NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 jan 2016, 22:11

Ako je nešto pozitivno iz ove tekme, onda je to da nema povreda :P

Inače, sa ovom igrom i OL-om (koji je među najgorima u ligi) nemamo šta tražiti u PO, ne budu li drastično podigli nivo smiješi nam se one&done. :damn:

Broncosi idu na Steelerse :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 03 jan 2016, 22:11

randy_moss je napisao/la:Tebe je sevap otjerati, i tebe i Fustanga.
+100
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 03 jan 2016, 22:12

randy_moss je napisao/la:Tebe je sevap otjerati, i tebe i Fustanga.
Neka si nam ti kao super objektivna i uvijek korektna forumska perjanica to rekao.
Evo odmah odlazim, nestajem u tami. :kafa:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 03 jan 2016, 22:14

alemsa je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:

44 sekunde ih dijele od ponora ili PO :mrgreen:

edit: ipak je gotovo. Zao mi je :mrgreen:

@alemsa nece vam biti lako. A imaju i bolji score! :mrgreen:
Jaki su nea sta, vidjet cemo slijedece hefte
de mi objasni ovo: kako ce se sada rangirati prva 3 mjesta u AFC ako Denver pobjedi i 3 ekipe budu imale isti score 12-4?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 03 jan 2016, 22:16

Sa Daltonom Cinci izbacuje Steelerse. NE mogu ih dobiti bez trcanja i sa ovakvim SEC-om.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 jan 2016, 22:17

Moguce Coughlinu zadnja utakmica. Ne znam sta da mislim, jedan dio mene jedva cekam da vidim ko ce ga nasljediti, a sa druge strane sam tuzan i skeptican ako ne ostane jer je bas limitirana ekipa bila ove sezone..

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 03 jan 2016, 22:17

Denver jer ima tie-breaker u odnosu na Patriotse (direktni duel) 1. seed.
Patsi imaju tie-breaker u odnosu na Cincy (utakmice protiv istih protivnika; Patsi imaju 4-1, Cincy 2-3) 2. seed.
Cincy treci seed.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 jan 2016, 22:18

BernardBarnjak je napisao/la:
de mi objasni ovo: kako ce se sada rangirati prva 3 mjesta u AFC ako Denver pobjedi i 3 ekipe budu imale isti score 12-4?
Denver ako uzme idu na prvo mijesto, imaju tiebreaker nad Patsima i Bengalsima jer su dobili obje ekipe. Pats imaju tiebreaker nad Bengalsima

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 03 jan 2016, 22:21

@alemsa & randy_moss

>Hvala. Odoh malo gledati NBA.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 jan 2016, 22:32

Imam osjecaja da je BB svjesno htio ici na boljeg iz duela Chiefsa i Texansa...Po meni je najvaznije da se ozlijedjeni igraci vrate u PO-u, pogotovo Edelman i Vollmer, jer bez njih cemo biti one & done.

Inace nadam se da su istinite price da Giantsi zele McDanielsa, da nas konacno neko njega rijesi...Hebo li ga njegov play-calling i nadam se da ce mu BB ocitati bukvicu, a zato ima dvije sedmice vremena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 03 jan 2016, 22:44

amerosm je napisao/la:Imam osjecaja da je BB svjesno htio ici na boljeg iz duela Chiefsa i Texansa...Po meni je najvaznije da se ozlijedjeni igraci vrate u PO-u, pogotovo Edelman i Vollmer, jer bez njih cemo biti one & done.

Inace nadam se da su istinite price da Giantsi zele McDanielsa, da nas konacno neko njega rijesi...Hebo li ga njegov play-calling i nadam se da ce mu BB ocitati bukvicu, a zato ima dvije sedmice vremena.
Mi kao drugi seed docekujemo najvisi seed poslije WC runde sto prvo znaci Cincy ako prodju pa tek onda bolji iz KC-HOU ako bi Steelersi dobili Cincya

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 03 jan 2016, 22:50

Junacki pocetak San Diega.

Anyway, opcije su Cincinnati, Houston i Kansas City. S Pittsburghom se ne mozemo sresti.

