ostali bi dvaput promislili prije nego što bi pravili cirkus.. al' imam osjećaj da nema nikakvih institucija da prate to i sankcionišu ove prevarante... u 5 godina se jednom desi da izbace nekog, a napravi se milion prevaraSlevinKelevra je napisao/la:Lijepi fudbal... sta ovi teniseri rade, ovo nije normalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.