FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 maj 2010, 23:35

Reklo bi se da smo igrali u novim dresovima protiv Leotara. Ima li gdje kakva slika gdje se vide igraci izbliza, da vidim kako im stoji ^^
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Post Postao/la Avatar » 26 maj 2010, 23:35

TeroweNth je napisao/la:
BHT izvjestaj.

Ili mi se cini ili su ovo igrali u Legea dresovima ? :mrgreen:

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 27 maj 2010, 00:11

ako su ono novi dresovi... onda su super... ;)

a treci gol bekrica... :shock:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 27 maj 2010, 00:13

tm84 je napisao/la:ako su ono novi dresovi... onda su super... ;)

a treci gol bekrica... :shock:
onaj gol mu je povecao cijenu :mrgreen: :mrgreen:

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 27 maj 2010, 00:16

Dobro leze dresovi... Imena su i dalje tu - pohvalno. :D
Bekricev za 2:3 je :shock: , al' bas :shock: . 8-)

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 27 maj 2010, 00:32

hebo Chuck Norrisa, Bekrić lobuje golmana na gol liniji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 27 maj 2010, 00:37

Halo ba, napisalo se DESET stranica, nigdje veze s vezom. Odgovarate debilu koji se jede jer smo šampioni. Još više će se jesti ako mu NE ODGOVORITE.

Taman počnemo s nekom konstruktivnom pričom, analizama protivnika, pojačanjima i puff. Debilni komentar kompleksaša, 101 odgovor, ode tema u helać.

Na sa x su pitari zaštićeni ko polarni medvjedi ali je ekipa sa pdf-a o KLUBU mnogo, mnogo jača i konstruktivnija(sad je tema zaključana pa sam primoran da budem na ss). Ovdje su pitari debili ali je ekipa sa pdf-a KLUBA dabog sačuva. Trči, trči pa pametan komentar. Sve nekakvi debilizmi i glupi komenari. Čast izuzetcima.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 27 maj 2010, 00:37

[
elninho_resTO je napisao/la:
Vlak je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Mislim da nebi bilo lose da se malo
Fino bi bilo ugositi Dinamo na Grbavici... :D

To smo vec odradili. Ovo ljeto je red na Hajduk. :D
na ljeto na grbavici hajduk,na JNA s partizanom u sred beograda i onda s wardarom u skoplju,strasne prijateljske cemo igrat ovog ljeta,al sta ces samo prvaci igraju takve,skim li ce sarajvo igrat prijateljske...(vratnik,olimpik,gosk)nije provokacija da me pogresno ne shvatite
A tebi je "prijateljska " sa Partizanom.[/quote]
pa dobro nemoze sanjima bit prijateljska,al u tom smislu se igra,al sluzi kao provjera pred ligu prvaka,termini za ove dvije su u gostima kod vardara i partizana su poznate,nemam trenutno info zametno sam negdje,al sa hajdukom je najvcei problem podudaranje termina,ali oko 15 juna ili jula sam cuo da ce bit,nesjsecam se tacno mjeseca,a dobicete odmene maksuz info o oovome,a moguce je i sa osjekom,mada nisam cuo nista o tome,ali uvjek igrao sanjima po medjugorjima i kurcevima na pripremama pa mozda odkako je zeljo opet "velki klub"(i prije je bio) mozda su odlucili da oprobaju neki bunker za igru protiv hajduka i dinama
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 27 maj 2010, 00:40

Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 27 maj 2010, 00:41

Svim igracima i navijacima Zeljeznicara iskrene cestitke na zasluzeno osvojenoj tituli sampiona BiH,pozdrav iz Zenice...
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 27 maj 2010, 00:41

nikad_izvini je napisao/la:Halo ba, napisalo se DESET stranica, nigdje veze s vezom. Odgovarate debilu koji se jede jer smo šampioni. Još više će se jesti ako mu NE ODGOVORITE.

Taman počnemo s nekom konstruktivnom pričom, analizama protivnika, pojačanjima i puff. Debilni komentar kompleksaša, 101 odgovor, ode tema u helać.

Na sa x su pitari zaštićeni ko polarni medvjedi ali je ekipa sa pdf-a o KLUBU mnogo, mnogo jača i konstruktivnija(sad je tema zaključana pa sam primoran da budem na ss). Ovdje su pitari debili ali je ekipa sa pdf-a KLUBA dabog sačuva. Trči, trči pa pametan komentar. Sve nekakvi debilizmi i glupi komenari. Čast izuzetcima.

Ovdje ti se vrte neki koji su kicma na sax-u, samo sto je ovdje veca masa. Do sad bi nas pape sve banov'o. :D

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 27 maj 2010, 00:51

e jbg sad hajmo otjerat Osima i citavu upravu odigrali smo nerjeseno
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

ZeljoHercegovina
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoHercegovina » 27 maj 2010, 00:53

In:
Osmanagic(Velez)
Dzafic(Velez)
Colic(Velez)
Subasic(Olimpik)
Jese(Olimpik)
Krunic(Leotar) / Zahirovic(Celik)
Bekic(Sloboda)

Out:
Simic
Bajic
Rovcanin?

