Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Inter Milan
Strašna utakmica, frcalo je na sve strane.........
Inter fantastičan do 70 minuta , nadmoćan, dominantan, trebao je riješiti utakmicu do tog momenta sa bar 4:0.Milan odigao na momente dobro ( pogotovo nakon gola Pata ).
Mourinho me oduševio postavkom igre do 70 minuta sa ubojitim Adrijanom ( kakav prodor i otresanje Maldinija , buhahahaha, šteta što nije bio gol ) i odličnim Zlatanom ( koje asistenicje u tandemu no onda je ziheraški opet odigrao zadnjih 15-ak minuta i dopustio Milanu da ugrozi pobjedu.
Daglas Maicon , nema se riječi za tog momka.......Dejan Stanković opet odigrao vrhunski , Il Capitano standardan , Chivu,Samuel neprelazni uostalom kao i svi ostali...No Davide Santone , gdje ga Mourinho iskopa ,dečko igrao kao da ima iskustvo Maldinija........
Prvo gol je Adrijano postigao rukom, nema se tu šta puno dodavati ili oduzimati, no opet ostajem pod dojmom prvih 70 minuta Intera , samo tako momci.....
Inter fantastičan do 70 minuta , nadmoćan, dominantan, trebao je riješiti utakmicu do tog momenta sa bar 4:0.Milan odigao na momente dobro ( pogotovo nakon gola Pata ).
Mourinho me oduševio postavkom igre do 70 minuta sa ubojitim Adrijanom ( kakav prodor i otresanje Maldinija , buhahahaha, šteta što nije bio gol ) i odličnim Zlatanom ( koje asistenicje u tandemu no onda je ziheraški opet odigrao zadnjih 15-ak minuta i dopustio Milanu da ugrozi pobjedu.
Daglas Maicon , nema se riječi za tog momka.......Dejan Stanković opet odigrao vrhunski , Il Capitano standardan , Chivu,Samuel neprelazni uostalom kao i svi ostali...No Davide Santone , gdje ga Mourinho iskopa ,dečko igrao kao da ima iskustvo Maldinija........
Prvo gol je Adrijano postigao rukom, nema se tu šta puno dodavati ili oduzimati, no opet ostajem pod dojmom prvih 70 minuta Intera , samo tako momci.....
Naravno i čestitke AC Milan na odličnoj predstavi......
MARS CIGANI MRTVI...SVAKA UTAKMICA NEKI GO NEVALJA IL JE OFSAJD IL JE RUKA IL JE PENAL....SMIJESNO FUJ FUJ FUJ...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
de mi ba recite zna li neko kako je zavrsio fudbal sinoc Inter-Milan
na OBN-u najavili prenos ja prebacim tamo kad neki rukomet,kako je fudbal zavrsio??

na OBN-u najavili prenos ja prebacim tamo kad neki rukomet,kako je fudbal zavrsio??

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- juzni vjetar!
- Kontakt:
po meni inter i barca glavni za naslov prvaka evrope !!!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- alan ford 26
- Kontakt:
inter kandidat za osvajanje lige prvaka?
Pa niste svjesni sta ce da im pocini united

