FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma daje intervju da zelji trebaju 2-3 pojacanja i da onda imamo dobru evropsku ekipu i kako prica meni se cini da se on vidi u zelji i iduce sezone.
Oko 115 milja za sezonu. Mislim da je ovo golemo i da ovo može samo Željo u ovoj državi. Još da je uslovniji stadion i da je obična raja - simpatizeri imala više povjerenja u klub i rezultate, da je naravno kvalitet fudbala bolji i da nije opšti kokuzluk. Narednu sezonu ovo treba još poboljšati. Vjerujte da ovo nije loše ni kad se uporedi sa prijeratnim posjetama i socijalnim blagostanjem koje je onda vladalo u odnosu na sada.fixator je napisao/la:prosjek gledalaca u ovoj sezoni:
TRIBINE
FK Željezničar 7.638 (15)![]()
FK Borac 5.425 (15)
FK Sarajevo 3.438 (15)
FK Rudar 2.422 (15)
NK Zrinjski 2.246 (15)
NK Zvijezda 2.236 (15)
FK Velež 2.202 (15)
NK Čelik 2.065 (15)
FK Sloboda 1.888 (15)
NK Š. Brijeg 1.502 (15)
FK Leotar 1.052 (15)
NK Travnik 902 (15)
FK Modriča 796 (15)
FK Laktaši 722 (15)
FK Slavija 578 (15)
FK Olimpik 432 (15)
JER KADA MI...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Matematika mi nije nikad bila jača strana,pa nek neko od ovih koji još idu u školu izračuna da li bi mi bili bolji od vas da nismo bili kaznjeni sa dvije utakmice pred praznim tribinama. Računam da bi protiv Leotara bilo oko 5000 jer je prva utakmica u prvenstvu,a protiv Širokog jedno 8000.
- pink.panter
- Kontakt:
Nadamo se da to nece biti samo 1 sezonu,jer sa ovakvim kadrom koji je najskolovaniji u BIH Zeljo zasluzuje sami vrhčamac je napisao/la:Oko 115 milja za sezonu. Mislim da je ovo golemo i da ovo može samo Željo u ovoj državi. Još da je uslovniji stadion i da je obična raja - simpatizeri imala više povjerenja u klub i rezultate, da je naravno kvalitet fudbala bolji i da nije opšti kokuzluk. Narednu sezonu ovo treba još poboljšati. Vjerujte da ovo nije loše ni kad se uporedi sa prijeratnim posjetama i socijalnim blagostanjem koje je onda vladalo u odnosu na sada.fixator je napisao/la:prosjek gledalaca u ovoj sezoni:
TRIBINE
FK Željezničar 7.638 (15)![]()
FK Borac 5.425 (15)
FK Sarajevo 3.438 (15)
FK Rudar 2.422 (15)
NK Zrinjski 2.246 (15)
NK Zvijezda 2.236 (15)
FK Velež 2.202 (15)
NK Čelik 2.065 (15)
FK Sloboda 1.888 (15)
NK Š. Brijeg 1.502 (15)
FK Leotar 1.052 (15)
NK Travnik 902 (15)
FK Modriča 796 (15)
FK Laktaši 722 (15)
FK Slavija 578 (15)
FK Olimpik 432 (15)
JER KADA MI...
"U stećcima je tajna Bosne"...
Schlager je napisao/la:Matematika mi nije nikad bila jača strana,pa nek neko od ovih koji još idu u školu izračuna da li bi mi bili bolji od vas da nismo bili kaznjeni sa dvije utakmice pred praznim tribinama. Računam da bi protiv Leotara bilo oko 5000 jer je prva utakmica u prvenstvu,a protiv Širokog jedno 8000.
Naravno da ne bi bili bolji. Prosjek bi vam onda bio oko 6 milja
pa lako se hvaliti kad imas dobre rezultate i kad osvajas ovu nasu ligu,nije nikakva provokacija samo iznesite podatke vase posjete u zadnjih 2-3 godine!? hvala lijepo cao :*
Hvala svim manijacima na podrsci za Celikov opstanak u PL. Mnogi su bili uz nas i hvala im... pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nemamo mi šta iznositi, iznesite vi svoje pa ćeš vidjeti razlike i ako gore na derbiju bude duplo više raje u prosjeku.Hz-Sa je napisao/la:pa lako se hvaliti kad imas dobre rezultate i kad osvajas ovu nasu ligu,nije nikakva provokacija samo iznesite podatke vase posjete u zadnjih 2-3 godine!? hvala lijepo cao :*
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma najbolje bi bolo da dovedemo Dzafica ili mozda ako je moguce Kajkuta iz Borca jer je lik igracina a i colu pa da napad postane brz da moze da prati igru bekova
svoj ti pos'o !
nez jel istina al spremaju se promjene , u smislu pojacanja , doci ce 5 novih igraca , 2 iz borca i 3 iz inostransva
kako se zove onaj sa dugom kosom igrac borca ?

