FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Pročitah nešto u novinama, hoče da vrate 4 naša bivša igrača, Jocu, Đelmića, Bojana Puzigaću i Raspudu. Ako se bar dvoje vrate, biće opstanak naš, tu nema priče 

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ugljesa je poseban 

A od ovih pojacanja... Tesko....

A od ovih pojacanja... Tesko....
Ako brzo formiramo upravu postoji mogucnost za dovodjenjem ovih igraca . Po meni kvalitetnih 6-7 igraca i opstanak je sigurno.
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Gdje je onaj lik sto je imao nick @armagedon. Pisao je prije 2-3 godine. Kako je mrzio Želju a imao dobar smisao za humor. Momački je izvaljivao lisica žešća 

-
- Kontakt:
šlagir'o seCocaine je napisao/la:Gdje je onaj lik sto je imao nick @armagedon. Pisao je prije 2-3 godine. Kako je mrzio Želju a imao dobar smisao za humor. Momački je izvaljivao lisica žešća

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ništa više nije sigurno i izvjesno.bluearmy je napisao/la:Ako brzo formiramo upravu postoji mogucnost za dovodjenjem ovih igraca . Po meni kvalitetnih 6-7 igraca i opstanak je sigurno.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
imal kakvih desavanja u Platonovoj...uprava,odlasci,dolasci il ce se to ko i obicno u zadnjih 10 dana sabirat s brda s dola
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Tristan
- Kontakt:
Uprave nema ni na vidiku, otisao je mali Jakupovic u Bihac, nije ni dobio neku sansu u Borcu. Pojacanje nema, ko ce dovoditi pojacanja kad nema uprave. Sto kazes sve ce to ko i obicno... valjda prezivimostaragarda je napisao/la:imal kakvih desavanja u Platonovoj...uprava,odlasci,dolasci il ce se to ko i obicno u zadnjih 10 dana sabirat s brda s dola

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Nista, nikakve info, sanicanin takodje vise nije kod nas, trazi klub (mozda ce u seriju b u Italiji, Raspudic kaze da se ne bi vratio dok se stvari u klubu ne poprave... Posljednja informacija na netu da je Sanicanin otisao, a kad je to bilo.Tristan je napisao/la:Uprave nema ni na vidiku, otisao je mali Jakupovic u Bihac, nije ni dobio neku sansu u Borcu. Pojacanje nema, ko ce dovoditi pojacanja kad nema uprave. Sto kazes sve ce to ko i obicno... valjda prezivimostaragarda je napisao/la:imal kakvih desavanja u Platonovoj...uprava,odlasci,dolasci il ce se to ko i obicno u zadnjih 10 dana sabirat s brda s dola
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Puno srece u borbi za zivot goli.
Hvala, trebaće nam...Shadows je napisao/la:Puno srece u borbi za zivot goli.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- Evolve
- Kontakt:
Zna li ko o kakvoj je cifri rijec kad je u pitanju Jovic? Kolika odšteta?
NK Široki Brijeg
siroki ga je mogao uzeti za SAMO 15.000 evra ljetos. mislim da je sad drugacija situacija, kada su konkretno pregovori sa sirokim brijegom u pitanju...
Samo da se upisem,banovan sam prije mozda pola godine(papalukas) pa da se ponovo upisem,dok su praznici,ima se viska vremena.
O Borcu bas nista nemam reci,ostaje nam samo da se nadamo....
O Borcu bas nista nemam reci,ostaje nam samo da se nadamo....
Neki dan naleti na tekst o vama, nesto kao imate rok do 12-og januara ili se Borac gasi. Ne mogu sad da nadjem link nigdje pa me zanima jel to istina i o cemu se zapravo radi ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma nece se ugasiti sigurno,to su sve naruceni tekstovi gospodina koji gura Krupu u pl,ali da je lose lose je,nista zivo se ne zna,na stadionu i u prostorijama kluba nema zive duse.
Opet mislim da ce se nesto skuckati u zadnji cas jer je ova izborna godina,veliki udarac za grad bi bio pustanje Borca niz vodu....
Opet mislim da ce se nesto skuckati u zadnji cas jer je ova izborna godina,veliki udarac za grad bi bio pustanje Borca niz vodu....
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Borac je preslikana Sloboda od prije par godina i mislim da je samo pitanje vremena kad ce vam uhljupi i strvinari doci glave kao sto su nama sa ispadanjem u federalnu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mi ispadamo to je neminovno, svi su digli ruke od Velikana, vjerovatno ulazak Krupe i jedna sezona PL, a Borac ce se za nekoliko sezona vratiti jaci nego ikad kao sto je bio prije 2-3 godine .
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Ma jok,12. isticu ugovori strucnom stabu i elektro ce da zaje8ava za struju...DoeTz je napisao/la:Neki dan naleti na tekst o vama, nesto kao imate rok do 12-og januara ili se Borac gasi. Ne mogu sad da nadjem link nigdje pa me zanima jel to istina i o cemu se zapravo radi ?
A sto se gasenja tice to je neizvodljivo, prije svega zakonski. Ne moze se proglasiti stecaj ili bankrot udruzenja gradjana jer ne postoji stecajna masa iz koje bi se povjerioci namirili...
Sezona ce se izgurati do kraja, savez ce da isprlja ruke da bi sacuvao ligu od raspada tako sto ce(kao i ranije)tuzbe igraca da prolongira i sl...
Sa ovim zakonom na nivou RS nema gasenja, jedino sto moze da se desi je da se ne dobije licenca od saveza za pl sledece sezone.
U tom slucaju, ne bi pogodjen bio samo Borac... Ali do toga nece doci, i to ne samo zbog Borca vec i ostalih jer realno, imamo mozda 3-4 "zdrava" kluba a ostali...
Tako da, ako se desi cudo pa Borac opstane u pl sledece godine i opet krenu price o dugovima i sl, jedini krivac za to je savez i prepostene komisije za licenciranje, disciplinske...
Odlozena sjednica skupstine FK Borac! Brod koji polako tone ...
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.