Bolje sto se ne vidi, ko bi to pratio da se vidi kako se dva dlakava tipa čupaju za muda pod vodom.Virtu4l je napisao/la:. Jednostavno ne vidis sta se desava, a mislim ni sudija.
Koja je najuspješnija država regiona u sportu?
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Koja je najuspješnija država regiona u sportu?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Igramo se mi cesto u rukometu, ali nikako da poigramo u odbojci! Dajte se potrudite malo, pa se plasirajte na koje prvenstvo...dean33 je napisao/la: nego, nadam se da ćete na rukometnom prvenstvu proći skupinu pa da se malo igramo u drugom krugu

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Matere mi, ne znam da li mi tu uopće imamo reprezentaciju. Znam da su cure nešto igrale, ali o muškoj ništa ne znam. Sjećam se da su davno bili ozbiljni problemi sa savezom...igrači su nešto bojkotirali. Ali o odbojci se u Hrvatskoj praktički ništa ne piše i očito nikog ne zanima.marconato je napisao/la:
Igramo se mi cesto u rukometu, ali nikako da poigramo u odbojci! Dajte se potrudite malo, pa se plasirajte na koje prvenstvo...
Ovaj nešto kao priziva rukomet, a Hrvatska nikad slabija u tom sportu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I dalje dovoljno jaka da riješi mrske neprijatelje sa istoka.Virtu4l je napisao/la:Ovaj nešto kao priziva rukomet, a Hrvatska nikad slabija u tom sportu

Kako ćete tek kmečati kad Novak i zvanično bude GOAT, za godinu-dvije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta je, je. Neće nam biti lako. Porasti će prodaja antidepresiva.Virtu4l je napisao/la:Kako ćete tek kmečati kad Novak i zvanično bude GOAT, za godinu-dvije.
Možeš zamisliti našu sreću kad ga vani svako malo predstave kao Hrvata.

Ja samo zamišljam vašu sreću svaki put kad podigne trofej 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja više volim zamišljati vašu ( bošnjačku) sreću kad susjedi i komšije pobjeđuju, a vas nigdjeVirtu4l je napisao/la:Ja samo zamišljam vašu sreću svaki put kad podigne trofej

Mi savršeno znamo gdje nam je mjesto, prihvatamo ga i nemamo problem sa tim, za razliku od susjeda koji se svim silama trude da omalovaže svaki rezultat komšija, izmišljaju termine 'predasistencija' i slično, u silnoj želji da budu bar malo veći nego što jesu.
Ne smeta mi niti jedan uspjeh srpskog sporta, dok sa druge strane susjedi pate zbog toga, a ne mogu ništa. U stvari, sve što mogu jeste da recimo prekinu prijenos prilikom intoniranja srpske himne, nakon što su poniženi od komšija. Jednostavno, susjedi su toliko bahati i arogantni da ne možeš da ih simpatišeš.
Ne smeta mi niti jedan uspjeh srpskog sporta, dok sa druge strane susjedi pate zbog toga, a ne mogu ništa. U stvari, sve što mogu jeste da recimo prekinu prijenos prilikom intoniranja srpske himne, nakon što su poniženi od komšija. Jednostavno, susjedi su toliko bahati i arogantni da ne možeš da ih simpatišeš.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Satrašmo se pateći.Virtu4l je napisao/la:
Postoji svijet i van interneta i internetskih foruma, onaj realni i stvarni, a on je puno drugačiji od tog, virtualnog..
A ovo što ti, i drugi rade, je generalizacija. A generalizacija je uvijek opasna. Jer je paušalna i proizvoljna. Doduše, ona ima neke korijene u istinitim navodima i tvrdnjama, ali je u svojoj suštini netočna i diskreditirajućua prema nekome/nečemu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Da, u virtualnom svijetu se prekida prijenos kod dodjele medalja, i u virtualnom svijetu se pobjede slave uz velike koncerte Thompsona. U pravu si.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova ti je dobraVirtu4l je napisao/la:Mi savršeno znamo gdje nam je mjesto, prihvatamo ga i nemamo problem sa tim,
.

Ima istine u ovome što si rekao za Hrvate, ali kao da su Srbi nešto bolji.

