Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Alucard
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Alucard » 27 maj 2010, 14:02

Jedinstvo-Bihac je napisao/la:Ja bih volio da ode u Englesku samo da ga mozemo gledati 8-)
A do sada ga nisi mogao gledati? :?

Jedinstvo-Bihac
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo-Bihac » 27 maj 2010, 14:04

Alucard je napisao/la:
Jedinstvo-Bihac je napisao/la:Ja bih volio da ode u Englesku samo da ga mozemo gledati 8-)
A do sada ga nisi mogao gledati? :?
mislim, ako ode u Italiju ne vjerujem da cemo ga bas pratiti :roll:

Ultralopulos
Kontakt:

Post Postao/la Ultralopulos » 27 maj 2010, 14:07

cuj JUVE nije veliki klub ...e moj englez evo samo vidis po ovim komentarima KOLIKO JE JUVE KLUB.....XD\FORZZA JUVE..... :mrgreen:

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 27 maj 2010, 14:10

Ultralopulos je napisao/la:cuj JUVE nije veliki klub ...e moj englez evo samo vidis po ovim komentarima KOLIKO JE JUVE KLUB.....XD\FORZZA JUVE..... :mrgreen:
Bolje je za Edina da ide u engglesku ligu, u Chealsea, nego kod prgavih talijana. 8-)
× Plava krv ispod koze ×

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 27 maj 2010, 14:13

MaliMemo je napisao/la:
Ultralopulos je napisao/la:cuj JUVE nije veliki klub ...e moj englez evo samo vidis po ovim komentarima KOLIKO JE JUVE KLUB.....XD\FORZZA JUVE..... :mrgreen:
Bolje je za Edina da ide u engglesku ligu, u Chealsea, nego kod prgavih talijana. 8-)
a englezi nisu nimalo prgavi? prosjek polomljenih nogu po sezoni 3.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 maj 2010, 14:15

MaliMemo je napisao/la:
Italijani su prgavi ali za Engleze su mimoze iliti filandendron.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2010, 14:17

Koliko pricate i nagadjate,najbolje da ostane u Wolfsbugu,barem ce ga cuvat ko kap vode na dlanu,vidi 14:20 a jos nema da je se neko za njega zainteresovao,cudno :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 27 maj 2010, 14:18

ne gotivim nesto Man Utd al bi volio vidjet ga s Runijem u špicu aaaa prejako bi to bilo :mrgreen:
Semper Fidelis

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 maj 2010, 14:25

ko se smije kladiti da ce Dzeko ostati u WLF_u :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 27 maj 2010, 14:28

juznjak> je napisao/la:ko se smije kladiti da ce Dzeko ostati u WLF_u :lol:
zabije li gol u subotu aBd protiv šveda garant ode negdje a vjerovatno u MU.
:mrgreen:
Semper Fidelis

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 maj 2010, 14:35

fixator je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:ko se smije kladiti da ce Dzeko ostati u WLF_u :lol:
zabije li gol u subotu aBd protiv šveda garant ode negdje a vjerovatno u MU.
:mrgreen:
drag mi je Manco ali ako bude odlazio mislim da ce to biti Real ili Chelsea :roll:mada bi volio da ode u UTD 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 maj 2010, 16:12

Aj tinks Edo ide 100% u Milan ... :D :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 27 maj 2010, 16:38

kimbo je napisao/la:Aj tinks Edo ide 100% u Milan ... :D :lol:
Milan nema para mene da dovede , a kamoli mi imenjaka Dzeku :mrgreen:
Drugo citam danas intervju Murinha...i covijek kaze da je cijena za Angela Di Mariu od 40 miliona eura pre pre pre visoka...a ja smatram da ce Di Maria biti nesto ala C. Ronaldo za 2 god...
To dosta govori kako je Edin "preskup" pa cak i za Real Madrid....mora ga bas luda sreca pogledati da ode iz Wolfsburga!!
A cini mi se da su se vise raja zabrinula gdje ce Dzeko nego on sam...ocigledno je da je njemu svejedno ako i ostane u Wolfsburgu....da nije dao bi neke izjave koje bi pokazale u suprotnom smjeru....Kao sto su to uradili mnogi do sada igraci(Fabregas,Mascherano,Xabi Alonso (prolse sezone)
Posto njega zaboli "tuki" hoce li otici iz Wolfsa ili ne isto tako i mene zalibo....jer on uzima 5 miliona km godisnje ,a ja 10 000 :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2010, 16:49

Borit ćemo se i noktima i zubima. Ako želimo uspjeh, moramo zadržati našeg najboljeg igrača, klao što radi svaki veliki tim. To što bismo za njega dobili mnogo novca, nije važno - kaže Meklaren

;)

Lepy
Kontakt:

Post Postao/la Lepy » 27 maj 2010, 16:56

ostane li u wolfsburgu slucajno bojim se da ce propasti ko žeton..
mogao bi izgubiti motivaciju a i trener im je malo je rec..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 maj 2010, 17:05

Lepy je napisao/la:ostane li u wolfsburgu slucajno bojim se da ce propasti ko žeton..
mogao bi izgubiti motivaciju a i trener im je malo je rec..
Trener im je klocina Veh sa Engleskom verzijom.
To da ce propasti ko zeton je glupost isto kao i ko garantuje da bi u M.U recimo napredovao.
Berbatov uopste nije bio los igrac dok ne zaglavi u M.U.Ili recimo Kaka ni pola ga nema kad promjeni klub.
Jedno je sigurno,sto manje obaveza u klubu,vise cemo ga spremnog imati u repci. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ajvaz_dedo
Kontakt:

Post Postao/la ajvaz_dedo » 27 maj 2010, 17:10

100% ce ostati u vfl,niko ama bas niko nece platiti 40miliona,hoenes je to znao pa je zato i stavio taj iznos,mozda da se edin zove edin lusio da lima cleberson dzeko mozda bih ga neko i kupio ali navjeruje europa bosancima pa zato on po meni ostaje u vfl koji istitini za volju ako ovako nastavi sjebat ce dzeki karijeru totalno,nece da ga puste a onakvoj klasi nije mjesto ni u bundes ligi a kamoli u wolfsburgu,treba se i on napraviti lud pa ako ostane u njemackoj citavu sezonu glumit povrede i izostajati a oni neka placaju... :twisted: :twisted:
fc Internazionale Milano

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 27 maj 2010, 17:33

Nekako ga več od samog od početka vidim u Manchestru...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 maj 2010, 17:48

ajvaz_dedo je napisao/la:100% ce ostati u vfl,niko ama bas niko nece platiti 40miliona,hoenes je to znao pa je zato i stavio taj iznos,mozda da se edin zove edin lusio da lima cleberson dzeko mozda bih ga neko i kupio ali navjeruje europa bosancima pa zato on po meni ostaje u vfl koji istitini za volju ako ovako nastavi sjebat ce dzeki karijeru totalno,nece da ga puste a onakvoj klasi nije mjesto ni u bundes ligi a kamoli u wolfsburgu,treba se i on napraviti lud pa ako ostane u njemackoj citavu sezonu glumit povrede i izostajati a oni neka placaju... :twisted: :twisted:
Ebote ispade bundes liga fildjan dedina :roll:
Odakle li su samo finalisti LS i polufinalisti europa lige.Da nije Kazahstan. :shock:
Raja hoce Djeku u kobajagi jacim ligama samo zbog svog cejfa da bude moderna :lol:
A dajem glavu da nasi igraju u Spanjolskoj ili Engleskoj kao u BL bilo bi''joj kako bi bilo fino da malo prosparaju Svabskom ligom.''
Vazda nam komsijina sljiva sladja iako ju je led ubio haman skroz. :roll:
Ni Dzeki se nesto previse ne srlja,glavom bez obzira.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 maj 2010, 17:53

harishp je napisao/la:
ajvaz_dedo je napisao/la:100% ce ostati u vfl,niko ama bas niko nece platiti 40miliona,hoenes je to znao pa je zato i stavio taj iznos,mozda da se edin zove edin lusio da lima cleberson dzeko mozda bih ga neko i kupio ali navjeruje europa bosancima pa zato on po meni ostaje u vfl koji istitini za volju ako ovako nastavi sjebat ce dzeki karijeru totalno,nece da ga puste a onakvoj klasi nije mjesto ni u bundes ligi a kamoli u wolfsburgu,treba se i on napraviti lud pa ako ostane u njemackoj citavu sezonu glumit povrede i izostajati a oni neka placaju... :twisted: :twisted:
Ebote ispade bundes liga fildjan dedina :roll:
Odakle li su samo finalisti LS i polufinalisti europa lige.Da nije Kazahstan. :shock:
Raja hoce djeku u kobajagi jacim ligama samo zbog svog cejfa da bude moderna :lol:
A dajem glavu da nasi igraju u Spanjolskoj ili Engleskoj kao u BL bilo bi''joj kako bi bilo fino da malo prosparaju Svabskom ligom.''
Vazda nam komsijina sljiva sladja iako ju je led ubio haman skroz. :roll:
Ni Dzeki se nesto previse ne srlja,glavom bez obzira.
Hare moj, svaki dan me odusevljavas svojim dubokoumnim postovima :roll: Sigurno da Dzeko igra u Realu ili Barci svi bi govorili : šteta što ne igra u Štutgartu ... lav si :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 20 gostiju.