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
osvojil inter LP siluj me slobodno necu te prijavit.juzni vjetar! je napisao/la:po meni inter i barca glavni za naslov prvaka evrope !!!
-
- Kontakt:
ne traba zaboraviti da le LP makar 50% pitanje srece... ali vazno je da je scudetto sve blizi...
Nema potrebe za minimiziranjem igre i pobjede Intera u sinoćnjem meču od strane pojedinih forumaša....
Samo su dekoncentracija Interovih igrača ( barem 6 odličnih prilika do 70 minute ) kao i ziheršaki pristup Mourinha u zadnjih 15-ak minuta doprinijeli da se priča o ruci ( gol nije regularan ) a ne o nadmoćnoj i boljoj igri Intera....
Inter je bio totalno nadmoćan u prvih 70 minuta. Zlatan i Adrijano su razbucali zadnju liniju Milana , Maicon je prolazio kad je htio , presing igra sredine je otupila ulogu malog Patoa ( gdje je bio Beckham ??? ) koji je tek u zadnjih 15 minuta došao do izražaja
Da se raspravljati o Ancellotiju i njegovoj postavci igre ( prije svega Kaladze, Seedorf, mjesto Beckhama itd ) , no ipak on odlučuje o sastavu i postavci igre i nekad se to isplati ( a isplatilo se puno puta ) a nekad ne....
Samo su dekoncentracija Interovih igrača ( barem 6 odličnih prilika do 70 minute ) kao i ziheršaki pristup Mourinha u zadnjih 15-ak minuta doprinijeli da se priča o ruci ( gol nije regularan ) a ne o nadmoćnoj i boljoj igri Intera....
Inter je bio totalno nadmoćan u prvih 70 minuta. Zlatan i Adrijano su razbucali zadnju liniju Milana , Maicon je prolazio kad je htio , presing igra sredine je otupila ulogu malog Patoa ( gdje je bio Beckham ??? ) koji je tek u zadnjih 15 minuta došao do izražaja
Da se raspravljati o Ancellotiju i njegovoj postavci igre ( prije svega Kaladze, Seedorf, mjesto Beckhama itd ) , no ipak on odlučuje o sastavu i postavci igre i nekad se to isplati ( a isplatilo se puno puta ) a nekad ne....
haj ne seri majketi...pato je zvjer za sve igrace intera osim ibre..mali zvizdi kolko je dobar..Mister No je napisao/la:Nema potrebe za minimiziranjem igre i pobjede Intera u sinoćnjem meču od strane pojedinih forumaša....
-
- Kontakt:
Mister No je napisao/la:Nema potrebe za minimiziranjem igre i pobjede Intera u sinoćnjem meču od strane pojedinih forumaša....
Korekna analiza... Treba precizirati da po posljednjim pravilima Colline ako igrac odigra prvo nogom ili glavom pa zatim nenamjerno rukom onda je gol regularan. Prosle sedmice upravo su igraci Milana protestvovali zbog ponistenog gila Seedorfa protiv Reggine gdje mu se lopta odbila od ruiku i usla u mrezu. Protestvovali su pretendirajuci de ja gol regularan.
@Ado
Ako misliš komunicirati na nivou ljudskih bića OK, za ostali vid komunikacije me zaobiđi ......
Ako misliš komunicirati na nivou ljudskih bića OK, za ostali vid komunikacije me zaobiđi ......
@pitar
Upoznat sa tim pravilom iako po meni nije decidno kada igrač namjerno udara rukom.Sinoć je Adrijano ipak loptu rukom udario, jer ko zna kako bi se ona odbila od zemlje ( iako ju je trebao zakucati u lijevi gornji ugao ) da ga nije pogodila u ruku.
No to opet ne umanjuje nadmoć Intera sinoć ( izuzev zadnjih 15 minuta )......
Upoznat sa tim pravilom iako po meni nije decidno kada igrač namjerno udara rukom.Sinoć je Adrijano ipak loptu rukom udario, jer ko zna kako bi se ona odbila od zemlje ( iako ju je trebao zakucati u lijevi gornji ugao ) da ga nije pogodila u ruku.
No to opet ne umanjuje nadmoć Intera sinoć ( izuzev zadnjih 15 minuta )......
Halo bola, papak, to se svi ludi prave na 'ne sjecaju' zaledja iz kojeg je Milan dobio utakmicu? Ma otpepajte, Inter je dokazao nadmoc, MIlan postojao nije vise od sat vremena na terenu gdje je vec do tada trebalo biti cetiri razlike za Inter bar.A_d_0 je napisao/la:MARS CIGANI MRTVI...SVAKA UTAKMICA NEKI GO NEVALJA IL JE OFSAJD IL JE RUKA IL JE PENAL....SMIJESNO FUJ FUJ FUJ...
Adriano ponovno pokazao zasto je Imperatore, samo tako nastavi majstore.
Pjenite se do sutra, no, Intera nitko pratiti ne moze u Serie A, borite se za ostale pozicije.
Samo me je zabrinulo od 70.-te min. Jer imali su igru i rezultat do tada. Onda su valjda u želji da dotuku Milana kada bi god dobili loptu pošli u kontru i brzo je izgubili jer su bili malobrojniji u napadu. Tu bi Barca sakrila loptu u đžep i po 5 min ju ne bi dala i tako čuvala rezultat.
Ono mi je sinoć bilo ne tipično od Intera.
Ono mi je sinoć bilo ne tipično od Intera.
Momče Hercegovče
a kako volis , hoces Doggy???A_d_0 je napisao/la:osvojil inter LP siluj me slobodno necu te prijavit.juzni vjetar! je napisao/la:po meni inter i barca glavni za naslov prvaka evrope !!!

