Ako nastavi ko u ovih nekoliko utakmica, znaci bez qrcobolje, neka ga, nas je bez obzira na sve ne treba mu zaboraviti ono sto je prije radio za nas. Volio bi da se nastavi truditi, jos dosta toga nam moze dati i onda nek se oprosti ko co'jek a ne da ga tjeramo i da se oprasti u drugom klubu.pitarlOOk je napisao/la:Dzemo Berberovic(34) produzava ugovor
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Re: FK Sarajevo
Sto rece jedan, kad dodje morat ce se dokazati Babovic da zna igrati 

Ma prvo da on dodje,i nek dodje,pa cemo onda naglabati gdje,sta,kako,u svakom slucaju on je majstor

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Nama treba jedan zadnji vezni ala jajalo ili cimi koji tesko gubi duel,a opet kad ima loptu kod sebe mozes da ocekujes i pas i dribling,a ne ovo sad rustem i dzemo samo je u zito
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Dok svi ostali dizu svoje bivse igrace u nebesa pitari postavljaju ovakva pitanja. Zar nije dovoljno priznanje vec to sto ga je klub izabrao medju 3 najbolja? Znaci nije slucajnu tu gdje jeste. Nismo ga mi nominovali.Zagor je napisao/la:Što se tice Cimirota imam pitanje za one koji prate njegove igre, ali neka odgovore iskreno. Da li Gojko zaslužio ovo priznanje ? Znam da je na osnovu glasova u velikoj mjeri nasih navijaca (i sam sam glasao) na anketi stranice Paoka bio igrac jedne utakmice. Tako da me zanima da li je svojim igrama zaslužio ovo priznanje ?
Cimirot je zasluzio ovu nagradu i bez nasih glasova.
Nadam se da je ovo za Babovica istina. Najbolji igrac koji ikad igrao u ovoj ligi, bolji od Jajala sigurno.
Dodji s prvim snegom 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- PitarBordo
- Kontakt:
Cimija su i tamošnji novinari izabrali za igrača kola, mlad perspektivan zahvalan igrač i volio bi da daleko dogura, čisto da dođemo na dobar glas što se tiče mladih i kvalitetnih igrača, Dulja sljedeći......ultrasegamega je napisao/la:Dok svi ostali dizu svoje bivse igrace u nebesa pitari postavljaju ovakva pitanja. Zar nije dovoljno priznanje vec to sto ga je klub izabrao medju 3 najbolja? Znaci nije slucajnu tu gdje jeste. Nismo ga mi nominovali.Zagor je napisao/la:Što se tice Cimirota imam pitanje za one koji prate njegove igre, ali neka odgovore iskreno. Da li Gojko zaslužio ovo priznanje ? Znam da je na osnovu glasova u velikoj mjeri nasih navijaca (i sam sam glasao) na anketi stranice Paoka bio igrac jedne utakmice. Tako da me zanima da li je svojim igrama zaslužio ovo priznanje ?
Cimirot je zasluzio ovu nagradu i bez nasih glasova.
Nadam se da je ovo za Babovica istina. Najbolji igrac koji ikad igrao u ovoj ligi, bolji od Jajala sigurno.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To je pozicija koja nam najvise skripi. Ako ostane Radovac imamo tog kreativnijeg centralnog veznog, onda nam fali jedan malo destruktivniji. Rustemovic moze popuniti klupu i to bi onda vec bila solidna veza za napasti ovih 12 kola.kanarinac je napisao/la:Nama treba jedan zadnji vezni ala jajalo ili cimi koji tesko gubi duel,a opet kad ima loptu kod sebe mozes da ocekujes i pas i dribling,a ne ovo sad rustem i dzemo samo je u zito
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako dođe Babović nadam se da Ješić ima jasnu viziju za proljeće pa nam ostaje da vidimo šta će biti od svega togs
Samo da pozdravim bordo braću novi sam korisnik,a čitam vas vec skoro 2 godine s početkom ove sam odlučio da vam se pridružim..Sarajevo šampion!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Meni je samo malo nelogicno da Jesic dovodi Babovica kad je vec Reis dosao. Ne znam da li oni mogu zajedno igrati, jer po nekim najavama radi se o slicnim igracima.
Ali vjerujem Jesicu, ako ih dovodi, onda zna zasto to radi.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
-
- Kontakt:
na boćnim pozicijama smo tanki lijevo je samo Bekic a desno Kadusic ima Kalasi al on mi se bas nije dokazao.joker90 je napisao/la:To je pozicija koja nam najvise skripi. Ako ostane Radovac imamo tog kreativnijeg centralnog veznog, onda nam fali jedan malo destruktivniji. Rustemovic moze popuniti klupu i to bi onda vec bila solidna veza za napasti ovih 12 kola.kanarinac je napisao/la:Nama treba jedan zadnji vezni ala jajalo ili cimi koji tesko gubi duel,a opet kad ima loptu kod sebe mozes da ocekujes i pas i dribling,a ne ovo sad rustem i dzemo samo je u zito
Dobrodosao Ademe,mojne samo da budes onaj hzkosevo ili ti ga hasandudic,i bit ces ok,pozzz 

i Babović i Reis su ranije igrali i po krilu, a i jelka formacija nije lošaEvander je napisao/la:Meni je samo malo nelogicno da Jesic dovodi Babovica kad je vec Reis dosao. Ne znam da li oni mogu zajedno igrati, jer po nekim najavama radi se o slicnim igracima.

u špicu Benko/Cezar, iza Reis i Babović

zna šef šta radi, igrat će najbolji

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad je igrac kvalitet,lahko se njemu nadje pozicija,i lahko se on uklopi u koncepciju trenera,sve je do igraca,a u ovom slucaju mislim da nece biti problema,naravno ako potpise 

Bgm Bekic se pokazao kao pojacanje, a ja od njega iskreno nisam nista ocekivao. Njemu trebamo naci solidnu zamjenu samo, nekog mladog igraca po mogucnosti. Rustemovic s druge strane moze doci samo za klupe i treba nam pravi prvotimac na njegovoj poziciji. Zalaze se on i bori, svaka mu cast na tome, ali nema kvalitet koji nam treba. Ja sam mozda malo pretjerao sa nekim stvarima o Rustemu, ali o tome da nema kvalitet i dalje stojim.bordobijeli je napisao/la: na boćnim pozicijama smo tanki lijevo je samo Bekic a desno Kadusic ima Kalasi al on mi se bas nije dokazao.
Sinoc malo gledam sta pisu navijaci Partizana o njemu, vecina ovih gdje sam ja citao misli da je bolje partije pruzao na desnom krilu, pa eto vjerovatno moze i kod nas i to igrati po potrebi. Volio bih da naleti danas na temu neki objektivniji forumas koji navija za Partizan, ako ih ima ovdje takvih, da napise koju o Babovicu...Evander je napisao/la:Meni je samo malo nelogicno da Jesic dovodi Babovica kad je vec Reis dosao. Ne znam da li oni mogu zajedno igrati, jer po nekim najavama radi se o slicnim igracima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
adem993 je napisao/la:Samo da pozdravim bordo braću novi sam korisnik,a čitam vas vec skoro 2 godine s početkom ove sam odlučio da vam se pridružim..Sarajevo šampion!!!

Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
Too Jammaleee

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!