Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nisam uopste bio svjestan da Palace igra bez Bolasiea i Cabayea..
Ovo je dno.

nabijem te Betis na curac, **** vas grob retardirani
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Hocu ja dvicu na sevilju hahaha
to sevilja majku vam **** raspalu, pa **** me ako mi ima sta mrze nego kad roknem odmah na prvoj
oce l' ovaj betis ugurati nesto? 

Wwin za kredit?
Al trpa ovaj Porto b 5:2 jos 20 minuta do kraja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
imam betisa oba daju gol oni gube kuci od eibara 0:4

ja ih imam 1x, razmisljanje izmedju 1x ili 2+ i stavim 1x, kontam bice 0:0, 1:0, ovaj rezultat zamisliti nisam mogao...
idem probati sa ovim izvuci vikend... jucer dva pada na po jednom. grimsbiju familiju **** i atinksonu sudiji sto karton ne zna dati...

idem probati sa ovim izvuci vikend... jucer dva pada na po jednom. grimsbiju familiju **** i atinksonu sudiji sto karton ne zna dati...

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
1:1 Totenhem
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
a mrtvog betisa jbt zivot
Ebem ti Racing.

ajde Katarci golovi **** ga zivot
ima li ko ojro na wwinčeku, danke
Bio su blizuMomciluk je napisao/la:Kad vec pitas, Everton pobjedjuje danas, vjerovatno i u hendikepu.. i nemoj kukat ovde kad ih Everton rastavi a ti igro dvicuCostello je napisao/la:Sta misli o Everton protiv Tottenham?
Kvota na hendikep Evertona je 4,75, da moram pogadjat rezultat stavio bi 3:1 @19,25

Experte
Hajde Everton ispostuj..
ajde kako jos tri kornera Everton - Totenham
zgmiky je napisao/la:ima li ko ojro na wwinčeku, danke
de pošaljite ovoj ljudini, kada je nama trebalo znao je prije (kad nije bilo limita) i po 10€ poslati iako ih ne bi dobio.
pa rio ave, u pizdu materinu, ti si mi izgledao najsiguriniji danas, ti gubis 1:2, od 1:0 na poluvremenu... **** ti zivot...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
ma nabijem ina na qstulic89 je napisao/la:pa rio ave, u pizdu materinu, ti si mi izgledao najsiguriniji danas, ti gubis 1:2, od 1:0 na poluvremenu... **** ti zivot...
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.