u prvom derby-ju Bilan postigao go iz ofsajda
Adriano je igrao Glavom lopta se odbila od ruku i usla u gol, regularan gol, naravno i Maldini i Kaladze(on vam je heroj,pazite da vas ne izbaci iz Uefa Cupa) su bili jako blizu , na 4m od Adriana (cudan neki flaster), sta ces kad vam trener vjeruje u mlade igrace pune snage

nego , trebali bi sta proucit da vam se taj Pato ne ozljedi, da ne bi zavrsili u Serie B , opet

nego poklopite se dobro ste prosli moglo je biti 7-2
niste valjda umislili da ste Atalanta

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Re: SERIE A 2008/2009
BRAZILSKI napadač Intera iz Milana, Adriano, dobio je lijep poklon za 27. rođendan od Giampaola Tosela, sportskog suca zaduženog za odluku o njegovoj suspenziji.
Adriano uistinu ima razloga za uživanje. Nakon turbulentnih mjeseci u odnosu s trenerom Joseom Mourinhom, ponovno se nalazi na listi onih na koje Portugalac računa, a u utorak je saznao i da neće biti kažnjen zbog pogotka postignutog rukom u 2-1 pobjedi protiv Milana.
Gol kojim je Inter došao u 1-0 vodstvo postignut je na nedozvoljen način, međutim, Adriano zbog svoje varke neće snositi posljedice. Iako su se spominjale i dvije utakmice neigranja, Tosela je odlučio progledati kroz prste Adrianu koji tako ima pravo nastupa na subotnjoj utakmici protiv Bologne.
"Kod igrača nije bilo namjere postići pogodak rukom. Vidljivo je to prema njegovom položaju tijela i pokretu koji mu je prethodio", stoji u obrazloženju.
Adriano uistinu ima razloga za uživanje. Nakon turbulentnih mjeseci u odnosu s trenerom Joseom Mourinhom, ponovno se nalazi na listi onih na koje Portugalac računa, a u utorak je saznao i da neće biti kažnjen zbog pogotka postignutog rukom u 2-1 pobjedi protiv Milana.
Gol kojim je Inter došao u 1-0 vodstvo postignut je na nedozvoljen način, međutim, Adriano zbog svoje varke neće snositi posljedice. Iako su se spominjale i dvije utakmice neigranja, Tosela je odlučio progledati kroz prste Adrianu koji tako ima pravo nastupa na subotnjoj utakmici protiv Bologne.
"Kod igrača nije bilo namjere postići pogodak rukom. Vidljivo je to prema njegovom položaju tijela i pokretu koji mu je prethodio", stoji u obrazloženju.
Re: SERIE A 2008/2009
Pa, to i jest cijela poanta - namjera.
Ja bih svejedno ponistio pogodak da sam to vidio, no, bit je da kazna ne bi trebala uslijediti kad je jasno i ocito da je namjera bila igrati loptu glavom, sto se i desilo, medjutim napucao se i u ruku...
Ja bih svejedno ponistio pogodak da sam to vidio, no, bit je da kazna ne bi trebala uslijediti kad je jasno i ocito da je namjera bila igrati loptu glavom, sto se i desilo, medjutim napucao se i u ruku...
Mourinho press conference :
Koji KRALJ!
Ciao bambino.
Koji KRALJ!
Ciao bambino.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.