FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 03 jan 2016, 14:07

Malo pretjerujete da je Dzemo najlosiji. Cak sta vise. Drugu polusezonu prosle godine i par utamkica ove sezone, on je jako dobar bio. Druga je stvar sto smo ga mi navijaci uzeli na zub i sto je on bio krivac za sve lose. On ima i dalje kvalitet biti igrac rotacije, ne nosioc. On je ostavljen zato sto je to Jesiceva zelja i tu je kraj price.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 jan 2016, 14:11

Dzemo je na treningu ismijavao kaudia i kallasija , jednom prilikom nesto je i delacu prigovarao pa baric stao u odbranu , nisam tacno cuo sta al vidio sam da mu se berba unosi u lice ... al haj , mislim da slijedecu sezonu dzemica nece ni igrat , nego je ovo ugovor da ima staza da moze penziju dobiti ...

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 03 jan 2016, 14:13

Vjerujem samo ono što vidim i znam lično i 100% zato u dzemine "van terenske" aktivnosti nebi ulazio.
Dzemo je u svakoj utakmici pokazao i volju, zelju i srce a onih par losih utakmica na beku pri povratku u fks je plod godina i nemogucnosti da odigra bolje, evo sad kako je postao standardan nakon povrede je vise nego dobar onaj finis prosle sezone na stoperu odlican, dzemo je bivsi reprezentativac sa solidnom karijerom i kao takav ima i određeni autoritet kod sudija, uvijek ga vidim kako bodri saigrace pogotovo mlađe ali i kudi onako kako to treba da radi jedan vođa na terenu u svakom klubu.
Stalno se potenciraju dzemine mane i poroci dok su neki drugi zasticeni sta god radili i o njima se suti, kad dzemo "pogine" na terenu to slabo ko primjeti a nekim amnestiranim kad dva puta zaganjaju i naprave kluzeci pravili bi im spomenik pored sebilja.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 03 jan 2016, 14:13

RedEvil je napisao/la:Ma prvo da on dodje,i nek dodje,pa cemo onda naglabati gdje,sta,kako,u svakom slucaju on je majstor :salut: :thumbup:
Ako je Babovic majstor...Mislim ako je cilj biti prvi u BiH ok ali ako se nadate necem u evropi nekom iskoraku Babovic je smehotres. Covjek koristi samo lijevu nogu, zna dosta sporo odigrati, moze da bude jako los za atmosferu jer zna da iritira publiku tako sto se vuce po terenu kao prebijena macka. Dobar je kod prekida ali daleko je on nekog majstora.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 03 jan 2016, 14:18

Ado76 je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Dzemo je iz Sarajeva otisao u Bajer Leverkusen ,potom litex , bio standardni reprezentativac 4 godine ,ponikao u nasoj skoli ,nije neko oko koga gradimo evropsko Sarajevo ali sasvim solidan igrac i neka ga je uprava nagradila ovim ugovorom, nas je :salut:
Zato što je naš trebamo dopustit da nam ruši ugled citavog kluba, da on određuje kad ce ko igrat, i da on zajedno sa haverima smjenjuje trenere... ja mu sve one postupke i mahalske price necu halalit.. zbog njega i onakvih kao sto je on klub i nije mogao da napreduje. :facepalm:
A zato sto je Stepanov igrao u Portu treba njega zaliti i pustiti da se istresa na trenerima,ekonomima,osoblju.Da postane haman legenda poslije cak 5 odigranih utakmica.Ako je Jesic siguran u Berberovica ne znam sta mi brinemo oko toga kako ce se ponasati.Da ne vjeruje u njega odletio bi u paketu sa Puzigacom ili mozda i prije.
Meni je i za Stepanova svejedno, meni lično je Kova sasvim okej momak i ne bi ga dirao sa štopera i da je Step ostao... to šta je Step radio nisam upućen toliko kao ti vjerovatno... ali za Džemu znam i ja i ti i cijeli forum šta je radio i koga je bojkotovao i kakav zivot je vodio prije Ješića... samo je prica o tome kako smo zbog par dobrih utakmica ove sezone zaboravili njegove greske iz prosle... sto se mene tiče meni ovakav Džemo uz Ješića ne smeta... ali kazem diskusija je o tome kako smo mi mi poceli zaboravljat i prastat one postupke i njegove mahalske i to je sve... :salut:

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 03 jan 2016, 14:25

Hercegovac_do_groba je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma prvo da on dodje,i nek dodje,pa cemo onda naglabati gdje,sta,kako,u svakom slucaju on je majstor :salut: :thumbup:
Ako je Babovic majstor...Mislim ako je cilj biti prvi u BiH ok ali ako se nadate necem u evropi nekom iskoraku Babovic je smehotres. Covjek koristi samo lijevu nogu, zna dosta sporo odigrati, moze da bude jako los za atmosferu jer zna da iritira publiku tako sto se vuce po terenu kao prebijena macka. Dobar je kod prekida ali daleko je on nekog majstora.
Nije mi samo jasno sta ste vi uopste gledali ako ste iakako gledali njega pa ovaj babovic je bio jedan od nosioca igre sigurno medju 3 glavna igraca u partizanu.kratko i jasno pojacanje u svakom smislu rijeci

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 jan 2016, 14:31

Ako dodje!!!
Nema potrebe ulazit u detaljniju analizu Babovica kao igraca sve dok ne potpise ugovor. Kad bude nas onda cemo ga skenirat od glave do pete. A pojacanje je sasvim sigurno! Zaboravljamo gdje je Partizan a gdje mi .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 03 jan 2016, 14:32

Glavni igraci Partizana su ti Zivkovic i Oumaru. Pricam o ovoj jeseni. Cim njih nije bilo na terenu bodovi su se prosipali. Babovic je staromodna verzija veznog igraca, koji ce u BiH ligi ponekad da podesti na Pirla medjutim u evropi ce ga pregaziti ozbiljni igraci. Pojacanje za domace terene za evropu nije.

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 jan 2016, 14:32

HeraklitMracni je napisao/la:Dzemo je na treningu ismijavao kaudia i kallasija , jednom prilikom nesto je i delacu prigovarao pa baric stao u odbranu , nisam tacno cuo sta al vidio sam da mu se berba unosi u lice ... al haj , mislim da slijedecu sezonu dzemica nece ni igrat , nego je ovo ugovor da ima staza da moze penziju dobiti ...
Amin, dabogda mi imali toliko jaku ekipu pa da Džemo može biti samo zamjena, da se ubaci zadnjih 10 min. zavisno ko se prije umori iz zadnje linije. :D

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 jan 2016, 14:38

Ako je ovo produzetak radi penzije to je OK (dzemo je prodat za dobre pare,prestavljo je klub i kroz repku i to je sve :thumbup: ) al ako je ovo jesic produzio radi kvaliteta i potrebe za takvim igracem mislim da jesa nece dozivit ni 21 kolo na klupi.

U svakom slucaju sretno Demo.

Golman, CIMIROT, i lijevi bek.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jan 2016, 14:40

Hajmo sad o Berberovicu pisati do kraja sedmice.
Valjda se nesto ubrzo desi,da promjenimo temu.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jan 2016, 14:42

Sad me zabrinu da necemo dobiti novog Krstu :D Vuce se po terenu, igra neku svoju igru,a nas navijace iznervira. I na kraju opet najkorisniji igrac u ekipi. Nadam se da je Babovic tip igraca kao Miske (i da bi igrao kao 10ka), veliki znalac sa loptom, igrac poteza, koji zna podvaliti loptu; a nek Rustem i novi igrac koji dodje trce za njega :D
Sto se Dzeme tice, jako iskusan, miran, vjerovatno ga postuju u ekipi jer je profesionalac, igrao za Bayer, bivsi reprezentativac. To sto kocka, pusi, pije i sl. nema veze sa terenom i svlacionicom; i dok god je tako, nama je od koristi. A ako krene tim putem, Jesa ce ga vratiti na pravi put :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2016, 14:44

Hercegovac_do_groba je napisao/la:Glavni igraci Partizana su ti Zivkovic i Oumaru. Pricam o ovoj jeseni. Cim njih nije bilo na terenu bodovi su se prosipali. Babovic je staromodna verzija veznog igraca, koji ce u BiH ligi ponekad da podesti na Pirla medjutim u evropi ce ga pregaziti ozbiljni igraci. Pojacanje za domace terene za evropu nije.
Pratio sam i ja dosta partizan Babovic je igrac koji zna podvalit loptu ,ima dobru ljevicu ,zna slobodnjak zabit :) da je neki brzanac i trkac nije al ono sto se meni kod njeg svidja preuzima odgovornost ,trazi loptu ,zeli da on rijesava ne skriva se . ponavljam ako iza ledja bude imao dva trkaca razbijaca on moze puno kao organizator igre .

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jan 2016, 14:54

ne znam što tebe interesuje Sarajevo i Babović???
ako je toliko loš otvori šampanjac i proslavi :thumbup: :kafa: :wave:

pametovao si ti i za Cimirota i za Ješića, pa sudeći po tome , extra je momak.... :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 03 jan 2016, 15:00

Nevjerovatno kako odmah dolaze da nam otvaraju oči pojedini stručnjaci, ovde inače niko ne prati niti jednu drugu ligu osim naše.