A i šta tebe briga za hrvatsko - srpska posla? Šta se ja moram tebi opravdavati.? Ne volimo se, rivali smo. Tako je to.
Inače, mene živcira kad se Hrvatima i Srbima zamjera takvo "balkansko" ponašanje. Kao da su drugi susjedni narodi i rivali nešto bolji ( Brazil-Argentina, Francuska- Španjolska, Njemačka - Poljska itd) . Kakvog tu sve ima ciganluka.
Šta mene briga šta tebe boli, ili ne boli...ja govorim onako općenito o narodima. I nemoj meni prodavati bajke, jer ja vas ne poznajem ništa manje nego što ti poznaješ Hrvate i Srbe. Iako je očito da su se tebi Hrvati uspjeli više zamjeriti. Šta da se radi.
Upravo ovo što sam rekao u komentaru naprijed. Samo treba razumjeti i znati pročitati.Virtu4l je napisao/la:Da, u virtualnom svijetu se prekida prijenos kod dodjele medalja, i u virtualnom svijetu se pobjede slave uz velike koncerte Thompsona. U pravu si.
Pokušava se stvoriti nešto apstraktno i na višoj razini zaključivanja od neke pojedinačne, konkretne stvari koja je u manjini. Debeloj. I ta činjenica postaje pojam i osnova za nečiji sud. Ne bitno kako se dolazi do tog suda.
Ne pada mi na pamet sad odgovarati i navoditi ne znam kakve primjere kojih ima bilo gdje i bilo kud, jer bi se spustio na razinu i zamku generalizacije..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Znali su naši prekidati prijenos medalja i kad Srba nije bilo u blizini. HRT- ova poslaVirtu4l je napisao/la:Da, u virtualnom svijetu se prekida prijenos kod dodjele medalja, i u virtualnom svijetu se pobjede slave uz velike koncerte Thompsona. U pravu si.
Kao da ne možemo nabrojati neke srpske bisere...recimo da eurobasketa 2005 i utakmice protiv španjolske....pa sa europskog rukometnog prvenstva 2012..pa njihove navijače koji prate naše klubove i navijače kad igramo protiv ruskih ili grčkih klubova.. itd
Već sam sto puta rekao da sam Hrvat iz Hrvatske. Rođen i odrastao u Hrvatskoj, kao i moji roditelji.Virtu4l je napisao/la:U tvom slučaju su to kamenjaško/hercegovačko - srpska posla.dean33 je napisao/la:A i šta tebe briga za hrvatsko - srpska posla? Šta se ja moram tebi opravdavati.?
Ali istina je da cijenim Hrvate iz BIH.
Srbija je br 1 u sportu što se tiče Balkana ne znam o čemu se ovdje ima dalje raspravljati.Kakva Hrvatska budimo ozbiljni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
2012
Srbija 1zlato 1srebro 2bronce
Hrvatska 3 - 1 - 2
2008
Srbija 0zlata 1srebro 2bronce
Hrvatska 0 - 2 - 3
2004
SiCG 0 - 2 - 0
Hrv 1 - 2 - 2
Zimske srbija nema niti jednu medalju, a Hrvatska ima 11
Srbija 1zlato 1srebro 2bronce
Hrvatska 3 - 1 - 2
2008
Srbija 0zlata 1srebro 2bronce
Hrvatska 0 - 2 - 3
2004
SiCG 0 - 2 - 0
Hrv 1 - 2 - 2
Zimske srbija nema niti jednu medalju, a Hrvatska ima 11
Sta bi @jure ono juče (vaterpolo), pa prekjuče (košarka), pa nakjuče (rukomet)
Mnogo je to udaraca za 1 sportsku super-mega-giga-vele-silu u samo tri dana...
Slobodno odgovori i sa drugog nick-a aka klona. Bit ću iznimno zadovoljan da čujem neki smisleni odgovor od tebe ili tvojih saboraca.
BTW, Slovenci dokazali (po ko zna koji put) ko je ko u zimskim sportovima. Bolje je vama Hrvatima da se ne upinjete mnogo, jer izgledate kao akcident u istima, pored 1 takve zemlje.
Tako je to kad se pravi mitomanija od olimpijskih medalja i razne fašistoidne teorije supremacije.

Mnogo je to udaraca za 1 sportsku super-mega-giga-vele-silu u samo tri dana...

Slobodno odgovori i sa drugog nick-a aka klona. Bit ću iznimno zadovoljan da čujem neki smisleni odgovor od tebe ili tvojih saboraca.

BTW, Slovenci dokazali (po ko zna koji put) ko je ko u zimskim sportovima. Bolje je vama Hrvatima da se ne upinjete mnogo, jer izgledate kao akcident u istima, pored 1 takve zemlje.

Tako je to kad se pravi mitomanija od olimpijskih medalja i razne fašistoidne teorije supremacije.

Ma prosječna sportska nacija, nema ih na mapi niti u jednom sportu, redovno primaju pljuske, ali ta mitomanija ih drži još uvijek.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.