Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ma desanka bog i batina
šteta, da se 2+ podero moglo se uzet finih para...

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ja vazda navijam za golove, koševe, poene, itd... nikad ne igram na pobjedu, samo over ol najt longexorciiist je napisao/la:Taman ne mogu spavat pa ću gledat taj hokej malo, za koga trebam navijat ?

hokej je najluđi sport
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aj kakav sam ticket imo, i kako me povalja real ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Samo AHL, NHL je za djevojčice 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Oj vasnoc sam u poslu djece mi kad se ukljucim u 2 ujutru sa virtuelnim da **** djecu hahahhahha
- exorciiist
- Kontakt:
Jel zna neko zasto mi na **** ne pisti kad padne gol nego tek se cuje zvuk kad prebacim na taj tab ?
LjumanM95 je napisao/la:Samo AHL, NHL je za djevojčice

AHL nemam gdje gledati, a inače su ludi za overe

Hoćeš ako virtuelni preživi do 2, imam osjećaj da će me Millsap izvrnuti ko škobaljabojler je napisao/la:Oj vasnoc sam u poslu djece mi kad se ukljucim u 2 ujutru sa virtuelnim da **** djecu hahahhahha
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
haha pa zar ih prenosi neko? doduše ameri su to, tu su potencijalne zvijezde tako da me ne bi čudilo
nemam srca puknut under, tad ne postoji ona nada kurvešina do zadnje sekunde 
kad bi dali šta za valanciunasa bilo bi odlično, majku im sebičnu

kad bi dali šta za valanciunasa bilo bi odlično, majku im sebičnu
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 03 jan 2016, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
**** ti sunce i sva nebeska stvorenja igram uzivo 2 Reala ulog 20 km zabija onaj kloc geret kojem usput svu familiju za onu priliku u93 minuti ja u transu slavim sto sam ima muda stavit a igrača manje imaju skačem i govorim ženi ko riskira taj profitirati kad bogovi primaju gol ispali dao bog naravno žena mi krepaje od smjeha a ja ostajem sa nulom na računu i teškom duševnom boli Šta mi radi ovo zlo od kocke
Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Brate ja bih Walla under ceko za 327KM ...tajger je napisao/la:**** ti sunce i sva nebeska stvorenja igram uzivo 2 Reala ulog 20 km zabija onaj kloc geret kojem usput svu familiju za onu priliku u93 minuti ja u transu slavim sto sam ima muda stavit a igrača manje imaju skačem i govorim ženi ko riskira taj profitirati kad bogovi primaju gol ispali dao bog naravno žena mi krepaje od smjeha a ja ostajem sa nulom na računu i teškom duševnom boli Šta mi radi ovo zlo od kocke
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- exorciiist
- Kontakt:
Eh odoh sad gledat taj famozni hokej.. koliko golova ti treba ?
- fanatic1991
- Kontakt:
ovaj Anthony taraba niti suta a i ono sto sutn fula
ccc
ccc
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Prije ove tekmw odigro sam butlera samo zato sto me covjek uvijek ispostovo, al uvijek..poluvrijeme 2 poena cak i ja poceo sumnjati..reko kud ga odigrah. Ali car naravno u trecoj za 9 minuta 19 poena..sta reci hvala ti doktore..ne mora ni preci pao sam na derozanu, ali hvala majstore
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
bravo flipkens ajde završi to rutinski
Hoće li se premier ttx usuglasiti koliko je porzingis dao poena, prvo 7, pa 12,sad stoji 6
nema potpisa
6 golovaexorciiist je napisao/la:Eh odoh sad gledat taj famozni hokej.. koliko golova ti treba ?
šta je ovo zablokirali svi sajtovi za praćenje poena na atlanti i niksima, fox, espn, nba, jel do mene ili stvarno ne radi pomagajte
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vadi ga golmane
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imam ovu Atlantu under,a u 3/4 daju 62 kosa
ni to nece doci,a ni pobjeda Atlante kuknjava kuknjava

nije do tebeVirtu4l je napisao/la:6 golovaexorciiist je napisao/la:Eh odoh sad gledat taj famozni hokej.. koliko golova ti treba ?
šta je ovo zablokirali svi sajtovi za praćenje poena na atlanti i niksima, fox, espn, nba, jel do mene ili stvarno ne radi pomagajte

treba mi millsap, oj ameri zar se vama to moze desitiLjumanM95 je napisao/la:nije do tebeVirtu4l je napisao/la:6 golovaexorciiist je napisao/la:Eh odoh sad gledat taj famozni hokej.. koliko golova ti treba ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.