FK Velež (opšte diskusije)

Cocaine
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 18:12

VFC bjeri brato ko ih yebe. Ne odgovaraj im nikako. Satraše glupostima

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 08 jan 2016, 03:16

Znam dosta Tuzlaka ,vicina je ono super gradska raja,vole zdravu zayebanciju,ali ovih par sto se javlja ovdje na nasoj temi stvarno ne shvatam nikako,i prevrsili su svaku mjeru .OK je zayebancija ponekad prebaciti ovo-ono,nemam nista protiv, ali ovi su izgleda zamjenili klub,vise su na ovoj temi nego na temi svog kluba,i smorise brate.I evo haj' to ,ali brate postali dosadni jer u par zadnjih mjeseci u svakom postu pisu jednu te istu stvar,bola bar malo promjenite post.Hebo te, ko da ih je neki zrinjevac pravio(ovako su i oni iz pocetka visili po nasim temama i smarali nekim kompleksima, nisi mogo ostati od njih).Nemam pojma zasto,ali vise su na nasoj temi nego njihovoj iako tamo imaju razloga biti sto cesce da uzivaju u trenutnom uspjehu svoga kluba.(usput svaka cast na velikom uspjehu :cool: ,zasluzeno,u samo 2 godine od gasenja i iz lige F jesenji prvaci PL,za svaki respekt :salut: )
Sloboda je za mene jedan od 5 velikana BH fudbala i sa te strane im veliki respekt,kao i to sto je radnicki klub kao i Velez.Nikome nije bilo drago kad je Sloboda ispala(bilo je nekih sala sa nase strane ali nista zlonamjerno,vise ste vi svojim optuzbama zatrovali odnose dva velikana),ko sto nikome ko prati odavno fudbal nije drago ni da Velez ispane,ali sta se moze, zasluzili smo nema sta i jedni i drugi da ispadnemo,i neka smo ;) .Steta bi bila da recimo ona Mladost ispane(iako je prema Velezu i Slobodi jako mali klub) ali su pokazali, iako manji klub, da znaju bolje raditi,da rade postenije i savjesnije,da imaju vise zelje za uspjehom i realno zasluzuju da ostanu u ligi a mi zasluzujemo da ispadnemo(valjda ce mo se malo opametiti)

Nadam se da ce te osvojiti sampionsku titulu,vrijeme je da se i vi malo radujete ;) ,ali nemojte to kvariti ovakvim nakaradnim postovima,bola idite tamo radujte se,sta ste se svezali ove teme i kluba hehe svasta u PM :mrgreen:

I DA ZIVIM ZADNJI DAN VELEZU GA POKLANJAM :tokralju:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 08 jan 2016, 09:07

@rodjak stari mostarski tifoz :salut:

Ma ništa te brato nisu skontale kunde do kojih je ova poruka trebala doć :mrgreen:

Forza

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 08 jan 2016, 22:26

Hamza Mesanović(18) na probi u Hajduku

Jel cemu momak :)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 08 jan 2016, 22:32

Android je napisao/la:Hamza Mesanović(18) na probi u Hajduku

Jel cemu momak :)
Brato nesto izmedju Reusa i Muhameda Konjića :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jan 2016, 04:27

rodjak je napisao/la:Znam dosta Tuzlaka ,vicina je ono super gradska raja,vole zdravu zayebanciju,ali ovih par sto se javlja ovdje na nasoj temi stvarno ne shvatam nikako,i prevrsili su svaku mjeru .OK je zayebancija ponekad prebaciti ovo-ono,nemam nista protiv, ali ovi su izgleda zamjenili klub,vise su na ovoj temi nego na temi svog kluba,i smorise brate.I evo haj' to ,ali brate postali dosadni jer u par zadnjih mjeseci u svakom postu pisu jednu te istu stvar,bola bar malo promjenite post.Hebo te, ko da ih je neki zrinjevac pravio(ovako su i oni iz pocetka visili po nasim temama i smarali nekim kompleksima, nisi mogo ostati od njih).Nemam pojma zasto,ali vise su na nasoj temi nego njihovoj iako tamo imaju razloga biti sto cesce da uzivaju u trenutnom uspjehu svoga kluba.(usput svaka cast na velikom uspjehu :cool: ,zasluzeno,u samo 2 godine od gasenja i iz lige F jesenji prvaci PL,za svaki respekt :salut: )
Sloboda je za mene jedan od 5 velikana BH fudbala i sa te strane im veliki respekt,kao i to sto je radnicki klub kao i Velez.Nikome nije bilo drago kad je Sloboda ispala(bilo je nekih sala sa nase strane ali nista zlonamjerno,vise ste vi svojim optuzbama zatrovali odnose dva velikana),ko sto nikome ko prati odavno fudbal nije drago ni da Velez ispane,ali sta se moze, zasluzili smo nema sta i jedni i drugi da ispadnemo,i neka smo ;) .Steta bi bila da recimo ona Mladost ispane(iako je prema Velezu i Slobodi jako mali klub) ali su pokazali, iako manji klub, da znaju bolje raditi,da rade postenije i savjesnije,da imaju vise zelje za uspjehom i realno zasluzuju da ostanu u ligi a mi zasluzujemo da ispadnemo(valjda ce mo se malo opametiti)

