A ti si nešto bolji od ovog kojeg s takvim komentarom... Zdravo pameti.mma_hz je napisao/la:Sta ti znas o njemu slino jedan jel,hebo vas Stepanov mrtvi.THEC je napisao/la:nevezano za Stepanova ili bilo kojeg drugog igraca, po DZemi cu srati dok sam ziv, smrad obicni, koji bi rodjenu mater prodao samo da je njemu dobro, zivim za dan kad ce otici iz Sarajeva, toliko
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Nas Reis i moja malenkost slavimo rodjendan na isti dan. Abd i titulu cemo 

Posljednje vijesti malo renomiranijih novina:
" - " " у Сарајево
Стефан " - у ? „"” $ ове " $ " $ " ", ? " " црно-?, $, - " у Сарајево
$ у " провереног " ? на % " & $ за ? трансфера $ тренера $ ".
$, ' је " % & $ % & Парног / " " " &...
Сарајево је ? првог $ & на ' ', са % $ ' $ $ " ?, ? " $ са % $ $ ?.
http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/29 ... u-sarajevo
" - " " у Сарајево
Стефан " - у ? „"” $ ове " $ " $ " ", ? " " црно-?, $, - " у Сарајево
$ у " провереног " ? на % " & $ за ? трансфера $ тренера $ ".
$, ' је " % & $ % & Парног / " " " &...
Сарајево је ? првог $ & на ' ', са % $ ' $ $ " ?, ? " $ са % $ $ ?.
http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/29 ... u-sarajevo
Koliko sam ja skontao, tjst. koliko pisu navijaci Partizana da je Babovica iz Partizana otjerao upravo Jesic te im nije jasno zasto bi ga sada dovodio kod nas. Jedan od komentara je glasio .. da ce ga Jesa dovesti i odmah na trbine poslati

Zadnja izmjena: Zastone, dana/u 04 jan 2016, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan ti rođendan legendo ove igre, covjece velikog srca i humanisto! Espirito Nobre! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sretan rodjendan instituciji!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sretan i tebi rođendan brate blagoslovljeni, koji ima cast da je rođen na isti dan kad i institucija!19FKS46 je napisao/la:Nas Reis i moja malenkost slavimo rodjendan na isti dan. Abd i titulu cemo

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dakle nista ni od Babovica. Idemo dalje, imamo jos 10 dana...
Bratu iznad nek je sretan i hairli rodjendan kao i reisu blagoslovljenom hahah
Bratu iznad nek je sretan i hairli rodjendan kao i reisu blagoslovljenom hahah

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Zato je Jesic zvao Babovic u Sarajevo sto se mrze
I ako ne doze to je dobro.To je dokaz da se ima Para i trazi dobre Igrace.

Pobratime sto si tako agresivan pobogu si ,sta ti je.PitarBordo je napisao/la:A ti si nešto bolji od ovog kojeg s takvim komentarom... Zdravo pameti.mma_hz je napisao/la:Sta ti znas o njemu slino jedan jel,hebo vas Stepanov mrtvi.THEC je napisao/la:nevezano za Stepanova ili bilo kojeg drugog igraca, po DZemi cu srati dok sam ziv, smrad obicni, koji bi rodjenu mater prodao samo da je njemu dobro, zivim za dan kad ce otici iz Sarajeva, toliko

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mediji u BiH zapalili su ceo Balkan, ali se čini da u slučaju najavljenog prelaska Stefana Babovića iz Partizana u Sarajevo nije bilo ni vatre, pa ni dima. Iskusni vezista beogradskih crno-belih, naime, u kratkoj izjavi za Informer kategorički demantuje da se seli na Koševo i ističe da zna odakle dolaze ove neproverene vesti.
Naravno, odbija da tu informaciju podeli sa javnošću, ali glasno ističe: "Prvi put čujem. To su gluposti, orkestrirane iz jedne kuhinje koja je meni vrlo dobor poznata".
Sarajevo, dakle, nije opcija, ali se njegov ostanak u Humskoj i dalje ne dovodi u pitanje, jer je posle loše jeseni crno-belih selidba iz Beograda najrealniji rasplet. Pitanje je samo: Gde će to Babović nastaviti karijeru?
Da ne naglabamo vise.
Naravno, odbija da tu informaciju podeli sa javnošću, ali glasno ističe: "Prvi put čujem. To su gluposti, orkestrirane iz jedne kuhinje koja je meni vrlo dobor poznata".
Sarajevo, dakle, nije opcija, ali se njegov ostanak u Humskoj i dalje ne dovodi u pitanje, jer je posle loše jeseni crno-belih selidba iz Beograda najrealniji rasplet. Pitanje je samo: Gde će to Babović nastaviti karijeru?
Da ne naglabamo vise.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Nemamo budjeta drugovi za Babovica 

Ma laze Babovic, ni sam ne zna da dolazi 

Laze ali nema veze to je Fudbal.Ali ima uvjeg vise opcija 
07.01 nove cijene na TM

07.01 nove cijene na TM

A koliko su dobre te druge opcije? U njegovom rangu?
Koja pozicija, kreativni vezni?
Koja pozicija, kreativni vezni?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ljudi dragi De Gea nije prešao u Real zbog minute kašnjenja...ovo je takav sport, u jednom trenutku imaš osjećaj da je sve gotovo, sekund kasnije propadne. Puno ljudi je u igri za svakog igrača. Babović je bio u opcijama, to je sigurno. Druga je stvar što naš narod termin pregovaramo izjednačava sa potpisujemo...
-
- Kontakt:
Wau, kakav text novinara gg.ba, "ni truni istine", malo ste ljubomorni il zavidni.
- PitarBordo
- Kontakt:
"Postojalo je zanimanje Sarajeva, ali ne i konkretna ponuda. Tada je bilo prekasno da sklopimo neki posao jer sam ljudima iz Kuvajta obećao da ću doći i nisam želio izigrati dogovor. Imao sam i jednu ponudu iz Kine koja nije bila finansijski dobra koliko je iz Kuvajta", kazao nam je Cvijanović, dodavši:
"Sarajevu nisam rekao 'ne' i moram priznati da sam o tom klubu čuo toliko pozitivnih stvari, počevši od vlasnika iz Malezije do trenera Ješića. Ko zna šta će biti kada mi istekne ugovor u Kuvajtu, ja nikad nikome ne zatvaram vrata. "Znam vrlo dobro situaciju u ligi i moram priznati da je infrastruktura malo slabija", podvukao je Cvijanović na kraju razgovora
Gdje nam je budet yebonam obitelj
"Sarajevu nisam rekao 'ne' i moram priznati da sam o tom klubu čuo toliko pozitivnih stvari, počevši od vlasnika iz Malezije do trenera Ješića. Ko zna šta će biti kada mi istekne ugovor u Kuvajtu, ja nikad nikome ne zatvaram vrata. "Znam vrlo dobro situaciju u ligi i moram priznati da je infrastruktura malo slabija", podvukao je Cvijanović na kraju razgovora
Gdje nam je budet yebonam obitelj

Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Delač se pohvalio prvim mjestom u anketi na fksinfo i obećao da se vraća jači nego ikad

Samo Saraj'vo.