Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Moj djed bi smisleniji komentar dao iako ne vidi pisati.anell je napisao/la:Tema Arsenala- mjesto gdje možeš pročitati nagluplje komentare
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Manipalotor i lazov Artetits nastavlja sa politikom laganja tako je sad stavio meni da je Arsenal bolji sa polovnim Campbellom nego Alexisom. Alexis je jedini igrac od ovih ozlijedjenih za koejg mozemo reci da je veliki hendikep ova ostala buranija je apsolutno nebitna, povreda Cazorla je najvece pojacanje pored dovodjenja Cechas ove godine.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Tvoj djed > anelltopnik1 je napisao/la:Moj djed bi smisleniji komentar dao iako ne vidi pisati.anell je napisao/la:Tema Arsenala- mjesto gdje možeš pročitati nagluplje komentare

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Upravo nešto kontam da Paja ustvari govori da nama ne trebaju pojačanja. Bolji smo bez Kokelana, a sa njim smo prekucali kalendarsku 2015. Sad sve ima smisla, čovjek nam indirektno govori da pojačanja ne trebaju.anell je napisao/la:Tvoj djed > anelltopnik1 je napisao/la:Moj djed bi smisleniji komentar dao iako ne vidi pisati.anell je napisao/la:Tema Arsenala- mjesto gdje možeš pročitati nagluplje komentare
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Uvijek sam tvrdio da je Paja zapravo Wengerov plaćenik koji služi na forumu da ispaljuje najgluplje stvari.topnik1 je napisao/la:Upravo nešto kontam da Paja ustvari govori da nama ne trebaju pojačanja. Bolji smo bez Kokelana, a sa njim smo prekucali kalendarsku 2015. Sad sve ima smisla, čovjek nam indirektno govori da pojačanja ne trebaju.
Ma oni su ti suprotni krajevi istog magneta.. Minus i plus ko paja i WengerArtetitis je napisao/la:Uvijek sam tvrdio da je Paja zapravo Wengerov plaćenik koji služi na forumu da ispaljuje najgluplje stvari.topnik1 je napisao/la:Upravo nešto kontam da Paja ustvari govori da nama ne trebaju pojačanja. Bolji smo bez Kokelana, a sa njim smo prekucali kalendarsku 2015. Sad sve ima smisla, čovjek nam indirektno govori da pojačanja ne trebaju.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Gnabry vracen s posudbe.
Pametno, propade mu dzaba pola godine. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nocas pred spavanje bas razmisljam sto Gnabrya ne vrate. Momak ne igra tamo a nama je preko potreban za rotaciju!
Odlicno! Dobar je on igrac malo zakrzljao ali brzo ce se on trgnuti. Ja ga ocekujem vec sada protiv Sunderlanda da odmori Ozila.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odlicno! Dobar je on igrac malo zakrzljao ali brzo ce se on trgnuti. Ja ga ocekujem vec sada protiv Sunderlanda da odmori Ozila.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Gnabry je bolji igrac i od Campbella, Walnuta i Oxa koji su prosjecni krilni igraci i nista vise. NAravno pitanje je sad kakav je kvalitet trenutno Gnabry obzirom da se nije nametnuo u WBA vjerujem zbog cinjenice da su mu doktori Arsenala vjerovatno unazadili karijeru za sva vremena a bio je uveliko u prvom timu cak je startovao i zabijao u mecevima EPL.
Sjecam se dobro kad sam pricao da nemamo vrhunsko krilo mnogi su ovde pjenili ali to je istina, OX je pored toga sto je imao solidan start ove sezone i cinjenice da ga je voajer za to nagradio klupom ipak razocarao, sramotna statistika u Premier ligi a forsiralo ga se 5 puta vise nego Gnabrya koji ej vise pokazao za ono malo sto je dobio. Sta reci o Walnutu gledao sam snimak protiv Newcastla, tesko limitiran igrac jednostavno on ima svoj limit tipicni primjer Engleskog vjecitog talenta vec odavno je jasno da on nikad nece biti ono sto su mislili da ce biti kad su ga skupo platili kao tinejdzera u ono doba, Ox ide njegovim stopama.