Nadam se da ce te osvojiti sampionsku titulu,vrijeme je da se i vi malo radujete ;) ,ali nemojte to kvariti ovakvim nakaradnim postovima,bola idite tamo radujte se,sta ste se svezali ove teme i kluba hehe svasta u PM :mrgreen:

Pozdrav za tebe I slicne navijace Veleza ..respekt veliki I drago mi je sto smo se upoznali I popili pice par dana nakon ispadanja iz lige moje Slobode ...reapekt tebi veliki za ljibav I sve sto dajes za svoj klub
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 jan 2016, 17:30

SaltCityAttack je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Znam dosta Tuzlaka ,vicina je ono super gradska raja,vole zdravu zayebanciju,ali ovih par sto se javlja ovdje na nasoj temi stvarno ne shvatam nikako,i prevrsili su svaku mjeru .OK je zayebancija ponekad prebaciti ovo-ono,nemam nista protiv, ali ovi su izgleda zamjenili klub,vise su na ovoj temi nego na temi svog kluba,i smorise brate.I evo haj' to ,ali brate postali dosadni jer u par zadnjih mjeseci u svakom postu pisu jednu te istu stvar,bola bar malo promjenite post.Hebo te, ko da ih je neki zrinjevac pravio(ovako su i oni iz pocetka visili po nasim temama i smarali nekim kompleksima, nisi mogo ostati od njih).Nemam pojma zasto,ali vise su na nasoj temi nego njihovoj iako tamo imaju razloga biti sto cesce da uzivaju u trenutnom uspjehu svoga kluba.(usput svaka cast na velikom uspjehu :cool: ,zasluzeno,u samo 2 godine od gasenja i iz lige F jesenji prvaci PL,za svaki respekt :salut: )

Pozdrav za tebe I slicne navijace Veleza ..respekt veliki I drago mi je sto smo se upoznali I popili pice par dana nakon ispadanja iz lige moje Slobode ...reapekt tebi veliki za ljibav I sve sto dajes za svoj klub
hvala zivio care :thumbup: ,pozdrav i tebi.

I meni je drago da smo se upoznali i popili pice zajedno i malo prodiskutovali o "tekucoj" problematici dvaju klubova ali i ostalim temama.Ti si jedan izmedju ostalih iz ovog mog posta gore gdje pisem o Tuzlacima koji su pravi navijaci svoga kluba ;).Svako dobro :cool:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 jan 2016, 17:40

Hajmo druga liga :lol: Sala mala, reko da vas malo trznem, meni kao navijacu Slobode je stvarno zao vas navijaca Veleza jer znamo kroz sta smo mi prosli a i vama valja isto tako, muke su to pogotov nakaradna liga federacije, dole lome noge, kosti, rebra, ma ljudi u kost deru, sudije su domacinske plus mnogi ce se nabrijati kad budete gostovali Radnickom, Bratstvu, Capljini, Branitelju, nek vam je bog na pomoci jer mi znamo kakva je to liga dole, ako nemas sudija i para donji si.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 jan 2016, 21:40

Ne trebaju nama ni pare ni sudije. Nismo se ni onda tim služili. Kao da je juce bila ta 2004 godina i borba sa Budućnosti, 6000 ljudi zadnje kolo u vrapčićima ceka rezultat iz Bihaca. Jedinstvo koje nije 5 godina izgubilo kuci prima od Budućnosti gol u 89-oj minuti. Plač tuga ali smo gospodski to progutali. Godina poslje u bod mi i Jedinstvo,3000 nas u Kaknju zadnje kolo isto na pošteno idemo da pobjedimo dok Jedinstvo gostuje kod komšija iz Podgrmeča ili Krajišnika(ne sjecam se). Mi gubimo uz tendenciozno suđenje i neviđene startove mesara iz Rudara koji nisu prezali da nekome nogu slomiju samo da dobiju obećanu premiju od Jedinstva,sudija nam ne svira penal na 1:1 dok Jedinstvo na komšijsku uzima Podgrmeč/Krajišnik. Opet syebani ko foke sa gorkom pilulom u grlu ali opet sa dostojanstvom i ponosom. Godina poslje te pravimo extra ekipu sa Šešlijom na čelu i yebemo svima majku u picku,prvih osam tekmi i osam pobjeda"cuvena pjesma osam od osam yebote osam od osam" sezonu furiozno zavrsavamo sa 10ak bodova ispred drugog ali sa ponosom,15 000 ljudi na mostarskoj musali i duplom radosti koju su prouzrokovale one dvije prijasnje nepostene sezone. Sta zelim da ti kazem. Mi smo Velež,mi nismo neka seljačka ekipa i dabogda se nikad ne vratili ako to bude kupovanjem sudija i utakmica. Yebiga mi smo takvi,gospodski manir i ponos na svoju herojsku istoriju.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

