PitarBordo je napisao/la:Da vidimo ko će biti prvi na stranici broj 10.000
A ko ce?? 10

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
PitarBordo je napisao/la:Da vidimo ko će biti prvi na stranici broj 10.000
Prijatelju slazem se sa tobom u 90% tvojih postova a gdje je bila ta produzena ruka trenera dok jesica nije bilo ..... frajer NIJE HTJEO potrcat ... radi takvih nismo na prvom mjestu gdje bi smo trebali biti ....nego je skontao da ce mu bit noga kod Jesicapa fol fajter postao.... postujem ga puno je dao za najdrazi mi klub al mi je pao u ocima sto je dozvolio da DOSLJE tipa Benko ... Delac itd ginu za klub on seta ..... sto se mene tice nek ide ....Evander je napisao/la:Svaki trener zeli imati igraca kao sto je Dzemo. On je Jesicev covjek od povjerenja. Neko ko ce regulisati stanje u svlacionici i biti produzena ruka trenera. Jesic mu vjeruje, a Dzemo se zna prilagoditi tome. Slicno je Manchini vukao Mihalovica za sobom ranije.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Dzemo je namazan lik i prilagodio se novonastaloj situaciji. Vjeruj da on sad radi sve sto Jesic trazi od njega.DBR1987 je napisao/la:Prijatelju slazem se sa tobom u 90% tvojih postova a gdje je bila ta produzena ruka trenera dok jesica nije bilo ..... frajer NIJE HTJEO potrcat ... radi takvih nismo na prvom mjestu gdje bi smo trebali biti ....nego je skontao da ce mu bit noga kod Jesicapa fol fajter postao.... postujem ga puno je dao za najdrazi mi klub al mi je pao u ocima sto je dozvolio da DOSLJE tipa Benko ... Delac itd ginu za klub on seta ..... sto se mene tice nek ide ....Evander je napisao/la:Svaki trener zeli imati igraca kao sto je Dzemo. On je Jesicev covjek od povjerenja. Neko ko ce regulisati stanje u svlacionici i biti produzena ruka trenera. Jesic mu vjeruje, a Dzemo se zna prilagoditi tome. Slicno je Manchini vukao Mihalovica za sobom ranije.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Znaci on nikad prije nije bio kod nas? Samo ovo sad kako se vratio? Ne znam, meni se čini da je on i prije igrao za FKS i to prilicno dobro. Neka me neko ispravi ako grijesim.alenpitar je napisao/la:Dzemo najmrza osoba u Klink, ne znam kako se podrzava njegov ostanak. Nanio nam zla dok nije Jesic dosao, i meni dokazao da nema ljubavi prema klubu,a kofol nase dijete
Pa jest se on promjenio to je očigledno i nema se šta pričat, ali zbog novca ne zbog ljubavi... i dalje bi on klanove i negativnu atmosferu pravio da mu je jaran "ono što se kaže, jel..." na klupimiden je napisao/la:Mi sanjamo o nekim grupnim fazama, a u ekipi i dalje imamo igrace kao što su Berberovic. Taj šljam od covjeka i mahalca je trebalo davno najuriti. Vraca mu se prijatelj Kouadio sa posudbe, pitam se da li ce pokazati pred Ješom svoje pravo lice i ismijavati covjeka, kao što je to onomad radio. Nemojte mi te šuplje kako se promijenio, jer to su price za malu djecu.
A ko kaže da ne postoji opasnost da alkos opet ne krene zabušavati i praviti belaj po svlačionici?! Nadam se da Ješić zna šta radi, ali makar djeluje da je malo više 'namazan' od Kodre, kojem su radili šta su htjeli.ajdohordas je napisao/la:Pa jest se on promjenio to je očigledno i nema se šta pričat, ali zbog novca ne zbog ljubavi... i dalje bi on klanove i negativnu atmosferu pravio da mu je jaran "ono što se kaže, jel..." na klupimiden je napisao/la:Mi sanjamo o nekim grupnim fazama, a u ekipi i dalje imamo igrace kao što su Berberovic. Taj šljam od covjeka i mahalca je trebalo davno najuriti. Vraca mu se prijatelj Kouadio sa posudbe, pitam se da li ce pokazati pred Ješom svoje pravo lice i ismijavati covjeka, kao što je to onomad radio. Nemojte mi te šuplje kako se promijenio, jer to su price za malu djecu.
Zato što je naš trebamo dopustit da nam ruši ugled citavog kluba, da on određuje kad ce ko igrat, i da on zajedno sa haverima smjenjuje trenere... ja mu sve one postupke i mahalske price necu halalit.. zbog njega i onakvih kao sto je on klub i nije mogao da napreduje.bordobijeli je napisao/la:Dzemo je iz Sarajeva otisao u Bajer Leverkusen ,potom litex , bio standardni reprezentativac 4 godine ,ponikao u nasoj skoli ,nije neko oko koga gradimo evropsko Sarajevo ali sasvim solidan igrac i neka ga je uprava nagradila ovim ugovorom, nas je
koga je ba on smjenioajdohordas je napisao/la:Zato što je naš trebamo dopustit da nam ruši ugled citavog kluba, da on određuje kad ce ko igrat, i da on zajedno sa haverima smjenjuje trenere... ja mu sve one postupke i mahalske price necu halalit.. zbog njega i onakvih kao sto je on klub i nije mogao da napreduje.bordobijeli je napisao/la:Dzemo je iz Sarajeva otisao u Bajer Leverkusen ,potom litex , bio standardni reprezentativac 4 godine ,ponikao u nasoj skoli ,nije neko oko koga gradimo evropsko Sarajevo ali sasvim solidan igrac i neka ga je uprava nagradila ovim ugovorom, nas je
A zato sto je Stepanov igrao u Portu treba njega zaliti i pustiti da se istresa na trenerima,ekonomima,osoblju.Da postane haman legenda poslije cak 5 odigranih utakmica.Ako je Jesic siguran u Berberovica ne znam sta mi brinemo oko toga kako ce se ponasati.Da ne vjeruje u njega odletio bi u paketu sa Puzigacom ili mozda i prije.ajdohordas je napisao/la:Zato što je naš trebamo dopustit da nam ruši ugled citavog kluba, da on određuje kad ce ko igrat, i da on zajedno sa haverima smjenjuje trenere... ja mu sve one postupke i mahalske price necu halalit.. zbog njega i onakvih kao sto je on klub i nije mogao da napreduje.bordobijeli je napisao/la:Dzemo je iz Sarajeva otisao u Bajer Leverkusen ,potom litex , bio standardni reprezentativac 4 godine ,ponikao u nasoj skoli ,nije neko oko koga gradimo evropsko Sarajevo ali sasvim solidan igrac i neka ga je uprava nagradila ovim ugovorom, nas je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.