Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
prave prelaz iz kece u dvicu, evo 1:3, boze pomozi...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
E hajd' budi pametan. U 14 kola ljudi imaju 5 bodova i dali ukupno 6 golova, i sad za 15 minuta zabiju 3 gola ?!
eh bas to, @Nele-BHF, dobro kazes, ni sa kim se nisu sastavili, go im misaona imenica i sad zabijaju 3 gola...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
fulaju sad hladno i penal...
- exorciiist
- Kontakt:
Rio Ave je bio u premier ponudi, ništa čudno što gube!
@exorciiist, vidio sam ja njega da je bio u p.p ponudi, jos mi velika kvota onako, kontam navlakusa da se ne odigra. znaci, nikakve logike mi nije bilo logike da oni izgube ovo... doduse, nisam trazio da li imaju neki belaj u klubu, isao sam cistom statiskikom...
wwin samo par centi majke vam vaše i moje...........
o bogte dragi i kladionicu, La coruna u 1.pol 4 zuta u drugom nista, a fale mi 2 za prolaza
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
hahahaah bravo česi bogovi, padoše golovi zadnjih 5 sekundi na 2 meča, e nek sam i ovako nešto prošao
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
LjumanM95 je napisao/la:hahahaah bravo česi bogovi, padoše golovi zadnjih 5 sekundi na 2 meča, e nek sam i ovako nešto prošao
jel ravno da častiš hahahahah
- exorciiist
- Kontakt:
ko časti? hahahaaha
zamalo sviju mi
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Mrtvi Real i kosarka.Opet me samo oni oborise.Igrao preko 83 poena bilo 80 yebem ti srecu prokletu i jos se dvoumim igrati preko Laborala ili njih i naravno odigram debile.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
rio ave
čim ostane ovako jedan par da igra odmah je to sumnjivo a još ako daju u super ponudu moš ga hebat, pogotovo ako se čini prevelika kvota, tako i jučer leicester 2.00 na pobjedu protiv bournemoutha a realno bi bilo nekih 1.7-1.8 al džabe kad sjednemo na to svejedno 
sad će ga i las palmas utrpat haha

sad će ga i las palmas utrpat haha
@zgmiky, kad smo levati, sta drugo da kazem. barem za sebe.
sutra se sa tenisom ispraviti i to je to... bilo bi i bezobrazno svaki dan dobijati... 

-
- Kontakt:
Koliko ću morat čekat da mi isplate tiket na WWinu na kojem imam 2 odgođene utakmice (grčka liga) ?
cibona smrdi na X kvota 9 live 56-55 početak 4/4
jao akcije reala

kakav slepac od sudije.. vec 2 žuta mogao dati

kakav slepac od sudije.. vec 2 žuta mogao dati

probajte da pada još jedan gol zaragoza-huesca 3-2 82.min kvota oko 2.5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.