salmy

Post Postao/la salmy » 09 jan 2016, 22:01

fukara87 je napisao/la:Hajmo druga liga :lol: Sala mala, reko da vas malo trznem, meni kao navijacu Slobode je stvarno zao vas navijaca Veleza jer znamo kroz sta smo mi prosli a i vama valja isto tako, muke su to pogotov nakaradna liga federacije, dole lome noge, kosti, rebra, ma ljudi u kost deru, sudije su domacinske plus mnogi ce se nabrijati kad budete gostovali Radnickom, Bratstvu, Capljini, Branitelju, nek vam je bog na pomoci jer mi znamo kakva je to liga dole, ako nemas sudija i para donji si.
Pa ti nam prijatelju opisa ligu Federacije ko da cemo igrat u Bocvani ili u negdje u dalekoj Africi kod navijaca Bokoharam :lol: :lol: :lol: :lol:
Velez jos nije ispao, a kad ce ne znamo, sto znaci kole srece se okrece, tako da dusebriznicima iz okolice Tuzle porucujem, razgulite i o.d.j.e.b.i.t.e. u skokovima na svoje forume.
Pustite nas da svoju muku mucimo i gledajte svoja posla :mrgreen: :mrgreen:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 10 jan 2016, 00:45

U ligi 12 gdje moras biti medju 10 prvih ekipa da bih ostao u lizi ,pa ce se u i buduce desavati da neko od vecih klubova ispane,posto nema puno prostora za kalkulacije(ko do sada)Cim se ne boris za evropu(prvih 4-5 ekipa) ti si automatski ukljucen u borbu za opstanak.Evo recimo Zeljo je bio u nekoliko navrata blizu opasne zone.Sta hocu da kazem.U dosadasnjoj ligi od 16 je bilo cudo kad ispane neki "veci" klub,ali u ovoj lizi od 12 ce se to desavati puno cesce.Klub koji imalo bude imo neke turbulencije kroz sezonu bit ce automatski u vrlo nezgodnoj poziciji i tesko ce moci da sacuva status.Evo recimo isto tako je u hrvatskoj ligi ,cesto se bore za opstanak ili ispadaju klubovi koji su nekad jaki bili.Mislim da ce kod nas opstajati oni klubovi koji ce imati najvise gledalaca na svojim utakmicama(uz naravno infrastrukturu),jer ce to biti u buducnosti bitna stvar (za razliku do sada).Recimo Olimpic i slicni Olimpicu nece tu imati sta da traze.Poslozit ce se sve na svoje mjesto mozda za narednih 5 godina.

VELEZ JE ZIVOT MOJ

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 10 jan 2016, 09:52

Cocaine je napisao/la:Ne trebaju nama ni pare ni sudije. Nismo se ni onda tim služili. Kao da je juce bila ta 2004 godina i borba sa Budućnosti, 6000 ljudi zadnje kolo u vrapčićima ceka rezultat iz Bihaca. Jedinstvo koje nije 5 godina izgubilo kuci prima od Budućnosti gol u 89-oj minuti. Plač tuga ali smo gospodski to progutali. Godina poslje u bod mi i Jedinstvo,3000 nas u Kaknju zadnje kolo isto na pošteno idemo da pobjedimo dok Jedinstvo gostuje kod komšija iz Podgrmeča ili Krajišnika(ne sjecam se). Mi gubimo uz tendenciozno suđenje i neviđene startove mesara iz Rudara koji nisu prezali da nekome nogu slomiju samo da dobiju obećanu premiju od Jedinstva,sudija nam ne svira penal na 1:1 dok Jedinstvo na komšijsku uzima Podgrmeč/Krajišnik. Opet syebani ko foke sa gorkom pilulom u grlu ali opet sa dostojanstvom i ponosom. Godina poslje te pravimo extra ekipu sa Šešlijom na čelu i yebemo svima majku u picku,prvih osam tekmi i osam pobjeda"cuvena pjesma osam od osam yebote osam od osam" sezonu furiozno zavrsavamo sa 10ak bodova ispred drugog ali sa ponosom,15 000 ljudi na mostarskoj musali i duplom radosti koju su prouzrokovale one dvije prijasnje nepostene sezone. Sta zelim da ti kazem. Mi smo Velež,mi nismo neka seljačka ekipa i dabogda se nikad ne vratili ako to bude kupovanjem sudija i utakmica. Yebiga mi smo takvi,gospodski manir i ponos na svoju herojsku istoriju.