KC: Houston i Hali vs. Vollmer i Cannon. Najdosadniji i najucinkovitiji QB svijeta, Alex Smith i ljudi koji su spremni trcati 35+ puta po utakmici. Maclin i Kelce hvataci. No, thanks.
Cincinnati: Nisam ih uspio pogledati nijednom ove sezone. Prati ih epitet "nestajanja pod spotlightom", s McCarronom nisu favorit protiv Pittsburgha, najavljeno je da se Dalton moze vratiti u divizionalnoj utakmici. Pittsburgh pobijedio nedavno u Cincinnatiju 33-20 kad je Dalton pretrpio povredu.
Houston: Rutinski odradjeno gostovanje, uspjeh je sto su usli u play-off, moje misljenje je da su teski underdog protiv Kansasa.

Patriotsi: Ulazis u play-off sa 2-4 omjerom u zadnjih 6 utakmica. Od toga je ponizenje protiv Miamija, wtf poraz protiv Philadelphije, i dva poraza na produzetke koji su prikrili stvarnu sliku ekipe. Edelman i Vollmer se vracaju za dvije sedmice, ali ovo je vjerovatno najdepresivniji ulazak u play-off odmah iza onog 2009.-e godine kad se Welker povrijedio u week 17 protiv Houstona.
Zadnja izmjena: randy_moss, dana/u 03 jan 2016, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 03 jan 2016, 22:51

Uzasna utakmica treba ovo sto prije zaboraviti. Sa ovakvom igrom bi izgubili od Coltsa kuci...kad sad bolje razmislim nije kraj svijeta izgubit HFA. Imamo bye svakako, drugu rundu igramo kuci gdje smo favoriti sa zdravim Edelmanom i zdravijom odbranom. Ima jos jedna stvar, Denver uopste ne briljira tako da i oni mogu izgubit kuci i mi preuzimamo domacinstvo opet. Najbolja opcija bi bila da Steelersi uzmu Cincy i odu u Denver a da Houston dobije KC i dodju nama mada nije ogromna razlika izmedju Hou i KCa...bilo ko

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 jan 2016, 22:58

KenoRob je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Imam osjecaja da je BB svjesno htio ici na boljeg iz duela Chiefsa i Texansa...Po meni je najvaznije da se ozlijedjeni igraci vrate u PO-u, pogotovo Edelman i Vollmer, jer bez njih cemo biti one & done.

Mi kao drugi seed docekujemo najvisi seed poslije WC runde sto prvo znaci Cincy ako prodju pa tek onda bolji iz KC-HOU ako bi Steelersi dobili Cincya

Znam ja to sve, i takodjer da se moze sve desiti u jednoj PO utakmici (Any given Sunday), ali ovdje pricamo o Bengalsima i Marvinu Lewisu koji ce uz to ici na Steelerse bez svog stratnog QB-a.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 03 jan 2016, 23:02

amerosm je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:

Znam ja to sve, i takodjer da se moze sve desiti u jednoj PO utakmici (Any given Sunday), ali ovdje pricamo o Bengalsima i Marvinu Lewisu koji ce uz to ici na Steelerse bez svog stratnog QB-a.
Razumijem druze ali moram opet dodat da i PIT zna zesce podbacit. Jel Dalton 100% out za prvi krug?

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 jan 2016, 23:04

Dalton sutra ide specijalisti da vidi moze li skinuti gips.
Postovanje treba zaraditi.

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 03 jan 2016, 23:06

Nakon što se Miami rutinski poigrao sa cheaterskom ljagom, nama ostaje da sa tie-breakerom potvrdimo taj prvi seed sa HFA, te na bye se zasluženo odmorimo, jer primjetno je u ovim posljednjim utakmicama da igračima treba oduška.

Nakon ovih povreda Bella pa sad drugog RBa Williamsa i limitiranosti secondarija, Pittsburgov matchup sa Cincijem ne izgleda nimalo prosperitetno.Šansu mogu da vide u McCaronu ako Dalton ne bude spreman.

Neloš početak, Thomas se polako vraća među žive.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 jan 2016, 23:43

Rastavise Seahawksi Cardinalse na proste faktore...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 jan 2016, 23:45

amerosm je napisao/la:Rastavise Seahawksi Cardinalse na proste faktore...
Oni su mi medju glavnim favoritima u NFC, bit ce im tesko kroz WC, posebno ako udare na GB prvu heftu, ali iskusni su, jednostavno ih ne mos otpisat

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 03 jan 2016, 23:58

Tanko, Payton treba igrati u playoffu.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.