Sto se tice Joela borben igrac respekt za to ali igrac je za neke manje ekipe nije on ta klasa da igra na vrhunskom nivou pogotovo ne da igra konstantno, bice on nekad koristan ali nije to to. Sama cinjenica da je najjace krilo u ekipi igrac koji je krilni napadac Alexis dovoljno govori u kakvoj smo situaciji.
Sjecam se dobro kad sam pricao da nemamo vrhunsko krilo mnogi su ovde pjenili ali to je istina, OX je pored toga sto je imao solidan start ove sezone i cinjenice da ga je voajer za to nagradio klupom ipak razocarao, sramotna statistika u Premier ligi a forsiralo ga se 5 puta vise nego Gnabrya koji ej vise pokazao za ono malo sto je dobio. Sta reci o Walnutu gledao sam snimak protiv Newcastla, tesko limitiran igrac jednostavno on ima svoj limit tipicni primjer Engleskog vjecitog talenta vec odavno je jasno da on nikad nece biti ono sto su mislili da ce biti kad su ga skupo platili kao tinejdzera u ono doba, Ox ide njegovim stopama.
Sto se tice Joela borben igrac respekt za to ali igrac je za neke manje ekipe nije on ta klasa da igra na vrhunskom nivou pogotovo ne da igra konstantno, bice on nekad koristan ali nije to to. Sama cinjenica da je najjace krilo u ekipi igrac koji je krilni napadac Alexis dovoljno govori u kakvoj smo situaciji.
Gnabry nema po sezone fudbala na seniroskom nivou,prica da je bolji od bilo koga ne pije vode,.
-
- Kontakt:
Ima onoliko koliko je dobio sansu a imao bi vise da nije retarda koji su ga nekako od obicne ozlijede od par sedmica uspjeli izbaciti na citavu godinu dana izvan fudbala. On je generacija Bellerina i najbolji igrac te generacije uz istog i bio je u prvom timu Arsenala prije Bellerina.
Koliko ti je na tom nivou imao sezona voljeni Coqelin ako ne racunamo posudbe u Charltonu i klupe u Frankfurtu ili dje vec u Njemackoj? Imao par nastupa po kupovima i onaj mjesec fudbala u prvom timu kad se ozlijedio protiv Chelsea...
Koliko ti je na tom nivou imao sezona voljeni Coqelin ako ne racunamo posudbe u Charltonu i klupe u Frankfurtu ili dje vec u Njemackoj? Imao par nastupa po kupovima i onaj mjesec fudbala u prvom timu kad se ozlijedio protiv Chelsea...
Opet mi nisi rekao kako ga to cini boljim igracem od Cambella ili Wallcotta,živo me interesuje na osnovu cega si to zakljucio,.
Gnabry je cetri godine mladji od Coquelina a i ovaj drugi je dobio šansu iz nicega,trebao nam je DM na zimu,Wenger se sjetio njega,ovaj mu zahvalio igrama na terenu i to je to,.
Ballerinu je konkurencija mrtvi Debushy koji bi vjerovatno ostao prvi izbor na desnom beku da nije imao onu povredu koja je Hectoru otvorila dosta neplaniranih minuta,.
Gnabry je cetri godine mladji od Coquelina a i ovaj drugi je dobio šansu iz nicega,trebao nam je DM na zimu,Wenger se sjetio njega,ovaj mu zahvalio igrama na terenu i to je to,.
Ballerinu je konkurencija mrtvi Debushy koji bi vjerovatno ostao prvi izbor na desnom beku da nije imao onu povredu koja je Hectoru otvorila dosta neplaniranih minuta,.
-
- Kontakt:
Cini ga to sto je kao mlad igrac maksimalno iskoristio minutazu i veoma dobro igrao i bio cak neko vrijeme i starter u Premier ligi a imao je mozda 19 godina max tada. Jednostavno bolja kontrola lopte i dribling od svakog od ova tri krila, Ox ne zna kontrolisati loptu i kad predribla igraca spetlja se sam, Walnut da ne pricam on sa svojom brzinom ne moze matorog Terrya na cistini da pretrci jer jednostavno ne zna, Campbell nista posebno, fakat konkurencija presmijjesna haj ako racunas Alexisa onda mozes recis ta ima traziti tu ali pored ova 3 prosjeka svako moze dobiti sansu jer nisu nista posebno. OX toliko love kosta a u 2015 nema gola i asistencije u Premier ligi prejadno...