Kod tebe Jedinstvo dvije sezone za redom prvak federalne lige.
Sloboda je cijeli život moj !

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 10 jan 2016, 09:58

Haj opet procitaj

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 jan 2016, 14:32

Cocaine je napisao/la:Ne trebaju nama ni pare ni sudije. Nismo se ni onda tim služili. Kao da je juce bila ta 2004 godina i borba sa Budućnosti, 6000 ljudi zadnje kolo u vrapčićima ceka rezultat iz Bihaca. Jedinstvo koje nije 5 godina izgubilo kuci prima od Budućnosti gol u 89-oj minuti. Plač tuga ali smo gospodski to progutali. Godina poslje u bod mi i Jedinstvo,3000 nas u Kaknju zadnje kolo isto na pošteno idemo da pobjedimo dok Jedinstvo gostuje kod komšija iz Podgrmeča ili Krajišnika(ne sjecam se). Mi gubimo uz tendenciozno suđenje i neviđene startove mesara iz Rudara koji nisu prezali da nekome nogu slomiju samo da dobiju obećanu premiju od Jedinstva,sudija nam ne svira penal na 1:1 dok Jedinstvo na komšijsku uzima Podgrmeč/Krajišnik. Opet syebani ko foke sa gorkom pilulom u grlu ali opet sa dostojanstvom i ponosom. Godina poslje te pravimo extra ekipu sa Šešlijom na čelu i yebemo svima majku u picku,prvih osam tekmi i osam pobjeda"cuvena pjesma osam od osam yebote osam od osam" sezonu furiozno zavrsavamo sa 10ak bodova ispred drugog ali sa ponosom,15 000 ljudi na mostarskoj musali i duplom radosti koju su prouzrokovale one dvije prijasnje nepostene sezone. Sta zelim da ti kazem. Mi smo Velež,mi nismo neka seljačka ekipa i dabogda se nikad ne vratili ako to bude kupovanjem sudija i utakmica. Yebiga mi smo takvi,gospodski manir i ponos na svoju herojsku istoriju.

Necete kupiti, al zato volite prodati :lol:

Sad bez zajebancije, nadam se da cete se sto prije vratiti i da budete stabilni u ligi 12. :salut:
Yebo Olimpic, Radnik i slicne, nije to to.
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jan 2016, 22:11

ko vam je jos otisao iz kluba...posto je ocigledno da vam niko nece doci
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 15 jan 2016, 22:26

Ko kaze da nece niko doci. Iz Ancone je na probi zadnji vezni Votie Pocifa. Prije Ancone igrao za Triestinu i Como

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 15 jan 2016, 23:00

Cocaine je napisao/la:Ko kaze da nece niko doci. Iz Ancone je na probi zadnji vezni Votie Pocifa. Prije Ancone igrao za Triestinu i Como
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Dobro nije Driblaga Dribladu iz Francuske :urnebes:
Koji si ti lik to je za izucavanje :urnebes:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 15 jan 2016, 23:05

Agamemnon je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Ko kaze da nece niko doci. Iz Ancone je na probi zadnji vezni Votie Pocifa. Prije Ancone igrao za Triestinu i Como
Ako hoces mogu ti poslati njegov You Tube klip na pp pa da mi odgovoriš sviđa li ti se Pocifa. Ej znas koja igracina

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 15 jan 2016, 23:14

Cocaine je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
Ako hoces mogu ti poslati njegov You Tube klip na pp pa da mi odgovoriš sviđa li ti se Pocifa. Ej znas koja igracina
nemoras,gledam evo klip ovog stopera sto vam dolazi iz Angole Nidjee Nikogga,zvijer je
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 15 jan 2016, 23:16

Ne bola samo da mi odgovoris svidja li ti se Pocifa. Nije zayebancija. Da ti posaljem na pp klip da ne lijepim ovdje

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, bvsic, Kaunas, ristagrad, spolacentra, VolimBiH96, Zidnisatzidni i 61 gost.