Nisam znao da imamo samo jednu tribinu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mislis na kovrdjavog Stevanovica hahabogy_tm87 je napisao/la:nez jel istina al spremaju se promjene , u smislu pojacanja , doci ce 5 novih igraca , 2 iz borca i 3 iz inostransvakako se zove onaj sa dugom kosom igrac borca ?

-
- Kontakt:
I kada smo bojkotovali utakmice bilo nas je minumum 2 do 3 000, sto znaci da smo u najgorem mogucem slucaju, to jeste dok bojkotujemo brojcano podjednaki sa vama u najboljem izdanju, ne racunajuci derby, kada vas ima par hiljada vise nego uobicajeno na sjevernoj tribini hehehe. Druga stvar, ova atmosfera na grbavici vlada jos od pocetka ove sezone, jer je na utakmicama protiv Celika, Sirokog, Zrinjskog... pa cak i Rudara, kada smo jos kiksali bilo oko 10 000 zato se ne javljajte jer nemate osnova komentarisati ovako nesto... Nas je na treningu kao vas na utakmicama...
-
- Kontakt:
ups aj mi ga malo vruce ti je pa da se rashladis malo...pa vas je ovoliko bilo kad ste titulu osvajali zato se poklopi znamo da ste propali,nemoras nas napominjati...
Sve je ovo lijepo i ostvarenje sna ali samo se nadam da zbog djubradi i klosara lopovskih iz NS/FS PM BiH necemo dobiti svi zajedno suspenziju kao sto najavljuju zbog troclanog predsjednistva!
Samo jos da dodoam de se serem Igoru Kristicu na glavu jer sam primjetio da je poslije utakmice sa Laktasima u izvjestaju rekao da smo osvojili drugu titulu od osamostaljenja Bih, oduzeo pitar dvije titule, valjda mu muka bilo izgovoriti cetvrtu 

mozemo li mi igrati evropske utakmice igdje u drzavi da ne mislim o L. PRVAKA.
mislim da bi se tom problemu trebali posvetiti ,
Ma to je samo da se poplase kokoske, nema od tog nista... hoce na foru da ih nagovore da bude jedan predsjednik...Sud je napisao/la:Sve je ovo lijepo i ostvarenje sna ali samo se nadam da zbog djubradi i klosara lopovskih iz NS/FS PM BiH necemo dobiti svi zajedno suspenziju kao sto najavljuju zbog troclanog predsjednistva!

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Sud je napisao/la:Samo jos da dodoam de se serem Igoru Kristicu na glavu jer sam primjetio da je poslije utakmice sa Laktasima u izvjestaju rekao da smo osvojili drugu titulu od osamostaljenja Bih, oduzeo pitar dvije titule, valjda mu muka bilo izgovoriti cetvrtu
fakat hoce da navuce manijake na svoja ledja

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Široki,Zenica 60 % i Kosevo 40 %alemao je napisao/la:mozemo li mi igrati evropske utakmice igdje u drzavi da ne mislim o L. PRVAKA.
svoj ti pos'o !