Sta mislite? Jesam li optimista ili idiot:D?
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 27 maj 2010, 00:58

slika

Eto oboje ispunjeno zahvaljujući dragom Bogu=Amar Osim

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 27 maj 2010, 01:00

ZeljoHercegovina je napisao/la:In:
Osmanagic(Velez)
Dzafic(Velez)
Colic(Velez)
Subasic(Olimpik)
Jese(Olimpik)
Bekic(Sloboda)

Out:
Simic
Bajic
Rovcanin?

Tesko se odluciti izmedju toga :D nisi nam bas dao puno prostora :D da se ostavari bar 50-60 % tvojih zelja bilo bi dobro :D
Mes Que Un Club

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 27 maj 2010, 01:02

najviše pobjeda:
1. ŽELJEZNIČAR 18
2. Široki Brijeg 17
3. Borac Banja Luka 16

najmanje poraza:
1. ŽELJEZNIČAR 5
2. Široki Brijeg 7
3. Sarajevo 8

najviše datih golova:
1. ŽELJEZNIČAR 52
2./3. Široki Brijeg / Zrinjski 46

najmanje primjenjih golova:
1. ŽELJEZNIČAR 22
2. Sarajevo 25
3. Široki Brijeg 27

najbolja golrazlika:
1. ŽELJEZNIČAR +30
2. Široki Brijeg +19
3. Sarajevo +18

odkad je formirana premijer liga bih, nijedan tim nije bio vodeci u svim ovim kategorijama... :shock:

i onda nam neki maloumnici osporavaju titulu... :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 27 maj 2010, 01:06

ZeljoHercegovina je napisao/la:In:
Osmanagic(Velez)
Dzafic(Velez)
Colic(Velez)
Subasic(Olimpik)
Jese(Olimpik)
Bekic(Sloboda)

Out:
Simic
Bajic
Rovcanin?

Idiot nisi, jer si pronasao kvalitetne igrace. :) Ali, definitivno si preveliki optimist. U Olimpiku ima zanimljivih igraca, ali je problem sto su svi pod ugovorom, a mi dovodjenje takvih igraca sebi, nazalost, ne mozemo priustiti.
Sto se tice dileme Krunic-Zahirovic, mislim da, sto se pojacanja tice, trebamo gledati dugorocno, treba nam jos Visci, tako da je Zahirovic definitivno vrlo zanimljiv igrac. Iako, mi hocemo i odredjeni uspjeh u Evropi, a za to trebaju gotovi igraci.
Mi hocemo puno, a para je malo...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 maj 2010, 01:16

[quote="ZeljoHercegovina"]In:
Osmanagic(Velez)
Dzafic(Velez)
Colic(Velez)
Subasic(Olimpik)
Jese(Olimpik)
Bekic(Sloboda)

Out:
Simic
Bajic
Rovcanin?

samo bi ja dodao još Purića iz Čelika,Stančevskog iz Borca,Mujkića iz Slobode i naravno Dialibu i možda još jednog napadača i to je to.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 27 maj 2010, 01:48

JoinUnion je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Igraci kojima sad isticu ugovori:
Radosevic
Bajic
Simic
Bucan
M. Beslija
Radovanovic
Mesanovic
Bajro

Culum 1+1
Lazo 1+1

Igraci koji ce vjerovatno dobiti nogu ili se povuci (moje misljenje):

Serdarevic
Selimovic
Kovacevic
Mulalic
Nerado te ispravljam ali i Selimovicu istice ugovor
Danas je napisano cirka 15 stranica :shock: Od toga je 14 stranica komentarisanja izjave Alaima zvanog ostali i nekakvog pitarskog mongoloida :roll:
Niđe veze.

Radoševića bi možda trebali zadržati. On kaže da bi rado ostao. Doduše, ne znam ko ga plaća. Valjda Hajduk. Također kažu da je lik pozitivac, takvi nam trebaju u ekipi :mrgreen:

Bajić se naljutio. Evo rasplakao sam se. Hvala na svemu i pa-pa. Sretno u nastavku karijere.

Šimić, loš defanzivno, mahalac, tranjcika mu, neka ide na KIpar ako hoće. Neka zaradi para. Realno za beka nije. Bolji je kao krilo. Opet, imamo boljih krila. Kažu da ima najbolji ugovor sa Bešlijom u Želji. Što se mene tiče, sretno Šime. Hvala ti na svemu.

