Opet "nezvanicni" izvori. Ma samo da ne predje u Hajduk ja sam zadovoljan. Sto prije bjezat iz HNL-a, a sumnjam da ce doc bolja ponuda. Jedno je san o Bundesligi itd, a drugo je realnost.Slovojed je napisao/la:http://slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tab ... fault.aspx
Gotovo.
Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nego sta nego bjezat od ovih EX-YU liga...
Biti ce nasem Zeki 100 puta bolje u Turskoj gdje se na fudbal gleda fanaticno.
Jos kad Zeko vidi kakve su turkinje uh'uh ima da igra kao Mesi...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da će se realizovati transfer, da ne bude "tresla se gora, rodio se miš". Odlična odskočna daska bi bilo igranje u turskoj ligi, a poslije - ko zna?! Možda ga budemo gledali u nekoj od najjačih evropskih liga, što i nije toliko nerealno s obzirom na njegov potencijal.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
OMG, Turkinje su bezze!Za_raju je napisao/la:Nego sta nego bjezat od ovih EX-YU liga...
Prvi covjek koji kaze da su nesto:)
Cuj ovog ''san''da zaigra za BLCartman je napisao/la:Opet "nezvanicni" izvori. Ma samo da ne predje u Hajduk ja sam zadovoljan. Sto prije bjezat iz HNL-a, a sumnjam da ce doc bolja ponuda. Jedno je san o Bundesligi itd, a drugo je realnost.Slovojed je napisao/la:http://slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tab ... fault.aspx
Gotovo.

Mnogo su gori igraci otisli tamo,kao na primjer Radeljic itd.Keln nije mogao biti u uslovima da odredi normalnu platu Spahicu a jedan bivsi drugoligas iz francuske je lige je to mogao.
Zec je mogao otici u prosjecni klub BL sad pa sad.Ali je razlika drasticna u plati i ostalim uslovima.
Ermin ce zaraditi i to je fakat.Ali je veliko pitanje sta ce se u prosjecnom klubu Turske moze napraviti.
Moze se vrlo lako desiti da zaglavi godinama u takvim klubcicima.
@nino ercegovac i ti si prvi da kazes da nisu nesto.Cuj globalizacije u p.m

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bravo Zeko, jos nek se potvrdi pa da nazdravimo, samo nek si se kotariso Sibenika i stagniranja u HNL-u.
Da se i Ibro hoce izvuci iz hajduka aBd.
Da se i Ibro hoce izvuci iz hajduka aBd.
Cuva Bog Zelju svog!
Drug tebi su garant dobre one krepaline forsirane sa zapada(naravno cionistickog).hercegovac_nino je napisao/la:OMG, Turkinje su bezze!Za_raju je napisao/la:Nego sta nego bjezat od ovih EX-YU liga...
Od onih kosturova forsiranih cionistickom propagandom nebi mogla ni juha da se napravi a kamo li da ti rode zdravo dijete;)
TURKINJE I BOSANKE SU NAJBOLJE...Uvijek i vazda;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Sta je ovo niko Zeki ne cestita na pogodku?
"No God is Good God "
"No God is Good God "
To ti je nas mentalitet, da je onu priliku promasio, sad bi bilo napisano nekoliko stranica vec.
A vala i nije mu bilo tesko pogoditi ono

A vala i nije mu bilo tesko pogoditi ono

Slazem se care,al ako hoces sex bez nekog prethodnog mucenja,tj da se ne moras muciti preznojavati i petljati,pogledaj malo Ruskinje.Him su trebe i po,him se brate ne moras patiti tj sve ide brzooooooZa_raju je napisao/la:Drug tebi su garant dobre one krepaline forsirane sa zapada(naravno cionistickog).hercegovac_nino je napisao/la:OMG, Turkinje su bezze!Za_raju je napisao/la:Nego sta nego bjezat od ovih EX-YU liga...
Od onih kosturova forsiranih cionistickom propagandom nebi mogla ni juha da se napravi a kamo li da ti rode zdravo dijete;)
TURKINJE I BOSANKE SU NAJBOLJE...Uvijek i vazda;)
E u tome grmu lezi Zec.
Nasem Zecu zelim ma gdje ode uspjesnu karijeru,i da sto vise zabija i za nasu repku.
Treba Zec da od pocetka igra momak moze istrcati kontru uvijek, jak je mlad ima za sta da se bori dok Vedo nece kile il nemoze il jos gore nezna....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Mlad je još, otišao je u veći klub nego što je Šibenik, i Bože zdravlja, pa će ako Bog da u još veći klub preći.
Sretno mu.
Sretno mu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo i sluzbeno je objavljen transfer. Ima na pocetnoj.
Ja iskreno nisam zadovoljan odlaskom u Tursku, ali tako je moralo da bude i ja mu zelim svu srecu i da ABD tamo postane jedan od najboljih igraca.
Ja iskreno nisam zadovoljan odlaskom u Tursku, ali tako je moralo da bude i ja mu zelim svu srecu i da ABD tamo postane jedan od najboljih igraca.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovo je svakako korak naprijed u karijeri. Bravo Zeki.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- NoName
- Kontakt:
Sretno Ermine, sigurno je ovo jedan veliki korak naprijed u karijeri. Ja se nadam da ćeš za 1-2 godine zaigrati i u nekoj od liga petice ali je za sada najbitnije da si se napokon maknuo sa Šubićevca.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Mah,malo sam vise skepticanNoName je napisao/la:Sretno Ermine, sigurno je ovo jedan veliki korak naprijed u karijeri. Ja se nadam da ćeš za 1-2 godine zaigrati i u nekoj od liga petice ali je za sada najbitnije da si se napokon maknuo sa Šubićevca.

I Hasagic je odlican golman sto je i urepci dokazao.Pa dalje od BB-a ne moze da si pita djilitusa.
Nadarevic isto u repci nije tutkun i to je dokazao ali eskishehir -spor je balcak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prodaće se u Real za dvije godine 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Ma sve je relativno, tebi Hasaga dobar jer mu je konkurencija Begharishp je napisao/la:Mah,malo sam vise skepticanNoName je napisao/la:Sretno Ermine, sigurno je ovo jedan veliki korak naprijed u karijeri. Ja se nadam da ćeš za 1-2 godine zaigrati i u nekoj od liga petice ali je za sada najbitnije da si se napokon maknuo sa Šubićevca.![]()
I Hasagic je odlican golman sto je i urepci dokazao.Pa dalje od BB-a ne moze da si pita djilitusa.
Nadarevic isto u repci nije tutkun i to je dokazao ali eskishehir -spor je balcak.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Trenutno korisnika/ca: boatenkk, Goalgetter i 19 gostiju.