Inače, sa ovom igrom i OL-om (koji je među najgorima u ligi) nemamo šta tražiti u PO, ne budu li drastično podigli nivo smiješi nam se one&done.

Broncosi idu na Steelerse

Moderator/ica: rio_Ferdy88
+100randy_moss je napisao/la:Tebe je sevap otjerati, i tebe i Fustanga.
Neka si nam ti kao super objektivna i uvijek korektna forumska perjanica to rekao.randy_moss je napisao/la:Tebe je sevap otjerati, i tebe i Fustanga.
de mi objasni ovo: kako ce se sada rangirati prva 3 mjesta u AFC ako Denver pobjedi i 3 ekipe budu imale isti score 12-4?alemsa je napisao/la:Jaki su nea sta, vidjet cemo slijedece hefteBernardBarnjak je napisao/la:
44 sekunde ih dijele od ponora ili PO
edit: ipak je gotovo. Zao mi je![]()
@alemsa nece vam biti lako. A imaju i bolji score!
Denver ako uzme idu na prvo mijesto, imaju tiebreaker nad Patsima i Bengalsima jer su dobili obje ekipe. Pats imaju tiebreaker nad BengalsimaBernardBarnjak je napisao/la:
de mi objasni ovo: kako ce se sada rangirati prva 3 mjesta u AFC ako Denver pobjedi i 3 ekipe budu imale isti score 12-4?
Mi kao drugi seed docekujemo najvisi seed poslije WC runde sto prvo znaci Cincy ako prodju pa tek onda bolji iz KC-HOU ako bi Steelersi dobili Cincyaamerosm je napisao/la:Imam osjecaja da je BB svjesno htio ici na boljeg iz duela Chiefsa i Texansa...Po meni je najvaznije da se ozlijedjeni igraci vrate u PO-u, pogotovo Edelman i Vollmer, jer bez njih cemo biti one & done.
Inace nadam se da su istinite price da Giantsi zele McDanielsa, da nas konacno neko njega rijesi...Hebo li ga njegov play-calling i nadam se da ce mu BB ocitati bukvicu, a zato ima dvije sedmice vremena.
Znam ja to sve, i takodjer da se moze sve desiti u jednoj PO utakmici (Any given Sunday), ali ovdje pricamo o Bengalsima i Marvinu Lewisu koji ce uz to ici na Steelerse bez svog stratnog QB-a.KenoRob je napisao/la:Mi kao drugi seed docekujemo najvisi seed poslije WC runde sto prvo znaci Cincy ako prodju pa tek onda bolji iz KC-HOU ako bi Steelersi dobili Cincyaamerosm je napisao/la:Imam osjecaja da je BB svjesno htio ici na boljeg iz duela Chiefsa i Texansa...Po meni je najvaznije da se ozlijedjeni igraci vrate u PO-u, pogotovo Edelman i Vollmer, jer bez njih cemo biti one & done.
Inace nadam se da su istinite price da Giantsi zele McDanielsa, da nas konacno neko njega rijesi...Hebo li ga njegov play-calling i nadam se da ce mu BB ocitati bukvicu, a zato ima dvije sedmice vremena.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Razumijem druze ali moram opet dodat da i PIT zna zesce podbacit. Jel Dalton 100% out za prvi krug?amerosm je napisao/la:Znam ja to sve, i takodjer da se moze sve desiti u jednoj PO utakmici (Any given Sunday), ali ovdje pricamo o Bengalsima i Marvinu Lewisu koji ce uz to ici na Steelerse bez svog stratnog QB-a.KenoRob je napisao/la:Mi kao drugi seed docekujemo najvisi seed poslije WC runde sto prvo znaci Cincy ako prodju pa tek onda bolji iz KC-HOU ako bi Steelersi dobili Cincyaamerosm je napisao/la:Imam osjecaja da je BB svjesno htio ici na boljeg iz duela Chiefsa i Texansa...Po meni je najvaznije da se ozlijedjeni igraci vrate u PO-u, pogotovo Edelman i Vollmer, jer bez njih cemo biti one & done.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Oni su mi medju glavnim favoritima u NFC, bit ce im tesko kroz WC, posebno ako udare na GB prvu heftu, ali iskusni su, jednostavno ih ne mos otpisatamerosm je napisao/la:Rastavise Seahawksi Cardinalse na proste faktore...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.