Bučan, hmh. Univerzalan igrač :lol: Loš bek, solidno krilo. Kažu da nije produžio ugovor. Ako ne dovedemo kvalitetno krilo, nedostajaće nam, to je sigurno. Ako dovedemo, onda neće. Jesam pametan :mrgreen: Dobar trkač, odgovara trenutnoj igri Želje. Ne znam, nisam pametan. Pamtim mu onaj gol u Vrapčićima. Naši igrači nisu dobro plaćeni da mogu objezbjediti egzistenciju igrajući u BiH. Barem je tako u većini klubova. Također, Sejo nije baš mlađahan. Ovo mu je zadnja šansa da uzme neke pare. Šta god bilo, Bučan ima moj veliki recpect. Borio se za KLUB iako je došao iz torpeda.

M. Bešlija :mrgreen: Moj promšaj vijeka. Govorio sam da treba da ide u penziju. MIRSO IZVINI, O ŠAHU KRALJU, IDOLU. Izvini iako mi to nije stil :mrgreen: Vrijedi svaki fening. Trkač, borac, znalac. Nadam se da ima još motiva. Nije igrao protiv Newcastla jer smo ga prodali na početku te sezone. Evo nove šanse :mrgreen: Zadržati obavezno. Jedan od najzaslužnijih za titulu. Dvije asistencije u Širokom, golčina u Prijedoru su ono čega se sa guštom sjećam.

Radovanović, tja. Solildan ofanzivac, preloš u odbrani, barem što se mene tiče. Loše se postavlja, ispada. Iako je bio jedan od najstandardnijih u ekipi, čini mi se više zbog nedostatka konkurencije nego neke kvalitete. Hvala na svemu ali........jel za Europe :roll:

Mešanović, lik nas je golovima u prvom dijelu sezone održao u vrhu. Mjastorluci protiv Čelika, Širokog, Leotara i Slobode se pamte. Taman da ne igra, treba čovjeka zadržati barem još jednu sezonu. Ako hoće naravno. Gol protiv Čelika je bio nešto neopisivo, pobjeda nakon, khm, stid me reći :mrgreen: Muk na našoj tribini par sekundi, ne vjerujemo svojim očima, gooooooooooooool :mrgreen: Jedan na jedan Alene ;) Neka ga.

Spahić nije kalibar za Želju. Tako mi se čini. Zahvaliti se čovjeku. Ima titulu :mrgreen:

Ćuluma zadržati, takav igrač nam treba. Donio je štih u odbrani. Zadnji događaji su ga malo omeli. Nadam se da će sve biti u redu. Trebali bi ga zadržati.

Lazar, najveća nepoznanica. Realno je naš "najbolji" napadač. Da počne da zabija zicere gdje bi mu bio kraj. Došao je potpuno nespreman i bio katastrofa. U drugom dijelu se popravio ali je i dalje vrlo neefikasan. Ipak, ne treba zaboraviti golove koje je dao Laktašima, Borcu i Širokom. Nisam pametan, do Amara je.

Selimovič je bio odličan u prvom dijelu prvenstva. Ozlijedio se na pripremama, ispao iz ekipe, posvađao se Amarom i više nije dobio ni minute iako bi nam valjao. Očigledna noga.

Kovačević. Aaaaaaaaaa. Jedino vrijedno hvale što je uradio jeste gol sarajevskoj Bosni u kupu. Spasio nas je blamaže. Premalo. Pa-pa.

Serdarević :roll: Očekivali smo ga kao pojačanje, ispade odron svijeta. Sudeći po minutaži i njemu je noga. Zasluženo.

Mulalić, treba mu dati neku funkciju u Želji.

Ali to nije kraj :mrgreen: Ima još nepoznanica.

Kerla, Farić, Gušo, Perak, Rovčanin.

Kerla je napravio kiks stoljeća. Valjao bi nam al sad čisto sumnjam da ima neku perspektivu.
Farić=asocijacija na derbi :roll: Vrlo loša.
Gušo je ostavio svoj san, branio je na Grbavici pod reflektorima. Idi ba više u penziju. Dosta sam strahovao kada izlećeš, fulaš loptu i obavezno nokautiraš nekoga :mrgreen:
Perak :roll: Nije se naigrao. Malo spor, zna lopte. Hm.
Rovčanin, debilu, ne cugaj više. Koji ti je ****. Završićeš u Famosu na kraju. Klocu jedan.

Eto, rastjero sam više od pola ekipe. Amare, na tebe je red :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 maj 2010, 01:59

Jebote ko da si mene pito :mrgreen:
fakat sta se desava sa tim Rovcaninom :shock: koji mu je,ne kontam.Ima se brzinu i zna igrati ali izgleda nocni zivot mu je draži.Koja budala :x
Nemam sta dodati,mozda da je Amar davao sansu Peraku malo vise pa da damo bolju ocjenu, ovako nismo ga ni gledalo nesto puno minuta na terenu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 46 gostiju.