Babović je igračina, ako bi došao bio bi jedno od najvećih imena koja su igrali u našoj ligi, jer igrača takvog kvaliteta nema u našoj ligi ni blizu.

Benko, Jajalo, Delač, Husejinović itd. su igrači koji su čim su došli u Sarajevo popljuvanji od strane nekih ''stručnjaka'' kao polovnjaci, istrošeni igrači i došli pare da uzmu a u potpunosti su opravdali očekivanja navijača i klasu.

Tako da bih vas molio da se ne primate na komentare takvih ''dobronamjernih stručnjaka''.

A sa pričom i nekom euforijom o Baboviću ne treba žuriti jer nije nam se jednom desilo da se sve promjeni u zadnjoj sekundi.
(aka. simon )

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 jan 2016, 15:27

DenchiNL je napisao/la:
ne znam što tebe interesuje Sarajevo i Babović???
ako je toliko loš otvori šampanjac i proslavi :thumbup: :kafa: :wave:

pametovao si ti i za Cimirota i za Ješića, pa sudeći po tome , extra je momak.... :thumbup:
Suvisna je bilo kakva replika,ne vidim razlog za njegov post,da nam je dosao neki komsija,pa da nekako i progutam,ne treba se pecati na ovakve tipove,postove,uzivaj ti tebra u zivotu,a pusti nas da se mucimo s tim sto ima jednu nogu,snaci cemo se mi i bez tebe,pozzzz :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

HordasDE

Post Postao/la HordasDE » 03 jan 2016, 15:33

Da li je vreme da kapiten Partizana potpiše za Sarajevo?

Mediji u Bosni objavljuju da je Stefan Babović na korak od Koševa i da ga samo sitnice dele od transfera u ekipu Miodraga Ješića

Mediji u Bosni i Hercegovini bruje o navodnom transferu Stefana Babovića u Sarajevo. Kapiten Partizana u odsustvu Saše Ilića, nezadovoljan je tretmanom u Humskoj od strane navijača i po završetku polusezone navodno je to saopštio sportskom direktoru Ivici Ilievu i predočio mu da želi da raskine ugovor.

Iliev je potvrdio da Partizan Baboviću neće praviti problem za prelazak u drugi klub. Prvo se pominjala Vojvodina, koju trenira Nenad Lalatović, zet Stefana Babovića.

slika

Podsetimo, Sarajevo sa klupe predvodi Miodrag Ješić, bivši trener Partizana, koji želi da pojača vezni red. Portali u Bosni navode da je dogovor blizu i da su pregovori u poodmakloj fazi, te da Babovića samo sitnice dele od transfera.

Ukoliko dođe do transfera, biće to jedan od istorijskih, a pitanje je i kako će na to reagovati navijači Sarajeva, Horde zla, koji nisu previše prijateljski nastrojeni prema Srbima.

Preuzeto sa Telegrafa.
Zadnja rečenica mi je smiješna. Al eto i u Srbiji se piše da su šanse velike da dodje

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 03 jan 2016, 16:12

Ma ljudi mi trebamo bit svjesni da to nije onaj Babović kao nekad, dosta melja loptu, guši je, "dosadan je" uništio ga je malo i noćni život ( bar su mi tako rekli neki ljudi koji sigurno više od nas prate JSL ) ali isto tako trebamo bit svjesni da će on i takav uz Ješića bit strašno pojačanje... to je tip igrača kao Stojčev, ne trči puno ne bori se ne kliže ali ima strašnu ljevicu strašne prekide i stalno traži loptu i preuzima odgovornost kao što neko ranije napisa... opet kažem sigurno je da će bit pojačanje kad dođe, i ako dođe a svi se nadamo da hoće :opaopa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 jan 2016, 16:14

Stavljati Babovica i Stojceva u istu recenicu je smijesno. Babovic je dvije klase bolji igrac od Milosa.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 03 jan 2016, 16:14

Aj kada procitam kako neko od Stepanova pravi legendu :facepalm: Pa daj mi nađi post, gdje neko od njega pravi legendu? Niko nije corav i vidi šta se dešava. Stepanov je profesionalac za razliku od Berberovica, a što se tice toga ko je bolji ili lošiji covjek. Berberovic tu nema konkurencije, jer je to šljam sa dna kace. Papka lako prepoznaš, jer on se sam oda. Poštujem to što ga je Ješic ostavio, a kao što volim reci ''vrijeme ce pokazati...''
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, Hamagara, JavierBosnia, Lecler i 79 gostiju.