DEbuchy kao bek nije nista losiji igrac nego sto su Joel, Walnut i OX krila cak naprotiv mislim da je Debuchy bolji.
DEbuchy kao bek nije nista losiji igrac nego sto su Joel, Walnut i OX krila cak naprotiv mislim da je Debuchy bolji.
-
- Kontakt:
Opet kazem nisam siguran kakav je sad Gnabry i da li ce biti od koristi ali svakako se moze probati jer nam na toj poziciji desnog krila a sad kad nema Alexisa i lijevog ionako igraju bezveznjaci i prosjeci koje je itekako moguce mijenjati.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Paja je upravu donekle, Gnabry ono sto je odigrao, bilo je stvarno dobro, sjecam se samo jednog promasaja nebitnog jer smo vodili 2-3 razlike ja mislim vec ne znam protiv koga na kraju utakmice i poslije toga je nekako Wenger stao s njegovim ubacivanjem u ekipu pa je dosla i povreda i to ga je dosta unazadilo.. Ne mozes reci sad da je bolji od Oxa ako gledamo po igrama prije jer je i Ox imao dobrih utakmica mnogo vise nego Gnabry jer je vise igrao, ali se slazem da se momak trebao vise forsirati nego sto je Wenger to radio.. Ono sto je Paja upravu jeste da bi imali dobro krilo da je forsiran koliko je OX npr forsiran jedno vrijeme jbg to su neke sitnice, al ne mozes ih nazvati greskama jer su to jos uvijek mladi igraci pa jedan ima 20 drugi 22 godine smijesno mislim govoriti da su propali ili nesto ali neko mora proigrat na tom desnom krilu..
Trenutno tu najbolje djeluje Campbell, ali sam uvjeren da ce Walcott tamo igrati kad se vrati Alexis i ode na lijevo krilo. Alexis - Ozil - Walcott i u napadu Giroud. Ovo protiv Liverpoola vec vidim da ce izvest.
Vise me brine ovo iza njih sto ce biti, volio bih da Elneny dodje do te utakmice pa nek on igra u paru s Ramseyem ili ako ne dodje neka igra Chambers zadnjeg veznog, samo da ne bude Flamini tu, to cemo da izgubimo 120% s njim u ekipi.
Trenutno tu najbolje djeluje Campbell, ali sam uvjeren da ce Walcott tamo igrati kad se vrati Alexis i ode na lijevo krilo. Alexis - Ozil - Walcott i u napadu Giroud. Ovo protiv Liverpoola vec vidim da ce izvest.
Vise me brine ovo iza njih sto ce biti, volio bih da Elneny dodje do te utakmice pa nek on igra u paru s Ramseyem ili ako ne dodje neka igra Chambers zadnjeg veznog, samo da ne bude Flamini tu, to cemo da izgubimo 120% s njim u ekipi.
Šta je u pravu ?
To da je bolji igrac od Walcotta ? Da jeste danas bi bio glavni igrac u WBA,može biti al sad trenutno nije,šta više,pojma nemam šta ocekivati od momka koji mjesecima nije igrao fudbal,.
Dobit ce šansu,da se ne racuna na njega prihvatila bi se neka ponuda ,nije da nije istih bilo,.
Nemam ja ništ protiv da momak dobije šansu,možda i bude prava stvar al na takvo nešto nema garancije,tvrditi da je bolji od nekog u ovom trenutku je smješno,.
To da je bolji igrac od Walcotta ? Da jeste danas bi bio glavni igrac u WBA,može biti al sad trenutno nije,šta više,pojma nemam šta ocekivati od momka koji mjesecima nije igrao fudbal,.
Dobit ce šansu,da se ne racuna na njega prihvatila bi se neka ponuda ,nije da nije istih bilo,.
Nemam ja ništ protiv da momak dobije šansu,možda i bude prava stvar al na takvo nešto nema garancije,tvrditi da je bolji od nekog u ovom trenutku je smješno,.
Gnabry je imao povredu leđa i to mu je syebalo rapidan razvoj karijere u Arsenalu.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.