FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 03 jan 2016, 12:09

PitarBordo je napisao/la:Da vidimo ko će biti prvi na stranici broj 10.000 :D

A ko ce?? 10 :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 jan 2016, 12:21

Haj nek budem drugi ja.
Berberović produžio ugovor na još godinu :D

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 03 jan 2016, 12:36

Gdje će ko s Džemom :D

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 03 jan 2016, 12:38

Dzemo je u stanju otjerati upravu ako bude bilo potrebe :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 jan 2016, 12:40

Svaki trener zeli imati igraca kao sto je Dzemo. On je Jesicev covjek od povjerenja. Neko ko ce regulisati stanje u svlacionici i biti produzena ruka trenera. Jesic mu vjeruje, a Dzemo se zna prilagoditi tome. Slicno je Manchini vukao Mihalovica za sobom ranije.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 jan 2016, 12:45

Evander je napisao/la:Svaki trener zeli imati igraca kao sto je Dzemo. On je Jesicev covjek od povjerenja. Neko ko ce regulisati stanje u svlacionici i biti produzena ruka trenera. Jesic mu vjeruje, a Dzemo se zna prilagoditi tome. Slicno je Manchini vukao Mihalovica za sobom ranije.

Prijatelju slazem se sa tobom u 90% tvojih postova a gdje je bila ta produzena ruka trenera dok jesica nije bilo ..... frajer NIJE HTJEO potrcat ... radi takvih nismo na prvom mjestu gdje bi smo trebali biti ....nego je skontao da ce mu bit noga kod Jesicapa fol fajter postao.... postujem ga puno je dao za najdrazi mi klub al mi je pao u ocima sto je dozvolio da DOSLJE tipa Benko ... Delac itd ginu za klub on seta ..... sto se mene tice nek ide ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 03 jan 2016, 12:50

Kako li će se to posložiti u veznom redu........Ješić valjda ima sve u glavi :D

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 03 jan 2016, 12:53

DBR1987 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Svaki trener zeli imati igraca kao sto je Dzemo. On je Jesicev covjek od povjerenja. Neko ko ce regulisati stanje u svlacionici i biti produzena ruka trenera. Jesic mu vjeruje, a Dzemo se zna prilagoditi tome. Slicno je Manchini vukao Mihalovica za sobom ranije.

Prijatelju slazem se sa tobom u 90% tvojih postova a gdje je bila ta produzena ruka trenera dok jesica nije bilo ..... frajer NIJE HTJEO potrcat ... radi takvih nismo na prvom mjestu gdje bi smo trebali biti ....nego je skontao da ce mu bit noga kod Jesicapa fol fajter postao.... postujem ga puno je dao za najdrazi mi klub al mi je pao u ocima sto je dozvolio da DOSLJE tipa Benko ... Delac itd ginu za klub on seta ..... sto se mene tice nek ide ....
Dzemo je namazan lik i prilagodio se novonastaloj situaciji. Vjeruj da on sad radi sve sto Jesic trazi od njega.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 03 jan 2016, 12:58

Dzemo najmrza osoba u Klink, ne znam kako se podrzava njegov ostanak. Nanio nam zla dok nije Jesic dosao, i meni dokazao da nema ljubavi prema klubu,a kofol nase dijete
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 03 jan 2016, 13:31

alenpitar je napisao/la:Dzemo najmrza osoba u Klink, ne znam kako se podrzava njegov ostanak. Nanio nam zla dok nije Jesic dosao, i meni dokazao da nema ljubavi prema klubu,a kofol nase dijete
Znaci on nikad prije nije bio kod nas? Samo ovo sad kako se vratio? Ne znam, meni se čini da je on i prije igrao za FKS i to prilicno dobro. Neka me neko ispravi ako grijesim. :salut:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 03 jan 2016, 13:32

Mi sanjamo o nekim grupnim fazama, a u ekipi i dalje imamo igrace kao što su Berberovic. Taj šljam od covjeka i mahalca je trebalo davno najuriti. Vraca mu se prijatelj Kouadio sa posudbe, pitam se da li ce pokazati pred Ješom svoje pravo lice i ismijavati covjeka, kao što je to onomad radio. Nemojte mi te šuplje kako se promijenio, jer to su price za malu djecu.
Das Ist Walter

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 03 jan 2016, 13:44

miden je napisao/la:Mi sanjamo o nekim grupnim fazama, a u ekipi i dalje imamo igrace kao što su Berberovic. Taj šljam od covjeka i mahalca je trebalo davno najuriti. Vraca mu se prijatelj Kouadio sa posudbe, pitam se da li ce pokazati pred Ješom svoje pravo lice i ismijavati covjeka, kao što je to onomad radio. Nemojte mi te šuplje kako se promijenio, jer to su price za malu djecu.
Pa jest se on promjenio to je očigledno i nema se šta pričat, ali zbog novca ne zbog ljubavi... i dalje bi on klanove i negativnu atmosferu pravio da mu je jaran "ono što se kaže, jel..." na klupi :thumbdown:

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 jan 2016, 13:51

ajdohordas je napisao/la:
miden je napisao/la:Mi sanjamo o nekim grupnim fazama, a u ekipi i dalje imamo igrace kao što su Berberovic. Taj šljam od covjeka i mahalca je trebalo davno najuriti. Vraca mu se prijatelj Kouadio sa posudbe, pitam se da li ce pokazati pred Ješom svoje pravo lice i ismijavati covjeka, kao što je to onomad radio. Nemojte mi te šuplje kako se promijenio, jer to su price za malu djecu.
Pa jest se on promjenio to je očigledno i nema se šta pričat, ali zbog novca ne zbog ljubavi... i dalje bi on klanove i negativnu atmosferu pravio da mu je jaran "ono što se kaže, jel..." na klupi :thumbdown:
A ko kaže da ne postoji opasnost da alkos opet ne krene zabušavati i praviti belaj po svlačionici?! Nadam se da Ješić zna šta radi, ali makar djeluje da je malo više 'namazan' od Kodre, kojem su radili šta su htjeli.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2016, 13:51

Dzemo je iz Sarajeva otisao u Bajer Leverkusen ,potom litex , bio standardni reprezentativac 4 godine ,ponikao u nasoj skoli ,nije neko oko koga gradimo evropsko Sarajevo ali sasvim solidan igrac i neka ga je uprava nagradila ovim ugovorom, nas je :salut:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 03 jan 2016, 13:56

bordobijeli je napisao/la:Dzemo je iz Sarajeva otisao u Bajer Leverkusen ,potom litex , bio standardni reprezentativac 4 godine ,ponikao u nasoj skoli ,nije neko oko koga gradimo evropsko Sarajevo ali sasvim solidan igrac i neka ga je uprava nagradila ovim ugovorom, nas je :salut:
Zato što je naš trebamo dopustit da nam ruši ugled citavog kluba, da on određuje kad ce ko igrat, i da on zajedno sa haverima smjenjuje trenere... ja mu sve one postupke i mahalske price necu halalit.. zbog njega i onakvih kao sto je on klub i nije mogao da napreduje. :facepalm:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 jan 2016, 13:57

Zanimljivo kako smo mi sve halalili Stepanovu koji je odigrao 6 utakmica za nas. Napravise legendu od njega. Svi zale za njim. A istina je to da je frajer dosao i poceo sve redom zayebavati i raditi sta zeli. Ovo znaju svi oni koji imaju veze sa klubom. Znaci nije postovao niti trenere, niti suigrace, niti upravu.
Pustimo Jesica da radi svoj posao. On zna zasto je ostavio Dzemu i ja to razumijem. Dzemo je njegov covjek od povjerenja.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2016, 13:59

bordobijeli je napisao/la:Dzemo je iz Sarajeva otisao u Bajer Leverkusen ,potom litex , bio standardni reprezentativac 4 godine ,ponikao u nasoj skoli ,nije neko oko koga gradimo evropsko Sarajevo ali sasvim solidan igrac i neka ga je uprava nagradila ovim ugovorom, nas je :salut:
Zato što je naš trebamo dopustit da nam ruši ugled citavog kluba, da on određuje kad ce ko igrat, i da on zajedno sa haverima smjenjuje trenere... ja mu sve one postupke i mahalske price necu halalit.. zbog njega i onakvih kao sto je on klub i nije mogao da napreduje. :facepalm:
koga je ba on smjenio :?: a normalno je da se on pita nesto u svlacionici najstari je i ima najvise iskustva a to da on mjenja trenere i dovodi igrace za mene smijesna prica :crazy:

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 03 jan 2016, 14:01

Najlosiji igrac Sarajeva dobiva novi ugovor nista on nije uradio na terenu sem udaro ljude po nogama da sudija ne vidi il onako kad ga malo krene bolje vidno se udara seljacki igrac ala Regoje

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 jan 2016, 14:03

pa dobro,neka ga josh godinu,istrpichemo ga,regan reche za onog predsjednika nikaragve jednom "kreten je ali je nash kreten"

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 03 jan 2016, 14:05

A zato sto je Stepanov igrao u Portu treba njega zaliti i pustiti da se istresa na trenerima,ekonomima,osoblju.Da postane haman legenda poslije cak 5 odigranih utakmica.Ako je Jesic siguran u Berberovica ne znam sta mi brinemo oko toga kako ce se ponasati.Da ne vjeruje u njega odletio bi u paketu sa Puzigacom ili mozda i prije.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hamagara, riki46 i 64 gosta.